Klubben / Nyheder

Nyheder

 
 
29-11-2021
 
Ærgerligt nederlag i 2 division

A Billard Klubs andethold som spiller i 2 division måtte i weekenden indkassere et ærgerligt nederlag. Holdet mødte på udebane bundholdet Horsens som inden opgøret ikke havde nogen point. Hjemmeholdet leverede en rigtig flot præstation, men Aarsmandskabet skulle mindst have haft det 1 point med hjem, men i de afgørende situationer var marginalerne ikke med. Marc Østrup Dahlsen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet og som det fremgår af nedenstående tabel, så er rækken utrolig lige og spændende

Nr        Klub           Indv. point    MP.
1     Silkeborg BC     33 - 15        8
2     Lemvig BK         28 - 12        7
3     Sindal BK           23 - 17       7
4     Fluen                  29 - 27       7
5     Aars BK              25 - 31       7
6     Asaa BK             20 - 20       4
7     Lem BK              20 - 28       4
8     Horsens BK          6 - 34       2

Ud over 2 divisionskampen så har yderligere fire turneringshold været i kamp.

I serie 3 var serie3.1 på besøg i Ans og holdet måtte her se sig besejret med 6-2. Jan Jespersen stod for den enlige sejr.

I Oldboys rækken har tre hold været i kamp. OB.1 hentede et matchpoint på udebane mod Thisted efter at have spillet uafgjort 4-4. Jørgen Bollesen og Jens Kvist vandt deres kampe. Med det ene point blev holdet fortrængt fra førstepladsen i rækken til tredjepladsen.
OB.2 hentede begge point på udebane mod Viborg 4. Erik Kvist, John (Bello) Bach og Jonna Lolholm vandt deres kampe.
OB.4 tog hjemme imod Halvrimmen. Det blev en meget lige og spændende kamp, hvor gæsterne til sidst kunne trække sig tilbage med en sejr på 3-5. Peter Ole Myrup vandt sin kamp. Mens Martin Jensen spillede uafgjort i sin kamp.

Julepot/Julefrokost
32 af klubbens medlemmer har deltaget i klubbens traditionelle Julepot/Julefrokost. Julepotten er en makkerturnering, hvor den spiller med højeste gennemsnit, bliver makker med den spiller med laveste gennemsnit og sådan fortsættes indtil alle har fået en makker. Præmierne der spilles om, er ænder/rødvin/chokolade. Efter nogle hyggelige timer kunne vinderen kåres og i år blev det makkerparret Preben (Marjos) Pedersen og Lars Højgaard som vandt ænderne og rødvinen.
Individuelt.
 
 
 


Lørdag den 4. december 2021 har to af klubbens spillere fået hjemmebane i 3 runde i kampen om det individuelle DM i kegler Mesterækken. Kampene starter kl.11.00 og alle interesserede er meget velkommen til at overvære Billard på højt niveau.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
22-11-2021
 
Uafgjort i 1. divisions topkamp i Billard

Aars Billard Klub’s førstehold som spiller i 1. division havde i weekenden fordel af hjemmekamp i topkampen mod Esbjerg.
Begge hold lå inden mødet i top tre i rækken, så der var lagt op til noget spændende og godt Billard og det må man sige der blev vist, hvilket et stort og medlevende hjemmepublikum kunne bekræfte.
Første runde blev suverænt vundet af hjemmebanespillerne Jan Bjørn som med suverænt flot spil var sin modstander meget overlegen og vandt kampen og satte samtidigt sæsonrekord med et gennemsnit på 145,00. Henrik Jørgensen var den anden vinder, han vandt også sin kamp meget overbevisende og sluttede med et gennemsnit på 53,84.
Stillingen var så 4-0 til hjemmeholdet og holdet skulle så blot have et 1 point mere for at vinde opgøret og sikre sig de 2 matchpoint.
Anden runde blev utrolig spændende og intens, spillerne fulgtes ad hele vejen, men det blev gæsterne som lukkede først. Nick Bisgaard havde efterstød, han skulle ”blot” lave 12 point i udlægget, men desværre vippede keglen kun, den ville ikke vælte, så resultatet blev uafgjort 4-4.

