Nyheder

 
 
10-02-2019
 
Point til begge divisionshold i Billard.


Aars Billard Klub har i den forgangne weekend haft begge divisionshold i kamp på hjemmebane. Klubbens flagskib som spiller i 1. division, havde besøg af Varde BK. Der skulle spilles dobbeltkamp, idet det første opgør var blevet rykket på grund af Varde havde problemer med holdopstillingen.
Begge opgør endte efter flotte og velspillede kampe uafgjort 4-4, så hvert hold kunne tilskrive 2 point på kontoen. I første opgør vandt Henrik (Hønse) Jensen sin kamp, han spillede med et totalgennemsnit på 87,87. Jan Bjørn vandt også sin kamp, han sluttede på et gennemsnit på 51,23.
I det andet opgør vandt Jan Bjørn igen sin kamp, han leverede weekendens højeste serie, han lavede 438 point i en indgang (flot) og sluttede med et gennemsnit på 63,63. Marc Østrup Dahlsen vandt også sin kamp i sæsonens hidtil bedste kamp, Marc opnåede et gennemsnit på 43,75 og lavede en serie på 186 point.

Klubbens 3 divisionshold, havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Ans. Hjemmeholdet var ramt af 2 afbud, men reserverne gjorde det rigtig godt og vandt deres kampe. Henrik (Hønse) Jensen og Preben (Marjos) Pedersen var reserverne, mens klubbens formand Mikael Toft også vandt sin kamp.

Begge klubbens serie 2 hold har været i kamp. Serie 2.1 tog hjemme imod Arden 3 og holdet kunne med en sejr bringe sig alene på andenpladsen i rækken. Opgøret endte uafgjort 4-4 og dermed er der tre hold som deler andenpladsen i rækken. Jimi Mogensen (23,07 i gennemsnit) og Søren Laursen sørgede deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
Serie 2.2 mødte på udebane Arden 1 og her blev det til en meget overbevisende 8-0 sejr til hjemmeholdet.

Serie 3.5 har hjemme spillet uafgjort 4-4 mod Svenstrup 1. Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist vandt deres kampe for hjemmeholdet.

I Old Boys rækken har tre hold været i kamp. OB.1 tabte på udebane 6-2 til Viborg 4. Per Lucassen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
OB.3 tabte knebent 5-3 mod Viborg 6 efter et meget spændende og lige opgør. Lars Højgaard vandt sin kamp meget overbevisende, han spillede sin hidtil bedste kamp nogensinde og sluttede med et gennemsnit på 12,54 – Flot. Torben Harbo spillede uafgjort i sin kamp.
OB.7 tog hjemme imod Viborg 7. Hjemmeholdet lå inden mødet på førstepladsen i rækken, to point foran Arden 3 og den stilling blev konsolideret, da holdet vandt opgøret meget sikkert 6-2. Bent Pedersen (11,63 i gennemsnit), Niels Kristian Kristensen og Eigil Nøhr vandt deres kampe.

Individuelt:
Lars Højgaard har haft en forrygende sæson hidtil såvel på hold som individuelt. Senest har han spillet kvartfinale i Viborg, om det individuelle DM for Old Boys spillere. Lars leverede atter en flot indsats, blev puljevinder og er dermed klar til semifinalen som spilles den 7. marts 2019 i RAA BK som ligger i Aabenraa. Kan Lars fastholde sit nuværende niveau, så har han rigtig gode chancer for at spille sig i regionsfinalen.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub 
 
 
 
 
 
05-02-2019
 
 
Stor aktivitet i Aars Billard Klub

Den forgang uge bød på stor aktivitet i Aars Billard Klub, 7 af klubbens 19 turneringshold har været i kamp og følgende resultater blev opnået.

Holdkampe.

I serie 3 er der spillet to kampe. Serie 3.4 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Ans 3. Fordelen blev udnyttet til det maksimale, det gæsterne fik en ”snitter” på 8-0. Hjemmeholdet leverede sæsonens bedste kamp og bragte sig med sejren op på andenpladsen i rækken. Holdet består af Kurt Larsen, Peter Sørensen, Franch Pedersen og Vivi Jönsson.
 

Serie 3.4 havde også fordel af hjemmebane, holdet havde besøg af Ans 1 og det opgør endte uafgjort 4-4. Hans Jørgen Lau og Pernille Ilsøe (8,92 i gennemsnit) vandt deres kampe.

I Old Boys rækken er der spillet hele 5 holdkampe. OB.2 har på hjemmebane vundet over Viborg 8 med 5-3 efter en meget spændende og intens kamp. Hans Hummelur og Evald Kjær vandt deres kampe, mens Niels Binderup spillede sin kamp uafgjort i sin kamp.
OB.4 var på besøg hos Ørsø 1. Aarsmandskabet lå inden mødet på en flot andenplads og kunne med point konsolidere den placering. Hjemmeholdet ville noget andet, de spillede en flot kamp og vandt opgøret med 6-2. Frode Egekvist stod for den enlige sejr.
OB.5 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Thisted 1. Hjemmeholdet benyttede den fordel til det yderste, holdet vandt opgøret meget sikkert 8-0 efter at have spillet den bedste kamp i indeværende sæson. Holdet består af Niels Ove Thomasberg, Erling Bertelsen, Jens Kragh og Bernhard Danielsen.
OB.6 spillede sig på førstepladsen i rækken. Holdet var på besøg hos Thisted 4 og kunne drage hjemad med 2 point på kontoen efter at have vundet opgøret 6-2. Kaj Lykke Jensen, Jens Kvist og Jens Peter Jensen vandt deres kampe, mens Grethe Jensen tabte sin kamp knebent.
OB.8 hentede 1 point i Viborg, efter at have spillet uafgjort 4-4. Per Lucassen og Per Nielsen sørgede med deres sejre for det uafgjorte resultat.

Divisionskampe.
I den kommende weekend skal klubbens 1. og 3. divisionshold i kamp, begge hold spiller hjemme.
3. divisionsholdet møder lørdag den 9. februar 2019 Ans. Begge hold ligger inden mødet i midten af rækken og kan med en sejr bringe sig op i top fire.
1. division skal søndag den 10. februar 2019 møde Varde i en dobbeltkamp. Hjemmeholdet er under midten i rækken, men kan med point, gerne i begge kampe, rykke op i top 4.
Alle som kunne have interesse i at overvære kampene er meget velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars.
Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
 
29-01-2019
 
Klar til DM-semifinale for elitespillere i Billard


Henrik (Hønse) Jensen kvalificerede sig i den forgangene weekenden til DM-semifinalen for elitespillere i Billard. Henrik spillede kvartfinale i Sorana BK i Sorø på Sjælland, hvor han mødte en lokal spiller, en spiller fra Helsingør samt en spiller fra Kolding. Der skulle spilles alle mod alle og slutresultatet blev 2 sejre til den lokale spiller og 2 sejre til Henrik, begge spillere er dermed klar til semifinalen.
I semifinalen træder de helt store ”kanoner” ind i turneringen, så der skal spilles helt op til det allerbedste for at komme i betragtning. Henrik har på det seneste vist spil på et meget højt plan, så kan han få spillet til at kulminere i semifinale, så kan en plads i DM-finalen ikke afskrives!
Semifinalen skal spilles 23. februar 2019 i Helsingør Billard Klub.

