Nyheder

 
 
23-09-2019
 
1. division i Billard indtager førstepladsen i rækken.

Aars Billard Klub’s flagskib, 1 divisionsholdet, indtager efter weekendens dobbeltkamp på hjemmebane mod Syd-Fyn, og seneste sejr over Spjald BK rækkens førsteplads med 5 point.
I opgørene mod Syd-Fyn blev det til 3 ud af 4 mulige point. Første kamp blev en meget spændende og lige kamp, hvor begge hold kan være tilfredse med remis. Henrik (Hønse) Jensen vandt sin kamp efter en meget overbevisende indsats, hvor han lukkede med en serie på hele 334 point. Flemming Gross, klubbens nye spiller vandt også sin kamp efter en moderat indsats.
 
 
 
I Anden kamp leverede hjemmeholdet, godt bakket op af et medlevende publikum, en fremragende indsats som endte med sejr på 6-2. Flemming Gross viste her sine evner og vandt meget overbevisende sin kamp i 6 indgange med et gennemsnit p 116,66. De to andre vindere var Jan Bjørn (50,00 i gennemsnit) og Marc Østrup Dahlsen (33,33 i gennemsnit).
Næste kamp bliver 6. oktober 2019, hvor holdet skal på besøg i Sindal.

Klubbens andethold som spiller i 3. division, spillede lørdag dobbeltkamp hjemme mod Skagen. Pointhøsten blev ikke så stor som førsteholdet, idet det kun blev til 1 point efter uafgjort 4-4 i den første kamp. Flemming Raun (37,63 i gennemsnit) og Peter Degn (20,00 i gennemsnit) var dem som med deres sejre i første kamp sikrede holdet det 1 point.
Ud over divisionskampene er der i den forgangen uge spillet yderligere 5 holdkampe.

I serie 3 er der spillet to kampe. Serie 3.3 tog hjemme imod naboklubben Arden og deres opgør endte uafgjort 4-4. Finn Nielsen og Linda Harbo sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
Serie 3.5 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Tinghøj 1 og den fordel blev udnyttet til en sejr på 6-2. Dennis Post, nyt medlem som er kommet til klubben i år fra Viborg vandt sin kamp meget sikkert, mens ægteparret Grethe og Kaj Lykke Jensen fortsætter deres vinderstime, idet begge igen vandt deres kampe.

I Old Boys rækken har tre hold været i kamp. OB.3 har på udebane tabt med 6-2 til Arden 1, Lars Højgaard stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
OB.5 havde besøg af Viborg 7 og det opgør endte med en sikker sejr på 6-2 til hjemmeholdet. Niels Ove Thomasberg, Jens Kragh og Erling Bertelsen vandt deres kampe.
OB.8 hentede hjemme et enkelt point efter uafgjort 4-4 mod Arden 2. Per Breinholt og Irene Zirfelt vandt deres kampe for hjemmeholdet.

Ud over de sportslige aktiviteter, så har det sociale også været i højsædet i den forgangen uge. Bestyrelsen havde i samråd med køkkenudvalget inviteret alle medlemmer til fællesspisning med menuen ”Stegt flæsk & persillesovs. Det havde 43 af klubbens medlemmer tilmeldt og ud over at få noget godt at spise, så gav bestyrelsen en status på de to store arrangementer som sker i april og maj 2020. DM for elitespillere m/k og klubbens 50-årige jubilæum.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
15-09-2019
 
Stor aktivitet i Aars Billard Klub.

Så er sæsonen 2019 – 2020 ved at været oppe på fuld styrke i Aars Billard Klub. Alle klubbens 21 turneringshold har nu været i kamp og den forgangen uge bød på hele 8 holdkampe.

I serie 3 er der afviklet to holdkampe. Serie 3.1 har været på besøg i Kongerslev, det blev ikke til point, idet hjemmeholdet vandt opgøret med 6-2. Torben Harbo stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.

Bedre gik det for serie 3.2, holdet havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Silkeborg 3. Fordelen blev udnyttet til en hjemmesejr på 6-2, hvilket bragte holdet op på førstepladsen i rækken med maksimumpoint efter to kampe. Kurt Larsen, Peter Sørensen og afløseren Per Jönsson vandt deres kampe.

I Old Boys rækken er der spillet fire holdkampe. OB.4 har hjemme tabt med 6-2 til Aarhus pensionister. Karen Holst Sørensen stod for den enlige sejr.
OB.6 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Asaa 3. Fordelen blev ikke udnyttet helt, idet opgøret endte med point deling efter uafgjort 4-4. Ægteparret Grethe og Kaj Lykke Jensen vandt deres kampe og de sikrede holdet 1 point for anden kamp i træk.
OB.7 var på besøg i Brovst, her måtte holdet se sig slået med 6-2. Niels Kristian Kristensen vandt sin kamp.
OB.9 var på besøg i naboklubben Arden og de kunne drage hjem med 1 point efter at have spillet uafgjort 4-4. Preben (Marjos) Pedersen og Jørgen Bollesen vandt deres kampe.

Begge 2 mandsholdene i Old Boys rækken har også været i kamp og begge holdt vandt deres kampe suverænt på hjemmebane.
Førsteholdet som består af Franch Pedersen og Vivi Jönsson mødte Viborg 1 som blev besejret sikkert 4-0.
Andetholdet som består af Torben Harbo og Jørgen Sørensen var ligeså så suveræne i deres opgør mod Esbjerg 1. Med sejren indtager holdet nu den øjeblikkelige førsteplads i rækken.

Kommende kampe.
Den kommende weekend byder på divisionskampe både lørdag og søndag. Lørdag skal klubbens 3 divisionshold spille dobbeltkamp mod Skagen, kampene indledes kl.10.00.
Søndag spiller klubbens 1 divisionshold dobbeltkamp mod Sydfyn, her startes der op kl.11.00.
Alle interesserede er meget velkomne til at møde op i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 for at overvære opgørene.

Dart.
Muligheden for der bliver etableret en dartklub i Aars Billard Klub’s lokaler er gode. For ca. 1 måneds tid siden blev der inviteret til informationsmøde om start af dart og siden er der kommet nye interesserede næsten hver uge, senest er der kommet en spiller fra Suldrup og et par spillere fra Fjelsø. Pt. Trænes/spilles der hver tirsdag og torsdag med start kl.19.00 og alle som kunne tænke sig at spiller dart, er meget velkommen i klubben.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
09-09-2019
 
Sejr til 1 division i Billard efter gyserkamp.

Aars Billard Klub’s flagskib som spiller i 1 division, tog i weekenden hul på sæsonen. Holdet havde fordel af hjemmebane og et stort og medlevende publikum i opgøret mod Spjald og den fordel blev udnyttet til en smal sejr på 5-3 efter nogle meget intense og spænde kampe.