Ud over 1 divisionskampen så er der afviklet yderligere 8 holdkampe i den forgangen uge.

I serie 3 har fire hold være i kamp. Serie 3.2 havde hjemmebanefordel i opgøret mod Kongerslev 2. Opgøret var meget lige og resultatet 4-4 kan begge hold være tilfredse med. For hjemmeholdet vandt Henning (Frede) Frederiksen og Jane Nielsen.
Serie 3.3 havde også hjemmebanefordel i deres opgør mod Tinghøj 1. Den fordel blev udnyttet til en sejr på 6-2 og dermed 2 matchpoint på kontoen. Franch Pedersen, Per Lucassen (9,59 i gennemsnit) og Peter Sørensen vandt deres kampe for hjemmeholdet.
Serie 3.4 var på besøg i naboklubben Arden og her viste Aarsmandskabet virkelig styrke hvilket resulterede i en knusende sejr på 8-0. Holdet stillede til kampen med reserven Henning (Frede) Frederiksen som vandt sin kamp. De øvrige vindere var Kenneth B. Andersen, Jørgen B. Andersen og John Lauridsen.
Serie 3.5 var på besøg hos topholdet Randers 1. Trods rigtig god modstand måtte Aarsmandskabet se sig besejret med 6-2. Niels (Post) Jensen stod for den enlige sejr.

I Oldboys rækken har tre hold været i kamp. OB.3 var på besøg i Halvrimmen og måtte her se sig besejret med 6-2. Niels (Post) jensen stod for den enlige sejr.
OB.5 hentes 1 matchpoint på udebane mod Viborg 2. Jens Kragh og Hans Hummeluhr sørgede med deres sejre for det 1 point.
OB.6 tog hjemme imod Aarhus BK og hjemmeholdet kunne bringe sig alene i spidsen af rækken med en sejr. Hjemmeholdet leverede en rigtig flot kamp og vandt sikkert opgøret med 6-2 og bragte sig således op på førstepladsen i rækken. Jørgen Bollesen, Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist vandt deres kampe for hjemmeholdet.

Klubbens 2 mands skomar’ hold er blevet en sikker vinder puljevinder og er efter Nytår klar til at spille om videre deltagelse i kampen om mesterskabet. Holdet består af Henrik Jørgensen og Thomas Johannesen.

Rafling.
Der er afviklet en runde rafling hvor der udover de normale præmier også blev raflet om en and/rødvin. Det blev raflet nogle rigtige spændende og lige runder inden de tre finalister var fundet. Finalen stod mellem Keld Poulsen, Jan Jespersen og klubformand Mikael Toft. Formanden vandt finalen foran Keld og havde dermed sikret sig maden til juleaften.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
08-11-2021
 
Knebent nederlag i 1. division i Billard.

Aars Billard Klub’s førstehold som spiller i 1. division løb i weekenden ind i sæsonens første nederlag. Holdet mødte på udebane Spjald i en udsat kamp som blev spillet en fredag aften og det resulterede i et knebent 6-2 nederlag. Holdet leverede spil under daglig standard, hvilket de giver udtryk for, at kampen blev spillet en fredag aften, hvor man stresser hjem fra arbejde for derefter at køre til Vestjylland. Henrik Jørgensen stod for den enlige sejr til holdet.
Klubbens andethold spiller i 2 division og de hentede 1 matchpoint på udebane mod Sindal efter uafgjort 4-4. Jan Bjørn og Thomas Johannesen vandt deres kampe. Holdet indtager andenpladsen i rækken.

Ud over divisionskampene så er der spillet yderligere tre holdkampe og 2 spillere har været i kamp individuelt.

OB.5 har på hjemmebane besejret Ebeltoft med 8-0. Holdet består af Jens Kragh, Hans Hummeluhr, Evald Kjær og Poul Erik Haurum.
OB.6 måtte se sig besejret 6-2 på udebane mod Randers 1. Jørn Jensen stod for den enlige sejr, hvor han sluttede med et gennemsnit på 10,00
OB.9 måtte også se besejret med 6-2 på hjemmebane, hvor modstanderen var Arden. John Mogensen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.

INDIVIDUELT.
Klubben har haft 2 spillere i kamp om den videre deltagelse i jagten på det individuelle DM i kegler Mesterækken og begge spillere leverede en fornem indsats og er klar til tredjerunde.