Ud over Henrik’s flotte præstation, så er der i den forgangne uge afviklet 9 holdkampe med følgende resultater.

Klubbens førstehold som spiller i 1. division led et ærgerligt nederlag på udebane mod Herning.
 
 
Aarsmandskabet spillede under daglig standard og det bliver straffet promte. Opgøret endte med sejr til Herning på 6-2, Jan Bjørn stod for den enlige sejr til Aarsholdet.

Klubbens andethold som spiller i 3 division spillede også på udebane. Holdet var på besøg i Sæby og kunne efter kampen drage hjemad med 1 point, efter at have spillet uafgjort 4-4. Mikael Toft og Peter Degn vandt deres kampe.

Begge klubbens serie 2 hold har været i kamp. Serie 2.1 mødte på udebane topholdet Ebeltoft, men at modstanderen er tophold, afskrækkede ikke Aarsmandskabet som spillede sæsonens hidtil bedste kamp og vandt opgøret overlegent 6-2. Med sejren rykkede holdet ind på topholdet og har nu kun 3 point op til førstepladsen! Jimi Mogensen, Preben (Marjos) Pedersen, Bo (Taxa) Pedersen vandt deres kampe, mens Bent Skamris tabte sin kamp knebent.
Serie 2.2 tabte på udebane 8-0 til Silkeborg 1.

I serie 3 har to hold været i kamp. Serie 3.2 spillede hjemme topkamp mod Ans 2. Hjemmeholdet kunne med en sejr spille sig på en delt førsteplads i rækken, men opgøret endte uafgjort 4-4 efter en spændende kamp og hjemmeholdet er fortsat på andenpladsen et point efter. John Larsen og Torben Harbo vandt deres kampe for hjemmeholdet.
Serie 3.6 gæstede Randers 6 og hentede her 2 matchpoint efter sejr på 5-3. Som resultatet antyder, så blev opgøret meget intens og lige. Flemming Kristensen vandt deres kampe, mens Finn Nielsen spillede uafgjort i sin kamp.

I Old Boys rækken er der spillet tre holdkampe. OB.3 vandt på hjemmebane 6-2 over Viborg 7 og med sejren spillede holdet sig op på andenpladsen i rækken, 2 point efter topholdet. Erik Rynkeby (7,89 i gennemsnit), Per Mortensen og Lars Højgaard vandt deres kampe.
OB.7 mødte på udebane Viborg 6 og det opgør endte med 1 point til hvert hold efter uafgjort 4-4. Aarsmandskabet konsoliderede førstepladsen i rækken 1 point foran holdet på andenpladsen. Bent Pedersen og Niels Kristian Kristensen sørgede med deres sejre for det 1 point til holdet.
OB.9 var også på besøg i Viborg, her mødet holdet Viborg 4 og resultatet af dette opgør blev sejr på 6-2 til hjemmeholdet. Erik Kvist stod for den enlige sejr til Aarsholdet.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
07-01-2019
 
Point til begge divisionshold i Billard.

Aars Billard Klub kom resultatmæssigt rigtig godt ud af år 2018 og indgangen til 2019 tegner også til at blive rigtig god.
Begge klubbens divisionshold har i den forgangene weekend været i kamp og begge hold kunne efter opgørerene føje point til deres konti. Klubbens førstehold som spiller i 1. division leverede på hjemmebane sæsonens hidtil bedste kamp. Holdet tog imod Juelsminde og gæstfrihed, hvad angår spillet på det grønne klæde, blev der ikke udvist meget af, idet gæsterne blev sendt hjem med et knusende 8-0 nederlag.
 
 
 
 
Henrik (Hønse) Jensen spillede sin bedste kamp hidtil, med en serie på 286 point sluttede han med et gennemsnit på 116,26. Jan bjørn spillede med et gennemsnit på 86,87 og havde dagens højeste serie som var på 328 point. Marc Østrup Dahlsen spillede med 45,88 i gennemsnit og lavede undervejs en serie på 198 point, mens Brian Nielsen sluttede på 36,67 i gennemsnit og højeste serie på 136 point.

Klubbens andethold som spiller i 3 division, havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Skagen. Hjemmeholdet var her ”lidt” mere ydmyg resultatmæssigt, idet opgøret endte med en pointdeling efter uafgjort 4-4. Flemming Raun (38,46 i gennemsnit) og Peter Degn sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.

Udover divisionskampene, så har yderligere tre hold været i kamp og alle tre kampe var i serie 3.
Serie 3.2 mistede et vigtigt skridt i toppen af rækken, idet holdet kun fik uafgjort 4-4 på udebane mod Tinghøj 1. Holdet er nu placeret på andenpladsen i rækken, 3 point fra topholdet Arden 1. Kurt Larsen og Vivi Jönsson vandt deres kampe for holdet.
Serie 3.3 har på udebane tabt med 6-2 til Solsiden 1. Jørgen B. Andersen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Serie 3.4 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod topholdet Arden. Fordelen blev ikke udnyttet og gæsterne kunne drage hjem med 2 point efter at have vundet opgøret med 6-2. Pernille Ilsøe stod for den enlige sejr.

Individuelt.
Michael Emborg har spillet sig i regionsfinalen i i disciplinen Biathlon. Disciplinen består af 3 bande carambole og international 5 kegler. Adgangen til regionsfinalen skete på hjemmebane, hvor Michael blev to’er i sin pulje.
Regionsfinalen spilles lørdag den 16. marts 2019 i BK Frem Kolding og her går nummer 1 og nummer 2 videre til DM-finalen.
Det bliver en svær opgave, men spiller Michael op til sit bedste, så har han gode muligheder for at spille sig i finalen.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
19-12-2018
 
Klar til DM-kvartfinale for elitespillere i Billard

Henrik (Hønse) Jensen leverede for anden weekend i træk et rigtig flot Billard resultat. Henrik havde hjemmebane i en kvalifikationspulje og den videre adgang til det individuelle DM for elitespillere. Modstanderen var en spiller fra Helsingør og en spiller fra Vissenbjerg på Fyn og begge spillere besejrede Henrik overbevisende, godt hjulpet af et stort og medlevende hjemmebane publikum. Kvartfinalen spilles lørdag den 26. januar 2019 i Sorana BK på Sjælland.
Udover den individuelle kamp, så er der i den forgangen uge spillet yderligere 8 holdkampe under DDBU.

Holdkampe.
Klubbens andethold som spiller i 3. division havde fordel af hjemmebane mod topholdet fra Skanderborg. Gæsterne er nedrykker fra 2. division og har store ambitioner om en tilbagevenden til 2. division. Hjemmeholdet leverede en godkendt indsats, men gæsterne var lige en tand bedre og vandt opgøret med 6-2. Peter Degn stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.