Efter nogle rigtig gode og velspillede træningspas forud for sæsonstart var forventningerne rigtig store til hjemmeholdet, som til sæsonen har fået tilgang af en spiller fra Aalborg og en spiller fra Randers som begge har tidligere erfaring fra eliteserien, men holdet virkede nervøse og anspændte og spillede ikke op til deres bedste, så sejren kom i hus på rutinen.
Jan Bjørn og Kim Pedersen vandt deres kampe, mens Henrik (Hønse) Jensen spillede sin kamp uafgjort. Begge de nye spillere debuterede, bedst gik det for Kim Pedersen som vandt sin kamp, mens Flemming Gross tabte sin kamp med 40 point.
Holdets næste kamp er den 22/9-2019, hvor holdet har fordel af hjemmebane i dobbeltkamp mod Sydfyn.

Ud over 1 divisionsholdets kamp, så er der i den forgangen uge afviklet yderligere 4 holdkampe, hvor de to af kampene var rene lokalopgør.

Serie 3.3 og serie 3.5 mødtes i et rent lokalopgør og vanen tro, så er der en hel del nerver og pres på, når man skal møde sine træningskammerater i spiler tøj, hvilket også kampen bar præg.
Resultatet af opgøret blev uafgjort 4-4 og det kan begge hold være tilfredse med. Flemming Kristensen (8,92 i gennemsnit) og Linda Harbo vandt for serie 3.3, mens ægteparret Grethe og Kaj Lykke Jensen vandt eders kampe for serie 3.5.
 

I Old boys rækken er der afviklet 3 holdkampe, hvor den af kampene var lokalopgør.
OB.1 tog hjemme imod Ans 1 og her blev det gæsterne som kunne drage hjem med 2 point efter at have vundet opgøret med 6-2. Carlo Sørensen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
OB.3 og OB.5 mødtes i en rigtig spændende og medrivende kamp, hvor resultatet blev 5-3 til OB.3. Torben Harbo, Lars Højgaard vandt deres kampe, mens Per Mortensen spillede uafgjort for OB.3, mens Erling Bertelsen vandt sin kamp og Jens Kragh spillede uafgjort for OB.5.
OB.8 var på besøg i Tinghøj og her måtte holdet se sig besejret med 6-2. Erik Kvist stod for den enlige sejr til aarsmandskabet.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
02-09-2019
 
 
Billard sæson indledt.

Så er der taget hul på Billard sæsonen 2019 – 2020. Aars Billard Klub har til sæsonen rekord tilmelding af turneringshold, klubben stiller med hele 21 turneringshold, hvilket placerer klubben på andenpladsen i hele landet over fleste tilmeldte hold.
Sæsonen blev indledt med to lokalopgør i serie 3 og alle klubbens 9 Old Boys hold har været i kamp, også her var der flere lokaleopgør. rækkerne. Derudover har klubbens tre 2 mandshold også været i kamp.
I serie 3 mødtes Serie 3.1 og serie 3.4 og det opgør endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Jan Jespersen og Jørgen Bollesen vandt for serie 3.1, mens Per Jönsson og Per Lucassen sejrede for serie 3.4.
Det andet lokalopgør stod mellem serie 3.2 og 3.6. Resultatet af dette opgør blev en 6-2 til serie 3.2. Kurt Larsen, Franch Pedersen og Vivi Jönsson vandt deres kampe, mens John (Bello) Bach stod for den enlige sejr til serie 3.6.
I Old Boys rækken har der været flere lokalopgør og som altid, så kan der spores nervøsitet når man skal spille kamp mod en træningskammerat. Det først lokalopgør stod mellem OB.1 og OB.8 og her blev det til en sejr på 6-2 til OB.1. Jørgen Sørensen, Per Lucassen og Jens Chr. Krogh vandt deres kampe, mens Irene Zirfeldt stod for den enlige sejr til OB.8.
OB.6 og OB.7 var næste lokalopgør og her blev det til en meget suveræn sejr til OB.7 på hele 8-0. Det vindende hold består af Bent Pedersen, Niels Kristian Kristensen, Peter Nielsen og Ib Jensen.
Tredje lokalopgør stod mellem OB.2 og OB.9 og det opgør sluttede med sejr på 6-2 til OB.9. Jørgen Bollesen, Niels (post) Jensen og Per Nielsen vandt deres kampe.
OB.5 var på besøg i naboklubben Arden, det blev ikke til nogen point, idet hjemmeholdet vandt opgøret med 6-2. Jan Jespersen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Klubben har i år tilmeldt et 2 mandshold i senior rækken samt 2 hold i Old Boys rækken og alle tre hold har været i kamp.
2 mandsholdet i seniorrækken har spillet 2-2 på udebane mod Tinghøj. Jan Jespersen sørgede med sin sejr for det 1 point til Aarsholdet.
2 mandsholdene i Old Boys rækken skulle mødes i første kamp og resultatet blev sejr til andetholdet på 4-0. Holdet består af Jørgen Sørensen og Torben Harbo.
Den kommende weekend indleder klubbens divisionshold sæsonen. 1 division tager hjemme imod Spjald, mens klubbens 3 divisionshold møder Skanderborg på udebane. Klubben har til sæsonen fået tilgang af 3 nye spillere til første/andetholds truppen og alle 3 får debut for Aars BK 70 i weekenden.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub. 
 
 
 
 
02-09-2019
 
 
Optimering af materiale til ny Billard sæson

Aars Billard Klub er klar til sæsonen 2019 – 2020. Klubben har netop fået skiftet klæder på turneringsbordene, så det grønne klæde står knivskarpt og der er indkøbt nye baller og kegler.


Ud over optimeringen af turneringsbordene, så har Aars BK 70 også fået nyt inventar til gavn for tilskuerne til kampene. Jutlander Bank har foræret klubben 25 nye stole, så sidde komforten når man følger en spændende Billard kamp er også optimeret.

 
 
 
 
 
 
01-07-2019
 
Intern Old Boys makkerturnering i Billard


Temperaturen indikerer ikke ligefrem til indendørs aktiviteter, men 35 Old Boys spillere i Aars Billard Klub trodsede varmen og stillede op til en intern makkerturnering (Tenax-turnering), hvor præmierne var flydende sager.
Det gode vejr havde selvfølgelig sat sit præg på spilletøjet, dresscode var behageligt tøj og det betød, at flere spillede i shorts.
Spillerne mødtes kl. 09.00 til fælles morgenkaffe og præcist kl.09.30 blev de første kampe sat i gang. Turneringen er en makkerturnering, hvor den spiller med højeste gennemsnit, bliver makker med den spiller med laveste gennemsnit og sådan fortsættes mod midten til alle havde en makker.
Spillet blev afbrudt en halvtimes, hvor alle gik til frokost. Godt og vel en haltime senere blev spillet genoptaget og der blev spillet helt frem til kl.15.30 inden vinderne blev fundet.
Turneringen blev vundet af makkerparret Karen Holst Sørensen/Jan Jespersen foran Arne Thomsen/Tage møller og Grethe Jensen/Peter Dahl.
 