Jan Bjørn var i Asaa hvor han fejede al modstand af banen, blev en meget sikker puljevinder med så flot et totalgennemsnit på 107,68 – FLOT.
 
 


Jack Lassesen havde fordel af hjemmebane, hvor han tog imod en spiller fra Odense og en spiller fra Syd Fyn. Jack viste ikke meget gæstfrihed hvad spillet på det grønne klæde gjaldt. Begge modstandere blev besejret i overbevisende stil og Jack blev dermed også puljevinder.
Næste runde spilles den 4. december 2021, hvor Jan Bjørn har fået hjemmebane, mens Jack skal til Asaa.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
01-11-2021
 
Pressemeddelelse:

Rød mod blå på det grønne klæde.

 
Spidskandidaterne for de to største partier i Vesthimmerland mødes til en dyst på præcision, når de tørner sammen i Aars Billard Klub, Nibevej 1C, 9600 Aars.

Asger Andersen fra Socialdemokratiet til gerne tage borgmesterkæden fra Per Bach Laursen fra Venstre.

Søndag 7. november får vi chancen for at se, hvem af de to borgmesterkandidater er bedst til at tage kegler på det grønne klæde i Aars Billard Klub, når de griber hver deres kø til en direkte duel om at kunne kalde sig keglernes Aars-konge.

Alle er velkomne til at komme og overvære dysten og komme med opbakning til deres foretrukne kandidat eller politiske fløj.

Bagefter vil de stille op til debat, svare på spørgsmål og - hvem ved - måske overbevise nogle vælgere til at kaste deres stemme-kegle i blå eller rød lejr.

Opgøret ledes af Aars Billard Klubs formand Mikael Toft, som er medlem af byrådet for Socialdemokratiet og genopstiller til november.

Derfor er det naturligvis røde pølser, som klubben byder på efter opgøret, og der vil også være vådt til ganen.

Kom med og få en helt sikkert fornøjelig eftermiddag garneret med lidt politik.

Duellen indledes med første stød kl. 13.00Venlig hilsen

Mikael Toft

Formand Aars Billard Klub
 
 
 
 
01-11-2021
 
Tredjeholdet i Billard fortsætter sejrsrækken.


Aars Billard Klub’s tredjehold spiller i serie 1. Holdet er kommet rigtig godt fra start i sæsonen 2021-2022, hvor de fortsat er ubesejret og indtager førstepladsen i rækken.
Seneste modstander, som var Taars, blev på hjemmebane besejret meget sikkert 6-2. Lars B. Nielsen, Mikael Toft og Søren Laursen vandt deres kampe og sikrede holdet de 2 matchpoint.
Ud over kampen i serie 1, så er der afviklet yderligere 6 holdkampe i den forgangen uge.

I serie 3 er der spillet tre kampe. Serie 3.1 gæstede Ebeltoft og kunne med en sejr her konsolidere førstepladsen i rækken. Aarsmandskabet spillede alle langt under daglig standard og måtte se sig besejret med 6-2. Torben Harbo stod for den enlige sejr. Med nederlaget deler holdet nu førstepladsen med Fluen Aarhus og Silkeborg BC.
Serie 3.3 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Hjallerup 1. Den fordel og med sikkert spil vandt hjemmeholdet opgøret med 6-2. Allan Dahlsen (11,66 i gennemsnit), Per Lucassen og Peter Sørensen vandt deres kampe.
Serie 3.4 måtte se sig besejret med 6-2 på udebane mod Mulbjerg. John Lauridsen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.

I Oldboys rækken er der også spillet tre kampe. OB.1 tog hjemme imod Asaa 4 og her blev det en meget suveræn sejr til hjemmeholdet på 6-2. Jørn Jensen, Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist sørgede med deres sejre for de 2 matchpoint til holdet.
OB.2 var på besøg i naboklubben Arden og kunne efter en meget spændende og intens kamp drage hjemad med begge point efter at have vundet opgøret med 5-3. Ebbe Helenius og Irene Zirfelt vandt deres kampe, mens Erik Kvist spillede sin kamp uafgjort.
OB.7 tog hjemme imod topholdet Arden 1og gæsterne konsoliderede deres førsteplads i rækken efter at have vundet opgøret med 7-1. Niels Kristian Kristensen spillede uafgjort i sin kamp.