Der har været lokalopgør i serie 2, og resultatet af den kamp blev en sejr på 6-2 til serie 2.1. Med sejren bragte holdet sig op på tredjepladsen i rækken, 3 point efter topholdet Ebeltoft. Jimi Mogensen, Søren Laursen og Preben (Marjos) Pedersen vandt deres kampe. Finn Nielsen stod for den enlige sejr til serie 2.2.

I serie 3 er der spillet to kampe, hvor den ene kamp var rent lokalopgør.
Serie 3.1 og 3.4 mødte hinanden og som så ofte i rene lokalopgør ender kampene uafgjort og det gjorde dette opgør også. Johna Larsen og Jørgen Bollesen vandt for serie 3.1, mens Michael Harbo og Finn Nielsen vandt for serie 3.4.
Serie 3.5 havde fordel af hjemmebane mod Halvrimmen. Opgøret blev rigtig spændende og intens, hvor det til sidst faldt ud til gæsternes fordel som vandt 5-3. Niels Ove Thomasberg vandt sin kamp, men Jens Kvist spillede uafgjort.

I Old Boys rækken er der spillet fire kampe. OB.1 mødte på udebane Silkeborg 3 og det opgør endte med sejr til Aarsmandskabet på 6-2. Jørgen Sørensen, Carlo Sørensen og Dan Nymand vandt deres kampe.

OB.3 tabte på udebane 6-2 til Arden 3. Erik Rynkeby stod fro den enlige sejr.

OB.7 spillede topkamp hjemme mod Silkeborg 1. Hjemmeholdet kunne med en sejr bringe sig komfortabelt i spidsen af rækken, men gæsterne ville noget andet, de vandt nemlig opgøret med 6-2.
 

Peter Nielsen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet som med nederlaget fortsat indtager førstepladsen i rækken 1 point foran Silkeborg.
OB.9 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Arden 1. Fordelen blev udnyttet maksimalt, idet gæsterne blev besejret suverænt med 8-0. Hjemmeholdet består af Ebbe Helenius, Irene Zirfeld, Erik Kvist of Jonna Lolholm.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
10-12-2018
 
Klar til regionsfinalen for elitespillere i Billard

I weekenden deltog 2 af Aars Billard Klub’s 1 divisionsspillere i kvalifikation til regionsfinalen for elitespillere.
En af spillerne Henrik (Hønse) Jensen leverede en rigtig fornem indsats, Henrik lavede serie på over 300 point og sluttede som en samlet suveræn puljevinder med et totalgennemsnit på over 80.
 

Regionsfinalen er Aars Billard Klub blevet tildelt værtskabet for af DDBU og finalen spilles i weekenden 16 & 17. marts 2019, her bliver det spændende at følge Henrik, om han kan gøre en ligeså fornem indsats på hjemmebane?
Den anden spiller som var med ved kvalifikationen var klubbens kasserer Jan Bjørn. Jan spillede ikke op til dagligt standard og sluttede på en tredjeplads i sin pulje g dermed lige udenfor adgangen til finalen.
Holdkampe.
Ud over det flotte individuelle resultat, så er der i den forgange uge spillet 5 holdkampe samt afviklet en rafleturnering i Aars Billard klub.
I serie 3 er der afviklet to holdkampe. Serie 3.2 og 3.4 mødtes i rent lokalopgør. Opgøret blev meget lige og intens og bar præg af ”lidt” nervøst spil som det oftest gør, når man møder egne klubkammerater/træningsmakkere i afgørende kampe. Opgøret endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Kurt Larsen og Frank Pedersen vandt deres kampe for serie 3.2, mens Per Jönsson og Niels (Post) Jensen vandt for serie 3.4.
Serie 3.2 har på hjemmebane tabt 2-6 til Kongerslev. John S. Lauridsen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
I Old Boys rækken er der afviklet tre kampe, hvoraf to af opgørene var rene lokalopgør. OB.6 hentede 1 point på udebane mod Brovst 2. Jens Kvist og Jens Peter Jensen vandt deres kampe og med det 1 point indtager holdet en delt førsteplads i rækken.
OB. 2 og OB.8 spillede uafgjort 4-4 i deres lokalopgør. Hans Hummelur og Evald Kjær vandt deres kampe for OB.2, mens Jørgen Bollesen og Per Nielsen vandt for OB.8.
Det andet lokalopgør stod mellem OB.4 og OB.5 og dette opgør endte med sejr på 6-2 til OB.4, hvor Preben Aaen, Peter Ole Myrup g Frode Egekvist vandt deres kampe for OB.4 og med de 2 point indtager holdet andenpladsen i rækken 1 point fra førerholdet.
Bernhard Danielsen stod for den enlige sejr til OB.5.
Rafleturnering.
12 spillere havde sat hinanden stævne til engang ”Tænkeboks”. Spilleren blev opdelt i puljer, hvor man mødte hinanden to gange. Herefter blev finalen raflet og spilleren i finalen var de 4 som havde færreste point fra puljekampene. Finalen blev afviklet over 8 runder og vinderen blev klubbens formand Mikael Toft 2 point foran Klaus Dahl.
Kommende aktiviteter.
Lørdag den 15. december 2018 skal Henrik (Hønse) Jensen på endnu en svær individuel opgave. Henrik skal på hjemmebane forsøge at kvalificere sig til den videre adgang til DM-finalen for elitespillere, han får besøg af en spiller fra Helsingør og en spiller fra Vissenbjerg på Fyn.
Udover den individuelle runde, så skal klubbens andethold, som spiller i 3 division, spille dobbeltkamp hjemme mod Skanderborg.
Begge aktiviteter starter kl.10.00, alle interesserede som kunne tænke sig at se noget rigtig godt Billard spil er meget velkommen i klubben på Nibevej 1C, 9600 Aars.
Søndag den 16. december 2018 kl.13.30 inviterer Aars Billard Klub alle medlemmer med familie, sponsorer og samarbejdspartnere til den traditionelle Gløgg & æbleskiver dag.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
03-12-2018
 
Sejr til 3 division i Billard.