 

Alle gav udtryk for, at det havde været en rigtig hyggelig dag, med ”lidt” anderledes Billard, men alle var klar til næste gang der bliver inviteret.

Som der indledningsvis blev nævnt, indbyder vejret ikke ligefrem til indendørs aktiviteter! Det betyder ikke, at Aars Billard Klub er lukket. Nej, klubben er også henover sommeren åben alle ugens 7 dage, hver formiddag er det klubbens Old Boys spillere som træner, mens det om aften er seniorspillerne. Så hvis der er skulle være interesserede som kunne tænke sig at prøve at spille Billard, så er man meget velkommen i klubben på Nibevej 1C.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub 
 
 
 
 
 
27-05-2019
 
Genvalg til formand for Aars Billard Klub.
 
Mikael Toft

På den netop afholdte ordinære generalforsamling i Aars Billard Klub, blev nuværende formand Mikael Toft genvalgt med akklamation for en ny 2-årig periode.
Generalforsamlingen som havde tilslutning af 50 af klubbens medlemmer blev indledt med fællesspisning.

Efter endt spisning blev den ordinære generalforsamling indledt. Til at styre slagets gang blev Ib Jensen valgt som dirigent.

Formanden aflagde sin beretning, og her kom han bl.a. ind på, at klubben igen havde haft en meget tilfredsstillende sæson turneringsmæssigt. Klubben har haft hele 19 turneringshold tilmeldt DDBU’s holdturneringer og flere af holdene sluttede på førstepladser i deres puljer og var efterfølgende med i kampene om hold DM. 9 spillere har været tilmeldt de individuelle turneringer og her opnåede Henrik (Hønse) Jensen at spille sig i såvel regionsfinalen samt den individuelle DM-finale for elite spillere.

I Old Boys individuelt nåede Lars Højgaard finalen og spillede sig til en fornem bronzemedalje.

I international 5 kegle og carambole disciplinen Biathlon spillede Michael Emborg og makkeren Kim Petersen sig til semifinalerne, en virkelig flot præstation.

Ud over holdturneringen under DDBU, har Aars Billard Klub haft mange andre aktiviteter. Af interne aktiviteter kan nævnes fællesspisninger, makkerturneringer, skomagerturneringer, Old Boys cupper, Senior-cupper, Ladies-cupper, værtskab for regionsfinalen i kegler elite herre spillere, etc. etc.

Eksternt er der afviklet Firma-cup med 29 hold ’a 3 spillere, Bøf & Billard, sponsorarrangementer, forskellige virksomheders personaleforeninger som har været inde og prøve spillet på det grønne klæde, rafleturneringer, dart-turneringer., etc. etc.
Klubben er meget aktiv og den megen aktivitet kan kun lade sig gøre med den altid store velvilje og frivillig opbakning fra klubbens medlemmer.
Den forgangene sæson har klubben udover de mange aktiviteter været igennem en stor forandring/renovering. Vægge er blevet væltet, turneringsbord kapaciteten er blevet udvidet, it’en i bl.a. scoretavlerne er blevet opdateret, der er blevet installeret LED-lys over turneringsbordene i spillelokalet, køkkenet har fået en overhaling, det samme har kontoret og lageret.

Det har kostet mange penge, men takket være stor velvilje fra klubbens sponsorer og frivillig arbejdskraft, kunne udgifterne holdes nede på et overkommeligt niveau.
Klubben står dags dato fuldstændig opdateret, klar til en ny meget spændende sæson. Den kommende sæson byder på 2 meget spændende opgaver. Aars Billard Klub kan i år 2020 fejre 50års jubilæum og i den forbindelse har klubben fået tildelt værtskabet for DM-elite individuelt kegler m/k i dagene 2 til 5. april 2020. Begge mærkedage skal selvfølgelig markeres og her bliver der brug for alt den frivillig hjælp der kan mønstres, for at vi kan løse opgaven, men vi glæder os!!
Formanden gennemgik den 5-årig strategiplan som bestyrelsen i 2014 havde udarbejdet. Rigtig mange af de mål der var blevet opsat, er blevet nået, bestyrelsen sætter sig sammen og udarbejder en ny 5-årig plan som vil blive præsenteret på et medlemsmøde.
Formanden sluttede af med at uddele vandrepokal skænket af Peter Østergaard, til den damespiller der gennem sæsonen har haft den største %-vis fremgang. Pokalen tilfaldt Pernille Ilsøe, hun har kun spillet holdturnering en sæson, men hun havde en fremgang på 50,11% i forhold til start gennemsnittet.

Årets ”Aars BK’er 2018-2019” skulle også udnævnes. Hæderen tilfaldt Per Lucassen og motivationen herfor var, at Per er en rigtig god kammerat, en loyal klubmand og en som altid er villig til at give en hjælpende hånd, både hvis der mangler en spiller til et hold eller til en vagt, men i særdeleshed når der skal udføres håndværksarbejde, der er han helt unik.
 
Per Lucassen

Turneringsleder Jan Jespersen gennemgik detaljeret de enkelte holds præstationer henover sæsonen. Han oplyste, at der for nuværende bliver mindst ligeså mange turneringshold som i den forgangen sæson.
I de interne turneringer vandt Bent Pedersen Old Boys turneringen. Kurt Larsen/Peter Sørensen genvandt Tenax-turneringen som er en makkerturnering.
Som noget nyt er der i samarbejde med 6 naboklubber aftalt, at ”genoplive” sommerturneringen, en turnering som for år tilbage kørte henover hele sommeren.
Konceptet for denne sommerturnering bliver, at turneringen afvikles over en dag (lørdag 17. august 2019) og hver af de 6 klubber stiller med et hold. Her trækkes der lod til 2 puljer, hvor der spilles alle mod alle og når vinderen er fundet, så tændes grillen og der hygges.

Kasserer Jan Bjørn gennemgik regnskabet som udviste et mindre underskud, et underskud som er udløst af de mange udgifter der har været i forbindelse med renoveringer, opdateringer, nyindkøb, etc.
Bestyrelsesmedlem Ebbe Helenius blev uden modkandidat genvalgt for en ny 2-årig periode.
Formanden sluttede af med at takke dirigenten for et godt stykke arbejde, alle medlemmer, sponsorer, øvrige eksterne samarbejdspartnere, samt den øvrige bestyrelse for et rigtig godt samarbejde.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
06-05-2019
 
Billard resultater.