Kommende aktiviteter:
Den kommende uge byder på kampe for både 1 divisionsholdet og 2 divisionsholdet. Førsteholdet skal på fredag spille en udsat kamp mod Spjald på udebane, mens andetholdet skal til Sindal på søndag.
For begge hold gælder det, at de indtager førstepladsen i deres rækker, så det bliver spøndende at se, om holdene kan forsvare denne stilling.

Individuelt.
Den kommende weekend byder på anden runde i kampen om DM i kegler klasse Mester-rækken, hvor Aars Billard Klub har 2 spillere med.
Jack Lassesen skal lørdag den 6. november 2021 på hjemmebane møde en spiller fra Odense og en spiller fra Sydfyn, mens Jan Bjørn skal til Asaa, hvor han skal møde en lokal spiller og en spiller fra Esbjerg.
Begge spillere har rigtig gode chancer for at spille sig videre til tredjerunde.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
01-11-2021
 
 
Fra venstre ses: Hans Møller Andersen, Kristian Poulsen, Dennis Ølgaard samt 
Svend Christensen
 
 
 
 
 
 
 
21-10-2021
 
 
 
 
 
 
05-10-2021
 
Nederlag i 2 division Billard.

Aars Billard Klub’s andethold som spiller i 2 division måtte i weekenden indkassere sit første nederlag i godt 1½ år. Holdet som er oprykkere gik gennem hele sidste sæson ubesejret og de første to kampe i 2 division bød også på sejre.
Holdet mødte på hjemmebane Silkeborg BC som leverede en rigtig flot indsats og kunne drage hjemad med en sikker 8-0 sejr. Hjemmeholdet spillede til gengæld langt under daglig standard, de små marginaler i de afgørende situationer var ikke til stede.
Holdets næste kamp er topkamp på hjemmebane, hvor rækkens nummer to Lemvig kommer på besøg.
Ud over divisionskampen, så er der afviklet yderligere 8 kampe i den forgangen uge.

I serie 3 har tre hold været i kamp og det blev til point i alle tre kampe. Serie 3.1 var på besøg i Fluen i Aarhus og de kunne drage hjem med 1matchpoint efter at have spillet uafgjort 4-4. Det 1 point gjorde, at holdet stadigvæk indtager førstepladsen i rækken. John Larsen og Jørgen Bollesen vandt deres kampe.
Serie 3.3 besøgte naboklubben Arden BK. Holdet kunne efter en meget velspillet kamp drage hjemad med 2 matchpoint på kontoen efter at have vundet opgøret med 6-2. Kurt Larsen, Peter Sørensen og Vivi Jönsson vandt deres kampe.
Serie 3.4 tog hjemme imod Tinghøj 1 og det opgør endte uafgjort 4-4. Jørgen B. Andersen og John Lauridsen vandt deres kampe for hjemmeholdet.

I Oldboys rækken har tre hold været i kamp. OB.1 som inden mødet på udebane mod Hjallerup var ubesejret og dermed indtog førstepladsen i rækken, konsoliderede stillingen i rækken idet de vandt opgøret suverænt med 6-2. Jørgen Bollesen, Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist vandt deres kampe.
OB.4 gæstede Ørsø BK og her blev det ikke til point, idet hjemmeholdet vandt opgøret med 6-2. Frode Egekvist stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
OB.7 hentede en meget overbevisende sejr i Viborg. Aarsmandskabet spillede en rigtig god kamp og sejreN var ikke på noget tidspunkt i fare. Bent Pedersen, Eigil Nøhr og Ib Jensen vandt deres kampe.

Senior 2 mands-holdet har været på besøg hos ABK-31 Aalborg og kunne drage hjemad med 1 point efter at have spillet uafgjort 2-2. Jan Jespersen vandt sin kamp.

DDBU har som noget nyt til denne sæson indført en skomar turnering for 2 mands hold.
Aars Billard Klub har tilmeldt et hold som består af Henrik Jørgensen og Thomas Johannesen, og de har spillet første runde som blev afviklet i Frederikshavn. Aarsmandskabet var helt suveræn, holdet blev samlet vinder med cifrene 10-2.

Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
27-09-2021
 
 
Aars Billard Klub kunne i 2020 fejre/markere klubbens 50 års jubilæum. En sådan stor mærkedag var noget der skulle markeres og planlægges.
Et af tiltagene var, at klubben i 2018 af DDBU havde fået tildelt værtskabet for de Danske Mesterskaber for kegler elitespillere m/k. Det var stort, det største arrangement i klubbens levetid.
En så stor event kræver lang planlægningstid så allerede i 2018 da klubben fik tildelt arrangementet begyndte forberedelserne. Der blev holdt et hav af møder og rigtig mange af klubbens medlemmer blev inddraget med frivillige opgaver, der blev lavet aftaler med eksterne samarbejdspartnere, klubben blev frisket op med farver såvel indendørs som udendørs mm.
Tiden nærmede sig, alle glædede sig, vi var forberedt på alt (næsten), vi var ikke forberedt på en World Wide modstanders kommen COVID-19.
Pandemiens indtog gjorde, at arrangementet blev aflyst/udskudt 3 gange og da det endelig kunne afvikles, sagde vi ”Nej tak”, idet vi ikke mente vi kunne honorere de restriktioner som var udstukket fra Folketinget og de betingelser mesterskabet skulle afvikles under, gav ikke mening.
Nu hvor pandemien er kommet under kontrol og man nærmer sig tiderne ”Før Corona” igen, har DDBU rettet henvendelse til Aars Billard Klub med en forespørgsel, om klubben kunne være interesseret i DM-værtskabet for elitekeglespillere m/k i 2023. Det har vi sagt ”Ja” til og vi glæder os til, at kunne vise vores klub frem, vise vores sport frem og give alle aktører, sponsorer, gæster mm. en fantastisk oplevelse.
Point til begge divisionshold i Billard.

Den forgangen uge bød på 12 holdkampe og en runde i individuelt Oldboys rækken.
Begge klubbens divisionshold har været i kamp og for begge holds vedkommende var modstanderen Asaa.

1 divisionsholdet havde fordel af hjemmebane imod Asaa. Fordelen blev ikke udnyttet maksimalt idet resultatet blev uafgjort 4-4. Der blev vist utrolig flot Billard spil fra begge hold og det var noget de rigtig mange Hjemmeholdet blev bakket op af rigtig mange tilskuere, hvilket det gæstende hold under kaffen udtrykte respekt og stor anerkendelse for.
Jack Lassesen og Henrik Jørgensen vandt for hjemmeholdet og med det 1 point til begge hold deler de andenpladsen i rækken.

Andethold som er oprykker til 2 division, debuterede i rækken med en sejr og dermed kunne holdet stadigvæk kalde sig ubesejret.
Hele sidste sæson var holdet ubesejret og den statistik vil de meget gerne kunne fortsætte i indeværende sæson og seneste opgør som var mod Asaa, hvor det blev til en 6-2 sejr til Aarsmandskabet tyder på, at holdet går en stor sæson, er i vente.
Sejren over Asaa var på intet tidspunkt i fare, der var suveræne sejre til Marc Østrup Dahlsen, Thomas Johannesen og Lars Boje Nielsen, mens Jan Bjørn tabte sin kamp med 8 point.
Med resultatet indtager holdet førstepladsen i 2 division Vest.

Ud over 2 divisionskampen, så er der afviklet yderligere 6 holdkampe.

I serie 3 har fem hold været i kamp og her blev det en sejr, to uafgjorte og to nederlag. Serie 3.1 konsoliderede førstepladsen i rækken med en sikker 6-2 sejr over Ans. John Larsen, Torben Harbo og Jan Jespersen vandt deres kampe.
Serie 3.2 var på besøg i naboklubben Arden BK. Efter en meget velspillet og lige kamp, kunne Aarsmandskabet drage hjem med 1 matchpoint efter at have spillet uafgjort 4-4. Torben Harbo og Arne Thomsen vandt deres kampe.
Serie 3.3 hentede 1 point på udebane mod Brovst 1. Jan Jespersen og Niels (Post) Jensen vandt deres kampe.
Serie 3.5 tabte hjemme 2-6 til Svenstrup. Vivi Jönsson stod for den enlige sejr.
Samme skæbne overgik serie 3.4 som på udebane tabte 6-2 til Kongerslev. Her var det Jørgen B. Andersen som stod for den enlige sejr.