Aars Billard Klub’s andethold som spiller i 3 division vandt i weekenden 6-2 over Skanderborg på hjemmebane. Hjemmeholdet leverede en godkendt indsats og sejren var ikke på noget tidspunkt i fare. Lars B. Nilsen, Flemming Raun (36,48 i gennemsnit) og Peter Degn sørgede med deres sejrefor de 2 matchpoint til holdet.
Ud over 3 divisionskampen, så er der i den forgangen uge afviklet yderligere 5 holdkampe, hvoraf de 2 af kampene var rene lokalopgør. 2 spillere har været i individuel kamp og endelig er den traditionelle Julepot/Julefrokost afviklet.
Holdkampe:
Klubbens tredjehold som spiller i serie 2 tabte på udebane 6-2 til Randers 1. Preben (Marjos) Pedersen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
I serie 3 er der spillet to kampe. Serie 3.1 spillede på udebane topkamp mod Kongerslev 1. Aarsmandskabet kunne med en sejr bringe sig 4 point foran netop Kongerslev, men holdet spillede en kamp langt under daglig standard og det betød at hjemmeholdet vandt opgøret med 7-1, John Larsen spillede uafgjort i sin kamp. Med nederlaget ligger holdene nu side om side på førstepladsen i rækken.
Serie 3.6 havde fordel af hjemmebane i opgøret mod Mulbjerge 1. Opgøret var utrolig spændende og meget lige og burde have endt med uafgjort 4-4, men gæsterne havde de små marginaler med i de afgørende situationer og kunne drage hjemover med en 5-3 sejr. Flemming Kristensen (13,00 i gennemsnit) leverede sæsonens hidtil bedste kamp og vandt meget overbevisende, mens Michael Harbo spillede uafgjort i sin kamp.
I Old Boys rækken er der spillet to kampe og begge kampe var rene lokalopgør. OB.1 og OB.9 mødtes og det opgør endte med 1 point til hvert hold efter uafgjort 4-4. Per Lucassen og Carlo Sørensen vandt for OB.1, mens Ebbe Helenius og Jonna Lolholm vandt deres kampe for OB.9.
OB.3 og OB.7. mødtes i det andet lokalopgør. OB.7 lå inden mødet på førstepladsen i rækken og den placering blev yderligere konsolideret, idet holdet vandt opgøret med 6-2 og fører nu rækken med 3 point. Bent Pedersen, Niels Kristian Kristensen og Ib Jensen vandt deres kampe, mens Lars Højgaard stod for den enlige sejr til OB.3.
Individuelt.
2 spillere har været i kamp om den videre adgang til det individuelle Danske Mesterskab. Michael Emborg havde spillet sig frem til semifinalen i kegler klasse A som blev afviklet i Troldhede i Vestjylland. Michael spillede godt Billard, men det rakte desværre kun til tredjepladsen i rækken og dermed lige udenfor adgangen til finalen.
Bedre gik det for Lars Højgaard på hjemmebane i Old Boys rækken. Lars havde fordel af hjemmebane, hvor han skulle mød en spiller fra Hovedgård og en spiller fra Arden. Hjemmebanefordelen blev til fulde udnyttet, idet begge gæster blev besejret i overlegen stil og billetten til 5 runde er hermed indløst. 5 runde spilles den 10. januar 2019 og meget tyder på, at Lars endnu engang får fordel af hjemmebane.
Julepot/Julefrokost.
Den traditionelle Julepot/Julefrokost er afviklet i Aars Billard Klub. 40 medlemmer havde tilmeldt sig arrangementet og præmierne i Julepotten som var ænder/rødvin blev der kæmpet indædt om. Der blev spillet makkerpot, hvor den spiller med højeste gennemsnit blev makker med den spiller med laveste gennemsnit frem til alle havde fået en makker. Efter ca. 3 timers spil kunne vinderparret kåres og det blev Vivi Jönsson og Keld Poulsen.
 
 

Aktiviteter.
Lørdag den 8. december 2018 afholdes der rafleturnering i Aars Billard Klub. Der rafles ”Tænkeboks” og hvor hele indskuddet går til præmier. Alle som kunne have lyst til at deltage i turneringen er meget velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1, 9600 Aars.
Efter rafleturneringen er Aars Billard Klub vært ved en gang suppe.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
26-11-2018
 
Billard resultater

Den forgangene uge bød på afvikling af 8 holdkampe i Aars Billard Klub og følgende resultater blev opnået.
Holdkampe.
I serie 3 er der spillet tre kampe. Serie 3.2 spillede topkamp på udebane mod Arden 1. Opgøret blev virkelig spændende og intens, hvor det var de små marginaler som kunne afgøre kampen. Slut resultatet blev 1 point til hvert hold efter at have spillet uafgjort 4-4 og det betyder, at Aarsmandskabet er 1 point fra førstepladsen som Arden 1 indehaver. Kurt Larsen spillede sæsonens hidtil bedste kamp (14,25 i gennemsnit) og vandt. Vivi Jönsson vandt også sin kamp.
Serie 3.3 spillede også på udebane og holdet spillede også uafgjort 4-4. Modstanderen var Halvrimmen 1 og John Lauridsen og Jørgen B. Andersen sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
Serie 3.4 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Tinghøj 1. Hjemmeholdet kunne med en sejr bringe sig på førstepladsen i rækken, men resultatet blev desværre et nederlag på 2-6 efter en præsentation langt under daglig standard for hjemmeholdet.
 
Holdet består af fra venstre: Hans Jørn Lau, Pernille Ilsøe, Niels (Post) Jensen og Per Lucassen
 
 
Pernille Ilsøe stod for den enlige sejr til hjemmeholdet og hun spillede sin hidtil bedste kamp (8,42 i gennemsnit).
I Old Boys rækken er der spillet fem holdkampe og følgende resultater er opnået.
OB.2 tabte på udebane 6-2 til Silkeborg. Hans Hummeluhr og Evald Kjær begge spillede uafgjort i deres kampe.
OB.4 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Halvrimmen 5. Fordelen blev udnyttet og gæsterne blev sendt hjem med et nederlag på 6-2. Preben Aaen, Frode Egekvist og Martin Jensen vandt deres kampe for hjemmeholdet og med sejren spillede holdet sig op på andenpladsen i rækken.
OB.5 måtte se sig besejret 6-2 på udebane mod Asaa 1. Niels Ove Thomasberg stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
OB.6 spillede hjemme uafgjort 4-4 mod Hjallerup 2. Grethe Jensen og Jens Peter Jensen sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
OB.8 sikrede sig 2 matchpoint på hjemmebane, hvor holdet besejrede Randers 1 med 6-2. Jørgen Bollesen, Niels (Post) Jensen og Per Nielsen vandt deres kampe.
Aktiviteter.
Torsdag den 29. november 2018 kl.10.00 skal Lars Højgaard spille individuelt på hjemmebane, hvor modstanderen kommer fra Hovedgård og Arden. Det er fjerderunde i kampen om det individuelle DM og Lars har i de tre første runder spillet rigtig godt Billard og kan han holde det niveau, så er mulighederne for avancement til næste runde stor.
Lørdag den 1. december 2018 afvikles den traditionelle Julepot/Julefrokost i Aars Billard Klub. Dagen indledes med Julepot som spilles som makkerpot. Præmien der spilles om i Julepotten er ænder/rødvin og når vinderen er fundet samles alle om Julefrokosten.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
19-11-2018
 