Holdturneringen for sæsonen 2018 – 2019 synger på sidste vers i Aars Billard Klub. Klubben har nu kun et Old Boys hold tilbage, holdet har tilmeldt sig en ”Bonus – turnering”, hvor der deltager 36 hold.
Aarsmandskabets seneste kamp var sidste kamp i puljen, og holdet skulle vinde for at blive puljevinder og dermed sikre sig adgang til puljekampene, hvor der spilles knockout til der kun er 4 hold tilbage.
Sidste kamp blev spillet i Aarhus, hvor Aarsmandskabet viste klasse og vandt opgøret meget sikkert med 6-2. Bent Pedersen, Lars Højgaard og Per Nielsen vandt deres kampe, mens Jørgen Sørensen tabte sin kamp knebent.
Holdet er nu klar til puljekamp, og her skal de igen på udebane, holdet skal til Aulum og her gælder det ”Vind eller forsvind”. Vi håber og tror, at holdet klarer opgaven og spiller sig videre til næste runde.

Holdkampe.
OB.7 som består af Bent Pedersen, Niels Kristian Kristensen, Ib Jensen, Eigil Nøhr og Peter Nielsen var blevet puljevinder i den ordinære holdturnering. Holdet gik videre fra første knock out kamp, men i den forgangne uge sluttede den videre kamp om hold DM. Holdet tabte på udebane til Ans og dermed er sæsonen slut.

Old Boys cup
Aars Billard Klub afviklede i den forgangne uge den årlige traditionelle ”Aars Old Boys Cup” Turneringen plejer at være noget af et tilløbsstykke og det var de også i år, de røde lygter blev hængt op inden sidste tilmelding.
Der deltog spillere fra det meste af Jylland, og de gav alle udtryk for, at det var et rigtig godt arrangement. Startskuddet lød præcist kl.09.00, og deltagerne blev inddelt i puljer, hvor der blev spillet alle mod alle. Spillet kørte kontinuerligt over hele dagen og kl.22.45 kunne vinderen hædres med en flot pokal. Finalen blev et lokal opgør mellem to spillere fra Herning, hvor Jens Vennersdorf besejrede Ole Fogh Jensen.
Aars Billard Klub havde selv 4 spillere med, og her gik det bedste for Preben (Marjos) Pedersen, han sluttede på en flot sjetteplads.

Rafle turnering
Ugen i Aars Billard Klub blev sluttet af med en rafleturnering. 20 spillere havde tilmeldt sig til tænkeboks turneringen, og efter nogle timers intens rafling kunne vinderen kåres og modtage sin præmie. Vinder blev Jan Jespersen, sejren blev meget smal, idet han vandt med 1 point foran Mikael Toft og 2 point foran Klaus Dahl,
Der inviteres til en ny rafleturnering igen om en lille måneds tid.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
09-04-2019
 
Billardsæsonen er næsten slut.


Hold og den individuelle turnering for sæsonen 2018-2019 under DDBU er næsten færdigspillet.

Der er kun et Old Boys hold tilbage, holdet har tilmeldt sig ”bonusturneringen” som er ekstra turnering for Old Boys hold under DDBU.

Den forgangen uge havde Aars Billard Klub 2 spillere i kamp individuelt og et enkelt hold i kamp og det sluttede her for alles vedkommende.

Henrik (Hønse) Jensen havde som den første spiller i klubbens snart 50 årig historie, spillet sig frem til DM-finalen for elitespillere. Finalen blev afviklet i Hjørring BK og her leverede Henrik en fornem indsats, han sluttede på tredjepladsen i sin pulje, hvor det var de to bedst spillere som gik videre til de fortsatte kvalifikationskampe.
Aars Billard Klub’s bestyrelse samt flere af klubbens medlemmer var i Hjørring for at følge arrangementet, idet klubben i år 2020 skal være vært DM-finalen for elitespillere M/K. Det bliver et meget stort arrangement, som vi virkelig glæder os til og vi er så småt begyndt at tage hul på forberedelserne.

Den anden individuelle spiller som var i kamp, det var Lars Højgaard. Lar har haft en forrygende sæson, både som hold spiller og som individuel spiller, så det var velfortjent, at han havde spillet sig til Regionsfinalen for Old Boys spillere. Til finalen havde Lars fået fordel af hjemmebane, hvor han skulle møde en spiller fra Kolding samt to spillere fra Fyn. Lars kom rigtig godt i gang, han vandt sin første kamp meget sikkert. Kamp nummer to blev en kamp, hvor nervøsiteten gjorde sit indtog og som resulterede i, at Lars tabte kampen med 2 point, en sølle kegle!!!
Tredje og afgørende kamp lignede kamp nummer to, her var det kun en sejr som talte for at sikre sig andenpladsen i puljen og dermed videre til den endelige DM-finale. Det blev meget tæt på en kvalifikation, men igen spillede nervøsiteten ind og Lars tabte kampen med blot 6 point. – Øv.
Alt i alt, at spille sig til en fornem bronzemedalje første gang man deltager i den individuelle turnering, er nu ikke så ringe endda.

I holdturneringen vandt OB.7 deres række og skulle derfor ud og spille kvalifikationskamp om den videre deltagelse til hold DM-finalen.
Første kvalifikationskamp var mod Viborg, her blev resultatet uafgjort 4-4, men Aarsmandskabet havde den bedste procentvise score og gik derfor videre til næste runde. I næste runde ventede Ans og de havde fordel af hjemmebane og den fordel samt rigtig godt spil afgjorde opgøret som Ans vandt.
Aarsmandskabet som bestod af Bent Pedersen, Ib Jensen, Peter Nielsen, Niels Kristian Kristensen og Eigil Nøhr kan dog være meget tilfredse med den flotte sæson de som hold har spillet.
Bonusholdet i Old Boys rækken har indtil videre spillet tre kampe. Seneste kamp var hjemme imod Aarhus og her blev resultatet uafgjort 4-4. Preben (Marjos) Pedersen og Per Nielsen vandt deres kampe og med det 1 matchpoint til holdet, indtager de en foreløbig andenplads i rækken.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
02-04-2019
 
Spændende uge for Aars Billard Klub


Holdturneringen i Billard under DDBU for sæsonen 2018 – 2019 er næsten færdigspillet, det er kun kampen om holdmesterskaberne og de individuelle mesterskaber der resterer og her er Aars Billard Klub med i begge discipliner.

Torsdag den 4. april 2019 kl.10.00 skal Lars Højgaard spille regionsfinale på hjemmebane. Lars har haft en fantastisk sæson og har fejet alt modstand til side, så det bliver spændende at følge ham i finalen på hjemmebane, hvor modstanderne kommer Ørbæk BK, Assens BK og BK Frem Kolding.
Nummer 1 og 2 går videre til DM-finalen som afvikles den 4. maj 2019 og vi tror på, at Lars er blandt de fire i DM-finalen.