I Oldboys rækken har der også været tre hold i kamp.OB.1 spillede hjemme 4-4 mod Halvrimmen. Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist vandt deres kampe.
OB.4 hentede 1 matchpoint på udebane mod Thisted. Opgøret endt 4-4 efter sejre til Frode Egekvist og Martin Jensen.
OB.7 måtte se sig besejret med 6-2 på udebane mod Viborg 4. Niels Kristian Kristensen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Individuelt.

Lars Højgaard har på hjemmebane spillet første runde af denne sæsons individuelle kampe om DM. Lars sluttede som nummer 2 i puljen og kvalificerede sig dermed anden runde, hvor han skal til Ans og spille.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
21-09-2021
 
Billard resultater.
 
Serie 3.3 tabte hjemme 2-6 til Svenstrup. Vivi Jönsson stod for den enlige sejr.
Samme skæbne overgik serie 3.4 som på udebane tabte 6-2 til Kongerslev. Her var det Jørgen B. Andersen som stod for den enlige sejr.
I Oldboys rækken har der også været tre hold i kamp.OB.1 spillede hjemme 4-4 mod Halvrimmen. Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist vandt deres kampe.
OB.4 hentede 1 matchpoint på udebane mod Thisted. Opgøret endt 4-4 efter sejre til Frode Egekvist og Martin Jensen.
OB.7 måtte se sig besejret med 6-2 på udebane mod Viborg 4. Niels Kristian Kristensen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Søndag den 26. september 2021 kl.11.00 skal klubbens 1 division møde Asaa på hjemmebane. Der er lagt op til et super spændende opgør, idet holdene på papiret er meget lige. Klubben opfordrer alle medlemmer til at møde op og bakke op om klubbens flagskib.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
  
 
 
 
 
13-09-2021
 
Sejr i 1. division i Billard.
 


Aars Billard Klub’s flagskib som spiller i landets næstbedste række indledte sæsonen med en sejr på hjemmebane over BK-Frem Kolding.
Aarsmandskabet er nedrykkere fra ”Superligaen”. Holdet blev ramt af Covid-19 pandemien, som var/er en modstander som er svær besejre og som betød, at holdet måtte melde afbud til rigtig mange kampe og endte i nedrykningsslutspillet, hvor de dog kun manglede ”1 point” i bevare pladsen.
Det er fortid, nu vi ser vi fremad og første udfordring var BK-Frem Kolding. Opgøret blev meget intens og utrolig lige og hvor det endte med en hjemmesejr på 5-3.
Henrik (Hønse) Jensen og Henrik Jørgensen vandt deres kampe, mens Nick Bisgaard spillede uafgjort i sin kamp og Jack Lassesen tabte med blot 12 point.

Ud over 1 divisionskampen, så er der i den forgangen uge afviklet yderligere 7 holdkampe med følgende resultater.

I serie 3 var der lokalopgør mellem hold 5 og hold 2. Kampen blev meget lige, som vi ser ved næsten alle lokalopgør og kampen blev først afgjort i de sidste to individuelle kampe.
Opgøret endte 5-3 til serie 3.5, hvor det var Niels (Post) Jensen og Hans Jørgen Lau der vandt deres kampe, mens Per Jönsson spillede uafgjort. Allan Dahlsen vandt sin kamp for serie 3.2, mens Jørgen Sørensen spillede uafgjort.