Billard resultater

Den forgangene uge bød på afvikling af hele 11 holdkampe i Aars Billard Klub.
Klubbens førstehold, som spiller i 1 division, tog hjemme imod Bristol fra Odense, som er et godt bud på en oprykker. Hjemmeholdet leverede en rigtig god indsats, men det rakte ikke til point, idet gæsterne kunne drage hjem med en 8-0 sejr i bagagen.
Klubbens 3 divisionshold måtte også se sig besejret, holdet tabte på udebane med 6-2 til topholdet fra Asaa. Flemming Raun stod for den enlige sejr og det skete med sæsonens hidtil bedste kamp, hvor han lukkede i 12 indgang og opnåede så fornemt et gennemsnit som 41,66.
Begge klubbens serie 2 hold har været i kamp. Serie 2.1 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Silkeborg og den fordel samt flot spil blev udnyttet til sejr på 6-2. Jimi Mogensen spillede sæsonens hidtil bedste kamp og vandt meget overlegent med et gennemsnit på 25,00. De to øvrige vindere var Søren Laursen og Bo (taxa) Pedersen. Med sejren rykkede holdet op på andenpladsen i rækken.
Serie 2.2 Mødte Ebeltoft på udebane, det blev en meget lige og spændende kamp, hvor det til sidste endte med 6-2 sejr til hjemmeholdet. Peter Degn stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
I serie 3 er der spillet tre kame. Serie 3.1 skulle på hjemmebane møde Randers. Hjemmeholdet lå inden mødet på førstepladsen i rækken og den stilling blev forsvaret, idet hjemmeholdet vandt opgøret med 6-2. John Larsen, Torben Harbo (10,35 i gennemsnit) og Peter Sørensen vandt deres kampe og holdet er nu 2 point foran nummer to i rækken Ans.
Serie 3.2 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Arden 3. Holdet gjorde det endnu bedre end førsteholdet, idet gæsterne blev sendt hjem med et knusende nederlag på 8-0. Holdet består af Kurt Larsen, Peter Sørensen, Frank Pedersen og Viv Jönsson og indtager nu andenpladsen i deres række 1 point efter førstepladsen.
Serie 3.5 hentede også point i deres opgør mod Asaa 1 på udebane. Ægteparret Greth og Kaj Lykke Jensen vandt deres kampe og sørgede dermed for den 1 matchpoint til holdet.
I Old Boys rækken har fire hold været i kamp. OB.1 har på udebane tabt med 7-1 til Arden 1. Jørgen Sørensen spillede uafgjort i sin kamp.
OB.3 hentede 2 point i deres opgør på udebane mod Silkeborg 1, holdet vandt opgøret sikkert med 6-2. Torben Harbo, Erik Rynkeby og Lars Højgaard vandt deres kampe.
OB.7 tog hjemme imod Arden 3 og det opgør endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Bent Pedersen og Peter Nielsen vandt deres kampe og med det 1 point indtager holdet førstepladsen i rækken 2 point foran Viborg.
OB.9 kunne føje 2 point til kontoen efter at holdet på hjemmebane havde besejret Silkeborg 3. Ebbe Helenius, Irene Zirfeld og Erik Kvist sørgede med deres sejre for de 2 point til kontoen.

Besøg.

I den forgangene uge havde Aars Billard Klub besøg af Søren Rigborg.
 

Søren er projektansat ved Aars erhvervsråd de næste 1½ år og hans primære opgave er, at fremme Aars som handelsby. Det er en stor opgave, som ikke kan klares alene, derfor vil Søren inddrage handelsstandsforeningen, erhvervsdrivende, foreninger, kommunen, etc.
Besøget var sket på foranledning af Frode Egekvist som gennem en årrække har været og er det stadigvæk, medlem af Aars Billard Klub.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
05-11-2018
 
Divisionsholdene sejrede i Billard


I den forgangene uge var begge Aars Billard Klub’s divisionshold i kamp og begge holdt vandt deres kampe.
 
Klubbens førstehold som spiller i 1 division vandt en meget spændende og intens kamp på udebane mod Aarhus med 5-3. Som sejrcifrene antyder, så var det en meget lige kamp, hvor det var marginalerne som afgjorde kampen. Efter de første kampe førte Aarsmandskabet med 3-1, Marc Dahlsen vandt sin kamp meget overlegent (38,83 i gennemsnit), mens afløseren Lars Boje Nielsen spillede uafgjort i sin kamp. 
I anden runde vandt Brian Nielsen sin kamp meget overbevisende og sejren var dermed i hus og 2 point på kontoen. Jan Bjørn tabte sin kamp knebent.

Klubbens 3 divisionshold spillede sæsonens første kamp og her mødte holdet Aarhus på hjemmebane. Hjemmeholdet leverede en god og overlegen indsats og der var på intet tidspunkt tvivl om sejr. Holdet vandt opgøret med 6-2, hvor Flemming Raun, Jimi Mogensen og Peter Degn vandt deres kampe, mens Mikael Toft tabte sin kamp med blot 22 point.
 

Ud over divisionsholdene så har yderligere 6 hold været i kamp og en enkelt spiller har spåillet sig til tredjerunde i kampen om det individuelle DM.

Holdkampe.
Begge klubbens serie 2 hold har været i kamp. Serie 2.1 har på udebane besejret Arden 1 med 6-2. Jimi Mogensen, Søren Laursen Bo (Taxa) Pedersen (9,09 i gennemsnit) vandt deres kampe.
Serie 2.2 tog hjemme imod Arden 2 og det opgør endte med sejr til gæsterne på 6-2-. Flemming Kristensen (9,37 i gennemsnit) stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
I serie 3 er der spillet to holdkampe. Serie 3.1 tog hjemme imod Arden 2 og det opgør endte uafgjort 4-4. John Larsen og Torben Harbo vandt deres kampe for hjemmeholdet og med det 1 point på kontoen deler holdet førstepladsen i rækken sammen med Ans.
Serie 3.5 har på hjemmebane tabt med 6-2 til Hjallerup 2. Niels Ove Thomasberg vandt sin kamp for hjemmeholdet.
I Old Boys rækken er der afviklet to holdkampe. OB.7 mødte på udebane Aarhus 3 og det opgør endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Bent Pedersen og Peter Nielsen vandt deres kampe, holdet indtager forsat førstepladsen i rækken 1 point foran Viborg.
OB.9 gæstede også Aarhus, holdet leverede en fornem indsats og vandt opgøret meget sikkert med 6-2. Erik Kvist, Jonna Lolholm og Per Nielsen sørgede med deres sejre for de 2 matchpoint til holdet.

Individuelt.
Lars Højgaard har spillet sig videre til tredjerunde i kampen om det individuelle DM for Old Boys spillere. Lars blev en meget suveræn puljevinder på hjemmebane, hvor han vandt alle tre kampe.
Tredjerunde spiller den 29. november 2018 og Lars har i kraft af sin fornemme indsats fået hjemmebane.
Lars har spillet Billard i 3 år og det er første år han deltager i den individuelle turnering, så at have spillet sig frem til tredjerunde er flot, men vi håber og tror, at Lars kommer endnu længere, hvis han fortsætter det gode spil.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
29-10-2018
 
Ladies-cup i Billard

Aars Billard Klub var i den forgangene weekend vært for Ladies-cup 2018 med 25 deltagere. Deltagerne til cuppen kom fra Jylland og et par stykker fra Fyn, mens den arrangerende klub selv stillede med 3 deltagere.
Spillerne blev delt op i 6 puljer, hvor der blev spillet alle mod alle og nummer 1 & 2 i puljerne gik videre til semifinalen. I semifinalen blev der spillet knockout turnering ”vind eller forsvind” indtil de 4 finalister var fundet.
 