Henrik (Hønse) Jensen indleder fredag den 5. april 2019 kampen om det individuelle DM for elitespillere.DM afvikles i år Hjørring BK og det er første gang i klubbens snart 50-årig historie, at klubben er repræsenteret i en individuel DM-finale, hvor det er de 16 bedste i Danmark som deltager. Det bliver en meget svær opgave for Henrik, men han har haft en rigtig god sæson, så det bliver dagsformen som bliver afgørende. Henrik er i pulje med 2 spillere fra Bristol Odense og en spiller fra Søborg, de spiller alle mod alle og det er kun puljevinderen og nummer to som går videre til kvartfinalen.

I holdturneringen er det OB.7 som blev puljevindere. Holdet består af Bent Pedersen, Ib Jensen, Peter Nielsen, Eigil Nøhr og Niels Kristian Kristensen og de har spillet første kamp i holdslutspillet hvor der er hele 32 hold kvalificeret og som spilles som knock out ”Vind eller forsvind”.
Næste kamp er på udebane mod Ans, det bliver en meget spændende og lige kamp, men vi tror på, at den udfordring klarer holdet også.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
26-02-2019
 
 
Klar til DM-finalen for elitespillere i Billard

Han gjorde det s.., Henrik (Hønse) Jensen spillede sig lørdag den 23. februar 2019 i finalen om det individuelle DM i Billard for elitespillere.
Semifinalen, som blev utrolig spændende og medrivende, blev afviklet i Korsør på Sjælland, og hvor det var allersidste kamp som gjorde udfaldet. Henrik møder i sin første kamp den lokale storfavorit, men det lader Henrik sig ikke gå på af, han spiller en fremragende kamp og med en serie i anden indgang på 386 point og efterfølgende lukning i 9. indgang, var det første skridt mod finalen taget.
I Efterfølgende kamp mod en meget velspillende spiller fra Sorø, måtte Henrik se sig slået.
Det ville så blive sidste kamp mellem hjemmebanespilleren og Sorø spilleren, som afgjorde Henrik’s finaledrøm!. Hjemmebanespilleren skulle nå de 800 point senest i 5. indgang, for at spille sig i finalen og knuse Henrik’s drøm. I 5. indgang mangler hjemmebanespilleren 660 point, han når de 554 point, så går rød bal i hul og dermed er Henrik klar til DM-finalen. – Sølle 6 point, eller 3 kegler afgør, hvem der gik i finalen.
DM-finalen for elitespillere M/K afvikles i Hjørring i dagene 5. til 7. april 2019 og her er Aars Billard Klub repræsenteret ved Henrik (Hønse) Jensen. Det er første gang i klubbens snart 50 årige historie, at vi har en spiller repræsenteret i en elitefinale………………..

Udover det flotte individuelle resultat, så er der i den forgangne uge afviklet hele 14 holdkampe og følgende resultater er opnået.

Holdkampe.
Klubben 1 divisionshold havde fordel af hjemmebane i søndagens opgør mod Fluen, fordelen blev udnyttet til en sejr på 7-1. Henrik (Hønse) Jensen var atter hjemme i trygge rammer efter lørdagens flotte individuelle resultat og han vandt klart sit opgør med et gennemsnit på 87,87. Brian Nielsen og Marc Østrup Dahlsen vandt også deres kampe og Marc leverede dagens største serie på hele 268 point. Jan Bjørn spillede uafgjort i sin kamp. Med sejren indtager holdet en midteplacering i rækken.
Klubbens 3 divisionshold har på udebane tabt 5-3 til Fluen. Lars Boje Nielsen vandt sin kamp, mens Peter Degn spillede sin kamp uafgjort. Holdet ligger inden de to sidste runder på en femteplads i rækken.
Begge klubbens serie 2 hold har været i kamp. Serie 2.1 tog hjemme imod Arden 1 og opgøret endte med sikker hjemmebane sejr på 7-1. Holdet leverede sæsonens hidtil bedste kamp, selvom førstemanden Jimi Mogensen sad over. Preben (Marjos) Pedersen, Bo (Taxa) Pedersen, spillede sæsonens bedste kamp (11,53 i gennemsnit) og endelig vandt Bent Skamris sin første holdkamp. Bent spiller sin første sæson og har spillet rigtig godt og har tabt flere kampe med få point. Endelig spillede Søren Laursen uafgjort i sin kamp. Med sejren indtager holdet andenpladsen i rækken.
Serie 2.2 løb ind i et 8-0 nederlag på udebane mod Arden 1.
I serie 3 har fire hold været i kamp. Serie 3.1 hentede 2 matchpoint på udebane, hvor holdet besejrede Arden 2 med 6-2. John Larsen, Torben Harbo og Jørgen Bollesen vandt deres kampe.
Serie 2.2 havde fordel af hjemmebane mod Ans 2. Hjemmeholdet skulle have en sejr for at blive ved med at hænge med i toppen og sejr blev det. Holdet vandt opgøret eget sikkert 6-2, hvor det var Kurt Larsen, Peter Sørensen og Frank Pedersen som vandt deres kampe.
Serie 3.4 har på udebane tabt med 6-2 til Ans 3. Per Jönsson stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Serie 3.5 hentede et enkelt point på udebane, hvor holdet spillede uafgjort 4-4 mod Hjallerup 2. Niels Ove Thomasberg og Grethe Jensen vandt deres kampe.

I Old Boys rækken har hele 6 hold været i kamp. OB.1 har på udebane tabt 6-2 til Ans 1. Carlo Sørensen stod for den enlige sejr.
OB.2 fik helle ikke point med hjem fra Viborg. Holdet tabte efter en spændende kamp 5-3 til Viborg 5. Niels Binderup vandt sin kamp, mens Hans Hummelur spillede uafgjort i sin kamp.
OB.4 har på udebane spillet uafgjort 4-4 mod Ørsø 1. Erling Bertelsen og Jens Kragh sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
OB.3 havde på hjemmebane besøg af Ørsø 3. Hjemmeholdet skulle have point i opgøret for at bevare førstepladsen i rækken. Opgøret endte uafgjort 4-4, hvor det Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist som vandt deres kampe. Med det 1 matchpoint bevarede holdet førstepladsen i rækken, men nu kun 1 point foran nummer 2.
OB.8 spillede sig til 1 point på hjemmebane mod Viborg 8. Opgøret endte uafgjort 4-4, hvor det var Niels (Post) Jensen og Per Nielsen som vandt deres kampe.
OB.9 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Aarhus Pensionister 1. Hjemmeholdet viste ikke megen gæstfrihed, hvad spillet på det grønne klæde angik, gæsterne blev sendt hjem med et knusende 8-0 nederlag. Hjemmeholdet består af Ebbe Helenius, Irene Zirfeldt, Erik Kvist og Jonna Lolholm.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
10-02-2019
 
Point til begge divisionshold i Billard.