I Oldboys rækken har hele 5 hold været i kamp.
OB.3 gæstede Halvrimmen og måtte drage hjemover med et 6-2 nederlag. Niels (Post) Jensen stod for den enlige sejr.
OB.8 spillede også på udebane, de besøgte AROS 1-Aarhus og de måtte også se sig besejret med 6-2. Torben Harbo stod her for den enlige sejr.
OB.9 tog hjemme imod Tinghøj 1 og her blev det sejr på 5-3 og dermed 2 matchpoint på kontoen. John Mogensen og Hans Jørgen Lau vandt deres kampe, mens Carlo Sørensen spillede uafgjort i sin kamp.
OB.6 hentede 2 matchpoint i Viborg efter en meget sikker og overlegen sejr på 7-1. Jens Kvist, Grethe Jensen og Jens Peter Jansen vandt deres kampe, mens Kaj Lykke Jensen spillede uafgjort i sin kamp.
OB.5 mødte hjemme AROS 2-Aarhus og hjemmebanefordelen blev til fulde udnyttet idet opgøret endte med sejr på 6-2. Jørgen Sørensen, Niels Ove Thomasberg og Jens Kragh vandt deres kampe.
Klubbens 2 mandshold kom også rigtig godt fra start på sæsonen. Holdet tog hjemme imod AROS-Aarhus og vandt suverænt opgøret med 4-0. Holdet bestod af Jan Jespersen og Lars Højgaard.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub 
 
 
 
 
13-09-2021
 
Sejr til andetholdet i Dart.
 
 


Dartklubben Flying Bull Aars har til denne sæson tilmeldt 2 turneringhold under DDU. Det ene af holdene spiller udelukkende weekendkampe, mens det andet hold spiller hverdagskampe.
Klubbens andethold som spiller på hverdag har været på besøg i Hjørring Dartklub og kunne drage hjemad med 3 point på kontoen efter en meget spændende og lige kamp som endte med sejr på 9-7 til Aarsmandskabet.
Holdet som vandt kampen, bestod af Knud Pandrun, Kristian Poulsen, Hans Møller Andersen og Dennis Ølgaard.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-06-2021
 

DM-Guld på hjemmebane i Billard

Aars Billard Klub sluttede i den forgangen weekend sæsonen af med at vinde DM-Guld på hjemmebane for 3 divisionshold.
Guldet stod klubbens andethold for som fra næste sæson er at finde i 2 division.
Holdet har haft en fremragende sæson, de sluttede på førstepladsen i rækken, de vandt suverænt det Jysk/Fynske Regionsmesterskab og kulimationen kom så med guldet i DM-finalen på hjemmebane, hvor gæsterne fra Fredericia BK, Ølstykke BK og Friheden BK (de to sidstenævnte er fra Sjælland) alle blev beseret i overlegen stil, godt hjulpet til at en stor opbakning fra klubkammerater og øvrige gæster.
Hjemmeholdet er gået ubesejret gennem hele sæsonen, så en meget værdig vinder som også gæsterne gav udtryk for efter finalen.
Sejren blev efterfølgende fejret med stor banket for alle og hvor modstandrene og klubbens formand sendte en kæmpe stort TAK til alle de frivillige hjælpere som havde hjulpet til uden Jer var et så stort arrangement ikke muligt.

Hele klubben ønsker holdet kæmpe STORT tillykke. – Godt gået drenge. 
 
 
 
 
Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
10-06-2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-06-2021
 
Suveræne vindere af regionsfinalen – Klar til DM-finale på hjemmebane i Billard.

Andetholdet i Aars Billard Klub skal fra næste sæson spille i 2 division, det skal de fordi de vandt 3 division rækken og slutspillet.
Det at slutte som puljevinder giver adgang til at spille regionsfinale (Jysk & Fynske Mesterskab). Det mesterskab blev afviklet i den forgangene weekend i Fredericia, hvor Aarsmandskabet igen leverede en meget flot indsats med rigtig flot Billard hvilket gjorde, at holdet vandt alle kampe og blev også suveræne regionsmestre og sikrede sig en guldmedalje.
Holdet bestod af Jan Bjørn, Marc Østrup Dahlsen, Kim Petersen og Thomas Johannesen. Flemming Raun som er femte mand på holdet, sad over.
 