Finalen blev utrolig spændende og lige, hvor det først var i allersidste runde placeringerne kunne findes. Vinder blev Pia Dorf fra Sæby. Nummer 2 Kirsten Andersen fra Asaa. Nummer 3 Birgit Hove Viborg og nummer 4 blev Kirsten Jensen fra Taars.
De tre lokale spillere leverede alle en fornem præstation. Jonna lolholm og Pernille Ilsøe bleve begge puljevindere, men måtte se sig slået i første kamp i semifinalen.
Under hele forløbet blev der vist rigtig godt og spændende Billard spil og det gjorde mange af de fremmødte publikummer opmærksomme på ved knips med fingrene og anerkendende ord ”Godt spillet”
Udover Ladies-cuppen så bød den forgangene uge på 6 holdkampe og en enkelt spiller har været i kamp om det individuelle DM.

Holdkampe.
I serie 3 er der spillet tre kampe. Serie 3.2 spillede på udebane topkamp mod Ans 1. Aarsmandskabet lå inden opgøret på andenpladsen, mens Ans lå på tredjepladsen i rækken. Kampen blev en rigtig gyser, hvor hjemmeholdet endte med at vinde opgøret med 5-3 og resultatet betød, at holdene byttede plads i tabellen. Frank Pedersen vandt sin kamp, mens Kurt Larsen spillede uafgjort.
Serie 3.3 var på besøg i Hjørring og holdet måtte her se sig besejret med 6-2. Jørgen B. Andersen stod fro den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Serie 3.4 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Ans 3. Hjemmebanefordelen blev udnyttet og gæsterne blev sendt hjem med et 6-2 nederlag. Med sejren bragte Aarsmandskabet sig op på andenpladsen i deres række. Niels (Post) Jensen, Hans Jørn Lau og Pernille Ilsøe (6,21 i gennemsnit) vandt deres kampe for hjemmeholdet.
I Old Boys rækken er der også spillet 3 holdkampe. OB.4 mødte på udebane Thisted 1, opgøret endte med sejr på 6-2 til Aarsmandskabet bringer holdet op på en delt førsteplads i rækken. Preben Aaen, Peter Ole Myrup og Karen Holst Sørensen vandt deres kampe.
OB.5 tog hjemme imod Ørsø 1 og kampen endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Niels Ove Thomasberg og Jens Kragh vandt deres kampe for hjemmeholdet.
OB.6 mødte på udebane Ørsø 3 og det opgør endte også uafgjort 4-4. Aarsmandskabet lå inden mødet på en førsteplads i rækken. Det 1 point holdt fik mod Ørsø betyder, at holdet nu ligger på en delt førsteplads i rækken.

Individuelt.
Michael Emborg fra Aars Billard Klub spillede sig i weekenden i semifinalen i kampen om det individuelle Danske Mesterskab. Michael kvalificerede sig til semifinalen i Kolding, hvor han blev en flot nummer 2 i puljen.
Semifinalen spilles lørdag den 24. november 2018 i Troldhede i Vestjylland og spiller Michael op til sit bedste, så har rigtig gode chancer for at spille sig i finalen.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
22-10-2018
 
Den forgangne uge bød på 6 holdkampe i Aars Billard Klub samt afvikling af den traditionelle Firma-Billard turnering.

Holdkampe.
Begge klubbens serie 2 hold har været i kamp. Serie 2.1 var på besøg hos Arden 1 og det opgør blev en rigtig gyserkamp som sluttede med sejr til hjemmeholdet på 5-3. Jimi Mogensen vandt sin kamp (20,00 i gennemsnit), mens Preben (Marjos) Pedersen spillede uafgjort i sin kamp.
Serie 2.2 var også på besøg i Arden, her mødte Arden 3 og det opgør endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Kurt Larsen spillede sæsonens hidtil bedste kamp (11,53 i gennemsnit) og vandt og Flemming Kristensen vandt også sin kamp.
I serie 3 er der også spillet to kampe. Serie 3.5 var på besøg i Svenstrup og her fik hjemmeholdet virkelig en Billard lektion ad Aarsmandskabet som vandt opgøret med 8-0. Holdet består af Kaj Lykke Jensen, Niels Ove Thomasberg, Jens Kvist og Grethe Jensen.
I Ols Boys rækken har to hold været i kamp og i begge kampe var modstanderen fra Viborg.
OB.1 tog hjemme imod Viborg 4 og her kunne gæsterne drage hjemad med 2 point efter at have vundet opgøret med 6-2. Jørgen Sørensen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
OB.7 mødte på udebane Viborg 7 og det opgør endte med sikker sejr på 6-2 til Aarsmandskabet som med sejren bragte sig i spidsen af rækken. Bent Pedersen, Ib Jensen og Peter Nielsen sørgede med deres sejre for de 2 matchpoint til holdet.

Firma-Billard.
Lørdag den 20. oktober 2018 blev der spillet Firma-Billard for 26 tyvende år i træk og igen i år var det en succes.
Klublokalerne var fyldt rigtig godt op idet hele 30 hold á 3 mand havde tilmeldt sig turneringen og der var mindst ligeså mange tilskuere. Samtlige spillere gav ved afslutningen udtryk for, at det havde været en ”kanongod dag” og der var stor ros til klubben for et godt arrangement.
Holdene blev inddelt i puljer, hvor der blev spillet alle mod alle og hvor nummer 1 & 2 gik videre til semifinalerne. Fra de 4 semifinaler gik kun nummer 1 videre til den endelige finale.
Finalen var velspillet, det var utrolig spændende og lige kampe og finalen blev vundet med mindst mulige margin, 2 point, en kegle!! Vinder blev et hold fra Svejsekontrol.dk
 
 
Aars Billard Klub’s formål med at afholde et sådant arrangement er: Vi vil rigtig gerne vise vores sport frem samt vores dejlige klublokaler. Klubben plejer at få 1 – 2 nye medlemmer efter et sådant arrangement og det gjorde vi også i år.
Det vil ikke være muligt at afholde så stort et arrangement uden frivillige hjælpere og i Aars Billard Klub har der aldrig været problem med at skaffe frivillige hjælpere, så en stor Tak til dem.
 

Aktivitet
Aars Billard Klub har i den kommende weekend atter et stort arrangement, klubben er vært for Ladies-cup 2018 og til det arrangement er tilmeldt 25 damespillere fra Jylland. Klubben stiller selv med 2 spillere og det bliver spændende at følge dem.
Ladies-cuppen er lørdag den 27. oktober 2018 og starter kl.10.00 og alle interesserede er meget velkommen til at overvære kampene.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
15-10-2018
 
Billardresultater

Den forgangene uge bød på stor aktivitet i Aars Billard Klub. Der er afviklet 13 holdkampe og 2 spillere har kvalificeret sig til den videre kamp om det individuelle Danske Mesterskab.