Aars Billard Klub har i den forgangne weekend haft begge divisionshold i kamp på hjemmebane. Klubbens flagskib som spiller i 1. division, havde besøg af Varde BK. Der skulle spilles dobbeltkamp, idet det første opgør var blevet rykket på grund af Varde havde problemer med holdopstillingen.
Begge opgør endte efter flotte og velspillede kampe uafgjort 4-4, så hvert hold kunne tilskrive 2 point på kontoen. I første opgør vandt Henrik (Hønse) Jensen sin kamp, han spillede med et totalgennemsnit på 87,87. Jan Bjørn vandt også sin kamp, han sluttede på et gennemsnit på 51,23.
I det andet opgør vandt Jan Bjørn igen sin kamp, han leverede weekendens højeste serie, han lavede 438 point i en indgang (flot) og sluttede med et gennemsnit på 63,63. Marc Østrup Dahlsen vandt også sin kamp i sæsonens hidtil bedste kamp, Marc opnåede et gennemsnit på 43,75 og lavede en serie på 186 point.

Klubbens 3 divisionshold, havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Ans. Hjemmeholdet var ramt af 2 afbud, men reserverne gjorde det rigtig godt og vandt deres kampe. Henrik (Hønse) Jensen og Preben (Marjos) Pedersen var reserverne, mens klubbens formand Mikael Toft også vandt sin kamp.

Begge klubbens serie 2 hold har været i kamp. Serie 2.1 tog hjemme imod Arden 3 og holdet kunne med en sejr bringe sig alene på andenpladsen i rækken. Opgøret endte uafgjort 4-4 og dermed er der tre hold som deler andenpladsen i rækken. Jimi Mogensen (23,07 i gennemsnit) og Søren Laursen sørgede deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
Serie 2.2 mødte på udebane Arden 1 og her blev det til en meget overbevisende 8-0 sejr til hjemmeholdet.

Serie 3.5 har hjemme spillet uafgjort 4-4 mod Svenstrup 1. Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist vandt deres kampe for hjemmeholdet.

I Old Boys rækken har tre hold været i kamp. OB.1 tabte på udebane 6-2 til Viborg 4. Per Lucassen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
OB.3 tabte knebent 5-3 mod Viborg 6 efter et meget spændende og lige opgør. Lars Højgaard vandt sin kamp meget overbevisende, han spillede sin hidtil bedste kamp nogensinde og sluttede med et gennemsnit på 12,54 – Flot. Torben Harbo spillede uafgjort i sin kamp.
OB.7 tog hjemme imod Viborg 7. Hjemmeholdet lå inden mødet på førstepladsen i rækken, to point foran Arden 3 og den stilling blev konsolideret, da holdet vandt opgøret meget sikkert 6-2. Bent Pedersen (11,63 i gennemsnit), Niels Kristian Kristensen og Eigil Nøhr vandt deres kampe.

Individuelt:
Lars Højgaard har haft en forrygende sæson hidtil såvel på hold som individuelt. Senest har han spillet kvartfinale i Viborg, om det individuelle DM for Old Boys spillere. Lars leverede atter en flot indsats, blev puljevinder og er dermed klar til semifinalen som spilles den 7. marts 2019 i RAA BK som ligger i Aabenraa. Kan Lars fastholde sit nuværende niveau, så har han rigtig gode chancer for at spille sig i regionsfinalen.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub 
 
 
 
 
 
05-02-2019
 
 
Stor aktivitet i Aars Billard Klub

Den forgang uge bød på stor aktivitet i Aars Billard Klub, 7 af klubbens 19 turneringshold har været i kamp og følgende resultater blev opnået.

Holdkampe.

I serie 3 er der spillet to kampe. Serie 3.4 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Ans 3. Fordelen blev udnyttet til det maksimale, det gæsterne fik en ”snitter” på 8-0. Hjemmeholdet leverede sæsonens bedste kamp og bragte sig med sejren op på andenpladsen i rækken. Holdet består af Kurt Larsen, Peter Sørensen, Franch Pedersen og Vivi Jönsson.
 

Serie 3.4 havde også fordel af hjemmebane, holdet havde besøg af Ans 1 og det opgør endte uafgjort 4-4. Hans Jørgen Lau og Pernille Ilsøe (8,92 i gennemsnit) vandt deres kampe.

I Old Boys rækken er der spillet hele 5 holdkampe. OB.2 har på hjemmebane vundet over Viborg 8 med 5-3 efter en meget spændende og intens kamp. Hans Hummelur og Evald Kjær vandt deres kampe, mens Niels Binderup spillede sin kamp uafgjort i sin kamp.
OB.4 var på besøg hos Ørsø 1. Aarsmandskabet lå inden mødet på en flot andenplads og kunne med point konsolidere den placering. Hjemmeholdet ville noget andet, de spillede en flot kamp og vandt opgøret med 6-2. Frode Egekvist stod for den enlige sejr.
OB.5 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Thisted 1. Hjemmeholdet benyttede den fordel til det yderste, holdet vandt opgøret meget sikkert 8-0 efter at have spillet den bedste kamp i indeværende sæson. Holdet består af Niels Ove Thomasberg, Erling Bertelsen, Jens Kragh og Bernhard Danielsen.
OB.6 spillede sig på førstepladsen i rækken. Holdet var på besøg hos Thisted 4 og kunne drage hjemad med 2 point på kontoen efter at have vundet opgøret 6-2. Kaj Lykke Jensen, Jens Kvist og Jens Peter Jensen vandt deres kampe, mens Grethe Jensen tabte sin kamp knebent.
OB.8 hentede 1 point i Viborg, efter at have spillet uafgjort 4-4. Per Lucassen og Per Nielsen sørgede med deres sejre for det uafgjorte resultat.

Divisionskampe.
I den kommende weekend skal klubbens 1. og 3. divisionshold i kamp, begge hold spiller hjemme.
3. divisionsholdet møder lørdag den 9. februar 2019 Ans. Begge hold ligger inden mødet i midten af rækken og kan med en sejr bringe sig op i top fire.
1. division skal søndag den 10. februar 2019 møde Varde i en dobbeltkamp. Hjemmeholdet er under midten i rækken, men kan med point, gerne i begge kampe, rykke op i top 4.
Alle som kunne have interesse i at overvære kampene er meget velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars.
Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
 
29-01-2019
 
Klar til DM-semifinale for elitespillere i Billard


Henrik (Hønse) Jensen kvalificerede sig i den forgangene weekenden til DM-semifinalen for elitespillere i Billard. Henrik spillede kvartfinale i Sorana BK i Sorø på Sjælland, hvor han mødte en lokal spiller, en spiller fra Helsingør samt en spiller fra Kolding. Der skulle spilles alle mod alle og slutresultatet blev 2 sejre til den lokale spiller og 2 sejre til Henrik, begge spillere er dermed klar til semifinalen.
I semifinalen træder de helt store ”kanoner” ind i turneringen, så der skal spilles helt op til det allerbedste for at komme i betragtning. Henrik har på det seneste vist spil på et meget højt plan, så kan han få spillet til at kulminere i semifinale, så kan en plads i DM-finalen ikke afskrives!
Semifinalen skal spilles 23. februar 2019 i Helsingør Billard Klub.