Holdkampe.
Klubbens 1. divisionshold havde fordel af hjemmebane i deres kamp mod Herning. Hjemmeholdet viste i seneste kamp rigtig flot Billard spil og fik 2 matchpoint på kontoen. Forventningerne var derfor høje til hjemmekampen og om det skulle yderligere point på kontoen.
Det blev en utrolig spændende og lige kamp som modstanderne vandt med 7-1, men resultatet afspejler ikke helt det korrekte billede af opgøret, idet de tre af kampene ligeså godt kunne være vundet af hjemmeholdet, men i alle tre kampe manglede lige det for nødende held/medgang i de afgørende situationer. Det ene uafgjorte resultat stod Marc Dahlsen for.

I serie 2 har begge klubbens hold været i kamp. Serie 2.1 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Ebeltoft. Opgøret endte uafgjort 4-4 og for hjemmeholdet vandt Jimi Mogensen (21,42 i gennemsnit) og Søren Laursen (20,00 i gennemsnit) deres kampe. Preben (Marjos) Pedersen kunne have sikret holdet begge point, han tabte sin kamp med 2 point, en sølle kegle!!
Serie 2.2 gæstede Silkeborg og holdet måtte her se sig slået med 6-2. Flemming Kristensen stod fro den enlige sejr til Aarsmandskabet.

I serie 3 har tre af klubbens fem hold været i kamp. Serie 3.1 mødet på udebane Ans 1. Opgøret blev utrolig spændende og intens, hvilket resultatet 5-3 til Aars bærer præg af. Torben Harbo og Peter Sørensen vandt deres kampe, mens John Larsen spillede uafgjort i sin kamp. Med resultatet og de 2 matchpoint indtager holdet nu førstepladsen i rækken.
Serie 3.2 spillede uafgjort 4-4 på udebane mod Ans 3. Peter Sørensen og Viv Jönsson sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
Serie 3.5 gjorde rent bord på udebane mod Svenstrup. Holdet vandt en knusende 8-0 sejr, hvor alle fire spillere leverede sæsonens hidtil bedste kamp. Holdet består af Kaj Lykke Jensen, Niels Ove Thomasberg, Jens Kvist og Grethe Jensen.

I Old Boys rækken er der spillet seks holdkampe. OB.3 besejrede Viborg 7 med 6-2 på udebane. Holdet leverede en rigtig flot præstation og sejren var ikke på noget tidspunkt i fare. Torben Harbo, Erik Rynkeby og Lars Højgaard sørgede med deres sejre for de 2 point til holdet.
OB.4 tog hjemme imod Ørsø og det opgør endte med 1 point til hvert hold efter uafgjort 4-4. Ib Jensen og Martin Jensen vandt deres kampe for hjemmeholdet.
OB.6 var på besøg i Thisted. Opgøret var et topopgør og blev utrolig intens og spændende. Kampen endte med sejr til Aarsholdet på 5-3 og med sejren rykkede holdet op på førstepladsen i rækken. Jens Kvist og Jens Peter Jensen vandt deres kampe, mens Grethe Jensen spillede uafgjort i sin kamp.
OB.7 tog hjemme imod Viborg 6 og det opgør endte uafgjort 4-4. Bent Pedersen og Eigil Nøhr vandt deres kampe for hjemmeholdet.
OB.8 måtte på hjemmebane se sig besejret 6-2 af Arden 2. Per Nielsen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
OB.9 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Viborg 4. Det blev ikke point til hjemmeholdet, idet gæsterne vandt opgøret med 6-2. Irene Zirfeldt stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
Individuelt.
To spillere har været i kamp i første runde om det individuelle Danske Mesterskab.
Michael Emborg skulle til Fyn for at forsøge at spille sig videre til anden runde i kegler klasse A. Michael blev et flot nummer 2 i puljen og er klar til anden runde som spilles i BK Frem i Kolding lørdag den 27. oktober 2018.
Lars Højgaard skulle i Arden BK forsøge, at spille sig videre til anden runde i Old Boys rækken. Det er første gang Lars deltager i den individuelle kamp om DM, men det var der ingen der kunne se, idet han blev en meget suveræn puljevinder med sejre i alle sine kampe. Lars har fået hjemmebane i næste runde som spilles den 1. november 2018 og her skal han møde en spiller fra Arden og en spiller fra Viborg.

Firma Billard
Lørdag den 20. oktober 2018 kl.10.00 afvikles Firma-Billard turnering i Aars Billard Klub. Turneringen er blevet en tradition og mere end 25 år på bagen.
Det primære formål med turneringen er, at vise vores sport og vores lokaler og derved håbe på nye medlemmer til klubben. De seneste mange år har vi fået nye medlemmer efter afvikling af turneringen og det håber vi selvfølgelig også at få denne gang.
Der tilmeldt 30 hold til turneringen, så der bliver fyldt godt op i klubbens lokaler.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
08-10-2018
 
Billardresultater

Den forgangene uge bød på stor aktivitet i Aars Billard Klub. Der er afviklet 8 holdkampe og 2 spillere har kvalificeret sig til den videre kamp om det individuelle Danske Mesterskab.

Holdkampe.
Klubbens 1 divisionshold havde fordel af hjemmebane i deres kamp mod Herning. Hjemmeholdet viste i seneste kamp rigtig flot Billard spil og fik 2 matchpoint på kontoen. Forventningerne var derfor høje til hjemmekampen og om det skulle yderligere point på kontoen.
Det blev en utrolig spændende og lige kamp som modstanderne vandt med 7-1, men resultatet afspejler ikke helt det korrekte billede af opgøret, idet de tre af kampene ligeså godt kunne være vundet af hjemmeholdet, men i alle tre kampe manglede lige det for nødende held/medgang i de afgørende situationer. Det ene uafgjorte resultat stod Marc Dahlsen for.
I serie 2 har begge klubbens hold været i kamp. Serie 2.1 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Ebeltoft. Opgøret endte uafgjort 4-4 og for hjemmeholdet vandt Jimi Mogensen (21,42 i gennemsnit) og Søren Laursen (20,00 i gennemsnit) deres kampe. Preben (Marjos) Pedersen kunne have sikret holdet begge point, han tabte sin kamp med 2 point, en sølle kegle!!
Serie 2.2 gæstede Silkeborg og holdet måtte her se sig slået med 6-2. Flemming Kristensen stod fro den enlige sejr til Aarsmandskabet.
I serie 3 har to af klubbens fem hold været i kamp. Serie 3.1 mødet på udebane Ans 1. Opgøret blev utrolig spændende og intens, hvilket resultatet 5-3 til Aars bærer præg af. Torben Harbo og Peter Sørensen vandt deres kampe, mens John Larsen spillede uafgjort i sin kamp. Med resultatet og de 2 matchpoint indtager holdet nu førstepladsen i rækken.
I Old Boys rækken er der spillet 3 holdkampe. OB.3 besejrede Viborg 7 med 6-2 på udebane. Holdet leverede en rigtig flot præstation og sejren var ikke på noget tidspunkt i fare. Torben Harbo, Erik Rynkeby og Lars Højgaard sørgede med deres sejre for de 2 point til holdet.
OB.7 tog hjemme imod Viborg 6 og det opgør endte uafgjort 4-4. Bent Pedersen og Eigil Nøhr vandt deres kampe for hjemmeholdet.
OB.9 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Viborg 4. Det blev ikke point til hjemmeholdet, idet gæsterne vandt opgøret med 6-2. Irene Zirfeldt stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
Individuelt.
To spillere har været i kamp i første runde om det individuelle Danske Mesterskab.
Michael Emborg skulle til Fyn for at forsøge at spille sig videre til anden runde i kegler klasse A. Michael blev et flot nummer 2 i puljen og er klar til anden runde som spilles i BK Frem i Kolding lørdag den 27. oktober 2018.
Lars Højgaard skulle i Arden BK forsøge, at spille sig videre til anden runde i Old Boys rækken. Det er første gang Lars deltager i den individuelle kamp om DM, men det var der ingen der kunne se, idet han blev en meget suveræn puljevinder med sejre i alle sine kampe. Lars har fået hjemmebane i næste runde som spilles den 1. november 2018 og her skal han møde en spiller fra Arden og en spiller fra Viborg.

Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
01-10-2018
 
Suveræn sejr i 1. division i Billard

Aars Billard Klub’s førstehold som spiller i 1 division hentede i sæsonens anden kamp 2 matchpoint på udebane. Holdet var på besøg i Juelsminde, hvor der på intet tidspunkt var tvivl om sejr. Aarsmandskabet leverede alle 4 en meget flot indsats og vandt suverænt opgøret med 8-0 med et holdgennemsnit på 52,00. Holdet består af Henrik (Hønse) Jensen, Jan Bjørn, Brian Nielsen og Marc Dahlsen. Alle spillere lavede serier omkring 200, Henrik (Hønse) største serie var 248 point, mens Jan Bjørn havde dagens højeste gennemsnit 77,77.
 

De første point er dermed på kontoen og allerede i den kommende weekend kan der sættes flere point ind, idet holdet hjemme skal møde Herning søndag den 7. oktober 2018 med start kl.11.00.

Ud over førsteholdets kamp, har yderligere 6 hold været i kamp og første runde i rafleturneringen er afviklet.
I serie 3 er der spillet to kampe. Serie 3.3 har på hjemmebane tabt med 6-2 til Klokkerholm. Jørgen B. Andersen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
Serie 3.4 var på besøg i naboklubben Arden og det opgør blev utrolig spændende og intens og endte med sejr på 5-3 til Aarsmandskabet. Per Lucassen og Hans Jørgen Lau vandt deres kampe, mens Per Jönsson spillede uafgjort i sin kamp. Med sejren og de 2 matchpoint indtager holdet nu andenpladsen i rækken.
I Old Boys rækken er der afviklet 4 holdkampe. OB.2 var på besøg i Tinghøj og her blev det til et nederlag på 6-2. Hans Hummeluhr stod for den enlige sejr.
OB.4 løb ind i et knusende nederlag på 8-0 på hjemmebane mod topholdet fra Solsiden.
OB.6 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Taars 2. Opgøret endte med pointdeling efter resultatet 4-4. Grethe Jensen og Jens Peter Jensen vandt deres kampe.
OB.8 spillede også hjemme, men det blev ikke til point mod Arden 2, idet gæsterne kunne drage hjem med en 6-2 sejr. Per Nielsen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.

Rafleturnering.
Første runde af rafleturneringen ”Tænke Boks” blev i weekenden afviklet i Aars Billard Klub. Til turneringen var der tilmeldt 16 spillere og efter et par timer og flere omspil var de fire finaledeltagere fundet. Lene Baade Sørensen, Lise-Lotte Jørgensen, Jørgen Mogensen og Mikael Toft. Efter finalen var raflet var der point lighed mellem Lene Baade Sørensen og Jørgen Mogensen, de skulle i omspil og her var Lene Baade Sørensen bedst.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
23-09-2018
 
Sæson start for 1. division i Billard

Den forgangene uge bød udover 1 divisionskampen på yderligere 7 holdkampe. Derudover havde klubben besøg af 30 personer fra Jutlander Bank i forbindelse med bankens årlige personaledag.
 


Holdkampe.
Aars Billard Klub’s førstehold indledte i den netop overstået weekend sæsonen 2018-2019. Holdet er ændret i forhold til sammensætningen sidste sæson, klubbens egen ”avl” Marc Dahlsen er trådt ind på holdet efter en forrygende sæson sidste år.
Holdet skulle i første kamp møde Lemvig som på papiret er et muligt oprykker hold til Eliteserien, men hjemmeholdet var opsat på, at yde maximal modstand. Kampen blev utrolig intens og spændende, hvor hjemmeholdet ydede rigtig god modstand, men manglede lige de små marginaler i nogle afgørende situationer. Opgøret endte med en kneben 6-2 sejr til gæsterne, hvor det kun var Jan Bjørn som vandt sin kamp for hjemmeholdet med et gennemsnit på 70,00.
Et af klubbens serie 2 hold har været i kampe. Serie 2.2 var på besøg hos Randers 1 og det opgør endte uafgjort 4-4 og dermed pointdeling. Jørgen Bollesen (10,00 i gennemsnit) og Flemming Kristensen vandt deres kampe for Aarsmandskabet.
I serie 3 har tre hold været i kamp og alle tre hold sikrede sig point. Serie 3.1 tog hjemme imod Mulbjerg 1 og det opgør endte med en sikker sejr på 6-2 til hjemmeholdet. Allan Dahlsen, John Larsen (12,66 i gennemsnit) og Torben sikrede holdet 2 matchpoint med deres sejre.
Serie 3.4 var på besøg ved Kongerslev 1. Opgøret var meget intens og lige og endte retfærdigvis uafgjort 4-4. Michael Harbo og Flemming Kristens vandt deres kampe for Aars.
Serie 3.5 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Hjørring 6. Fordelen blev ikke udnyttet optimalt, idet resultatet af kampen blev uafgjort 4-4. Det 1 matchpoint til holdet sikrede ægteparret Grethe og Kaj Lykke Jensen med sejre i deres kampe.
I Old Boys rækken har tre af klubbens ni hold været i kamp. OB.1 var på besøg hos Aarhus 2 og her vandt hjemmeholdet opgøret med 6-2. Carlo Sørensen stod for den enlige sejr.
OB.3 var også på besøg i Aarhus, her spillede holdet uafgjort 4-4 mod Aarhus 3. Erik Rynkeby og Lars Højgaard sikrede<
Aars Billardklub | Nibevej 1c, 9600 Aars  | aars.billardklub@mail.tele.dk