Ud over Henrik’s flotte præstation, så er der i den forgangne uge afviklet 9 holdkampe med følgende resultater.

Klubbens førstehold som spiller i 1. division led et ærgerligt nederlag på udebane mod Herning.
 
 
Aarsmandskabet spillede under daglig standard og det bliver straffet promte. Opgøret endte med sejr til Herning på 6-2, Jan Bjørn stod for den enlige sejr til Aarsholdet.

Klubbens andethold som spiller i 3 division spillede også på udebane. Holdet var på besøg i Sæby og kunne efter kampen drage hjemad med 1 point, efter at have spillet uafgjort 4-4. Mikael Toft og Peter Degn vandt deres kampe.

Begge klubbens serie 2 hold har været i kamp. Serie 2.1 mødte på udebane topholdet Ebeltoft, men at modstanderen er tophold, afskrækkede ikke Aarsmandskabet som spillede sæsonens hidtil bedste kamp og vandt opgøret overlegent 6-2. Med sejren rykkede holdet ind på topholdet og har nu kun 3 point op til førstepladsen! Jimi Mogensen, Preben (Marjos) Pedersen, Bo (Taxa) Pedersen vandt deres kampe, mens Bent Skamris tabte sin kamp knebent.
Serie 2.2 tabte på udebane 8-0 til Silkeborg 1.

I serie 3 har to hold været i kamp. Serie 3.2 spillede hjemme topkamp mod Ans 2. Hjemmeholdet kunne med en sejr spille sig på en delt førsteplads i rækken, men opgøret endte uafgjort 4-4 efter en spændende kamp og hjemmeholdet er fortsat på andenpladsen et point efter. John Larsen og Torben Harbo vandt deres kampe for hjemmeholdet.
Serie 3.6 gæstede Randers 6 og hentede her 2 matchpoint efter sejr på 5-3. Som resultatet antyder, så blev opgøret meget intens og lige. Flemming Kristensen vandt deres kampe, mens Finn Nielsen spillede uafgjort i sin kamp.

I Old Boys rækken er der spillet tre holdkampe. OB.3 vandt på hjemmebane 6-2 over Viborg 7 og med sejren spillede holdet sig op på andenpladsen i rækken, 2 point efter topholdet. Erik Rynkeby (7,89 i gennemsnit), Per Mortensen og Lars Højgaard vandt deres kampe.
OB.7 mødte på udebane Viborg 6 og det opgør endte med 1 point til hvert hold efter uafgjort 4-4. Aarsmandskabet konsoliderede førstepladsen i rækken 1 point foran holdet på andenpladsen. Bent Pedersen og Niels Kristian Kristensen sørgede med deres sejre for det 1 point til holdet.
OB.9 var også på besøg i Viborg, her mødet holdet Viborg 4 og resultatet af dette opgør blev sejr på 6-2 til hjemmeholdet. Erik Kvist stod for den enlige sejr til Aarsholdet.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
07-01-2019
 
Point til begge divisionshold i Billard.

Aars Billard Klub kom resultatmæssigt rigtig godt ud af år 2018 og indgangen til 2019 tegner også til at blive rigtig god.
Begge klubbens divisionshold har i den forgangene weekend været i kamp og begge hold kunne efter opgørerene føje point til deres konti. Klubbens førstehold som spiller i 1. division leverede på hjemmebane sæsonens hidtil bedste kamp. Holdet tog imod Juelsminde og gæstfrihed, hvad angår spillet på det grønne klæde, blev der ikke udvist meget af, idet gæsterne blev sendt hjem med et knusende 8-0 nederlag.
 
 
 
 
Henrik (Hønse) Jensen spillede sin bedste kamp hidtil, med en serie på 286 point sluttede han med et gennemsnit på 116,26. Jan bjørn spillede med et gennemsnit på 86,87 og havde dagens højeste serie som var på 328 point. Marc Østrup Dahlsen spillede med 45,88 i gennemsnit og lavede undervejs en serie på 198 point, mens Brian Nielsen sluttede på 36,67 i gennemsnit og højeste serie på 136 point.

Klubbens andethold som spiller i 3 division, havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Skagen. Hjemmeholdet var her ”lidt” mere ydmyg resultatmæssigt, idet opgøret endte med en pointdeling efter uafgjort 4-4. Flemming Raun (38,46 i gennemsnit) og Peter Degn sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.

Udover divisionskampene, så har yderligere tre hold været i kamp og alle tre kampe var i serie 3.
Serie 3.2 mistede et vigtigt skridt i toppen af rækken, idet holdet kun fik uafgjort 4-4 på udebane mod Tinghøj 1. Holdet er nu placeret på andenpladsen i rækken, 3 point fra topholdet Arden 1. Kurt Larsen og Vivi Jönsson vandt deres kampe for holdet.
Serie 3.3 har på udebane tabt med 6-2 til Solsiden 1. Jørgen B. Andersen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Serie 3.4 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod topholdet Arden. Fordelen blev ikke udnyttet og gæsterne kunne drage hjem med 2 point efter at have vundet opgøret med 6-2. Pernille Ilsøe stod for den enlige sejr.

Individuelt.
Michael Emborg har spillet sig i regionsfinalen i i disciplinen Biathlon. Disciplinen består af 3 bande carambole og international 5 kegler. Adgangen til regionsfinalen skete på hjemmebane, hvor Michael blev to’er i sin pulje.
Regionsfinalen spilles lørdag den 16. marts 2019 i BK Frem Kolding og her går nummer 1 og nummer 2 videre til DM-finalen.
Det bliver en svær opgave, men spiller Michael op til sit bedste, så har han gode muligheder for at spille sig i finalen.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
19-12-2018
 
Klar til DM-kvartfinale for elitespillere i Billard

Henrik (Hønse) Jensen leverede for anden weekend i træk et rigtig flot Billard resultat. Henrik havde hjemmebane i en kvalifikationspulje og den videre adgang til det individuelle DM for elitespillere. Modstanderen var en spiller fra Helsingør og en spiller fra Vissenbjerg på Fyn og begge spillere besejrede Henrik overbevisende, godt hjulpet af et stort og medlevende hjemmebane publikum. Kvartfinalen spilles lørdag den 26. januar 2019 i Sorana BK på Sjælland.
Udover den individuelle kamp, så er der i den forgangen uge spillet yderligere 8 holdkampe under DDBU.

Holdkampe.
Klubbens andethold som spiller i 3. division havde fordel af hjemmebane mod topholdet fra Skanderborg. Gæsterne er nedrykker fra 2. division og har store ambitioner om en tilbagevenden til 2. division. Hjemmeholdet leverede en godkendt indsats, men gæsterne var lige en tand bedre og vandt opgøret med 6-2. Peter Degn stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.

Der har været lokalopgør i serie 2, og resultatet af den kamp blev en sejr på 6-2 til serie 2.1. Med sejren bragte holdet sig op på tredjepladsen i rækken, 3 point efter topholdet Ebeltoft. Jimi Mogensen, Søren Laursen og Preben (Marjos) Pedersen vandt deres kampe. Finn Nielsen stod for den enlige sejr til serie 2.2.

I serie 3 er der spillet to kampe, hvor den ene kamp var rent lokalopgør.
Serie 3.1 og 3.4 mødte hinanden og som så ofte i rene lokalopgør ender kampene uafgjort og det gjorde dette opgør også. Johna Larsen og Jørgen Bollesen vandt for serie 3.1, mens Michael Harbo og Finn Nielsen vandt for serie 3.4.
Serie 3.5 havde fordel af hjemmebane mod Halvrimmen. Opgøret blev rigtig spændende og intens, hvor det til sidst faldt ud til gæsternes fordel som vandt 5-3. Niels Ove Thomasberg vandt sin kamp, men Jens Kvist spillede uafgjort.

I Old Boys rækken er der spillet fire kampe. OB.1 mødte på udebane Silkeborg 3 og det opgør endte med sejr til Aarsmandskabet på 6-2. Jørgen Sørensen, Carlo Sørensen og Dan Nymand vandt deres kampe.

OB.3 tabte på udebane 6-2 til Arden 3. Erik Rynkeby stod fro den enlige sejr.

OB.7 spillede topkamp hjemme mod Silkeborg 1. Hjemmeholdet kunne med en sejr bringe sig komfortabelt i spidsen af rækken, men gæsterne ville noget andet, de vandt nemlig opgøret med 6-2.
 

Peter Nielsen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet som med nederlaget fortsat indtager førstepladsen i rækken 1 point foran Silkeborg.
OB.9 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Arden 1. Fordelen blev udnyttet maksimalt, idet gæsterne blev besejret suverænt med 8-0. Hjemmeholdet består af Ebbe Helenius, Irene Zirfeld, Erik Kvist of Jonna Lolholm.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
10-12-2018
 
Klar til regionsfinalen for elitespillere i Billard

I weekenden deltog 2 af Aars Billard Klub’s 1 divisionsspillere i kvalifikation til regionsfinalen for elitespillere.
En af spillerne Henrik (Hønse) Jensen leverede en rigtig fornem indsats, Henrik lavede serie på over 300 point og sluttede som en samlet suveræn puljevinder med et totalgennemsnit på over 80.
 

Regionsfinalen er Aars Billard Klub blevet tildelt værtskabet for af DDBU og finalen spilles i weekenden 16 & 17. marts 2019, her bliver det spændende at følge Henrik, om han kan gøre en ligeså fornem indsats på hjemmebane?
Den anden spiller som var med ved kvalifikationen var klubbens kasserer Jan Bjørn. Jan spillede ikke op til dagligt standard og sluttede på en tredjeplads i sin pulje g dermed lige udenfor adgangen til finalen.
Holdkampe.
Ud over det flotte individuelle resultat, så er der i den forgange uge spillet 5 holdkampe samt afviklet en rafleturnering i Aars Billard klub.
I serie 3 er der afviklet to holdkampe. Serie 3.2 og 3.4 mødtes i rent lokalopgør. Opgøret blev meget lige og intens og bar præg af ”lidt” nervøst spil som det oftest gør, når man møder egne klubkammerater/træningsmakkere i afgørende kampe. Opgøret endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Kurt Larsen og Frank Pedersen vandt deres kampe for serie 3.2, mens Per Jönsson og Niels (Post) Jensen vandt for serie 3.4.
Serie 3.2 har på hjemmebane tabt 2-6 til Kongerslev. John S. Lauridsen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
I Old Boys rækken er der afviklet tre kampe, hvoraf to af opgørene var rene lokalopgør. OB.6 hentede 1 point på udebane mod Brovst 2. Jens Kvist og Jens Peter Jensen vandt deres kampe og med det 1 point indtager holdet en delt førsteplads i rækken.
OB. 2 og OB.8 spillede uafgjort 4-4 i deres lokalopgør. Hans Hummelur og Evald Kjær vandt deres kampe for OB.2, mens Jørgen Bollesen og Per Nielsen vandt for OB.8.
Det andet lokalopgør stod mellem OB.4 og OB.5 og dette opgør endte med sejr på 6-2 til OB.4, hvor Preben Aaen, Peter Ole Myrup g Frode Egekvist vandt deres kampe for OB.4 og med de 2 point indtager holdet andenpladsen i rækken 1 point fra førerholdet.
Bernhard Danielsen stod for den enlige sejr til OB.5.
Rafleturnering.
12 spillere havde sat hinanden stævne til engang ”Tænkeboks”. Spilleren blev opdelt i puljer, hvor man mødte hinanden to gange. Herefter blev finalen raflet og spilleren i finalen var de 4 som havde færreste point fra puljekampene. Finalen blev afviklet over 8 runder og vinderen blev klubbens formand Mikael Toft 2 point foran Klaus Dahl.
Kommende aktiviteter.
Lørdag den 15. december 2018 skal Henrik (Hønse) Jensen på endnu en svær individuel opgave. Henrik skal på hjemmebane forsøge at kvalificere sig til den videre adgang til DM-finalen for elitespillere, han får besøg af en spiller fra Helsingør og en spiller fra Vissenbjerg på Fyn.
Udover den individuelle runde, så skal klubbens andethold, som spiller i 3 division, spille dobbeltkamp hjemme mod Skanderborg.
Begge aktiviteter starter kl.10.00, alle interesserede som kunne tænke sig at se noget rigtig godt Billard spil er meget velkommen i klubben på Nibevej 1C, 9600 Aars.
Søndag den 16. december 2018 kl.13.30 inviterer Aars Billard Klub alle medlemmer med familie, sponsorer og samarbejdspartnere til den traditionelle Gløgg & æbleskiver dag.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
03-12-2018
 
Sejr til 3 division i Billard.

Aars Billard Klub’s andethold som spiller i 3 division vandt i weekenden 6-2 over Skanderborg på hjemmebane. Hjemmeholdet leverede en godkendt indsats og sejren var ikke på noget tidspunkt i fare. Lars B. Nilsen, Flemming Raun (36,48 i gennemsnit) og Peter Degn sørgede med deres sejrefor de 2 matchpoint til holdet.
Ud over 3 divisionskampen, så er der i den forgangen uge afviklet yderligere 5 holdkampe, hvoraf de 2 af kampene var rene lokalopgør. 2 spillere har været i individuel kamp og endelig er den traditionelle Julepot/Julefrokost afviklet.
Holdkampe:
Klu
Aars Billardklub | Nibevej 1c, 9600 Aars  | aars.billardklub@mail.tele.dk