 
 

Der blev også spillet regionsmesterskab på Sjælland samtidigt med det Jyske/Fynske og det hold som leverede det bedste samlede resultat i begge regioner, det hold ville få hjemmebanefordel til den endelige DM-finale for 3 divisionshold.
Hvem ka’ Aars Billard Klub ka’ – Holdets fornemme og gode spil i regionfinalen gjorde nemlig, at holdet sluttede mede højeste holdgennemsnit og dermed skal DM-finalen for 3 divisionshold afvikles i Aars Billard Klub’s lokaler i weekend 19 & 20 juni 2021.
Modstandere i DM-finalen bliver Ølstykke og Friheden fra Sjælland og Fredericia som blev nummer ved den Jyske/Fynske regionsfinale.
Vi glæder os helt vildt meget og det bliver spændende at se, om holdet kan fastholde det gode spil, kan de det, så er der helt sikkert en DM-titel på vej til Aars Billard Klub.
INDIVIDUELT.
Aars Billard Kub havde 3 spillere i kamp om den individuelle DM-titel i den forgangene uge, men kun 1 spillere, Thomas Johannesen spillede sig videre. Thomas spillede kvartfinale i kegler klasse A i Vissenbjerg på Fyn, her sluttede han på en fornem andenplads i puljen og er klar til semifinalen som skal spilles i Asaa den 12. juni 2021. Her skal Thomas bl.a. møde sin bror Peter Johannesen som har fordel af hjemmebane og en spiller fra Vissenbjergmen.
Klubformand Mikael Toft sluttede på en tredjeplads i puljen i kvartfinalen kegler klasse C som blev afviklet i Aabenraa og er der med ude.
Lars Højgaard spillede semifinale i kegler Old Boys i Juelsminde, Lars sluttede også lige udenfor adgangen til finalen, han sluttede på tredjepladsen i puljen.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
 
 
01-06-2021
 
Klar til regionsfinalen i Billard.

Aars Billard Klub’s andethold vandt 3 division og er fra næste sæson at finde i 2 division.
At vinde rækken giver også adgang til deltagelse i slutspillet om DM og holdet har her fortsat de gode takter, vandt senest semifinalen på hjemmebane med 7-1 over Fluen fra Aarhus og holdet er nu klar til finalen som skal spilles i den kommende weekend i Fredericia. Finalen kommer til at bestå af Fredericia, Taulov/Skærbæk og Aars BK 70. Holdene ligger meget ens i gennemsnit, så det bliver dagsformen der bliver afgørende, men vi tror på holdets chancer.
Holdet består af Jan Bjørn, Thomas Johannesen, Marc Østrup Dahlsen og Flemming Raun
Klubbens tredjehold som spiller i Serie 1 vandt også rækken og er dermed klar til medaljeslutspillet. Første runde blev spillet i den forgangene weekend, hvor
Aarsmandskabet havde fordel af hjemmebane og den fordel samt en rigtig god opbakning af klubkammerater, sponsorer og øvrige gæster af huset, blev udnyttet maksimalt.
Holdet som består af Jimi Mogensen, Lars B. Nielsen, Peter Degn og Preben (Marjos) Pedersen mødte Pandrup, Brønderslev og Hjørring og alle tre kampe blev vundet meget overlegent og holdet er nu klar til semifinalen mod naboklubben Arden BK.
INDIVIDUELT.
Peter Johannesen er klar til kvartfinalen om DM i individuel kegler klasse A som spilles i Vissenbjerg lørdag den 5. juni 2021. Peter skal møde en lokal spiller en spiller fra Juelsminde og en spiller fra Lemvig. Alle tre spillere kender Peter rigtig godt, han har besejret dem før og han er meget opsat på også at gøre det denne gang.
Klubformand Mikael Toft har spillet sig til kvartfinalen i kegler i klasse C som skal afvikles i Aabenraa lørdag den 5. juni 2021. Modstanderen er en lokal spiller samt en spiller fra Bov.
På papiret er alle tre spillere meget ens så det bliver helt sikkert også dagsformen som bliver afgørende her.
Lars Højgaard har spillet sig frem til semifinalen i Old Boys individuelt rækken. Som skal afvikles i Juelsminde torsdag den 3. juni 2021.
Lars har leveret rigtig flot Billard spil gennem hele forløbet, senest spillede han i Holstebro, hvor han sluttede på andenpladsen i puljen og som gav adgang til semifinalen. I semifinalen skal han møde en lokal spiller, en spiller fra `Harboøre og en spiller BK Frem Kolding. De 2 spiller som slutter bedst, de er klar til finalen.
 
 
Sejr i Dart.

Dartklubben Flying Bull Aars er kommet rigtig godt i gang efter nedlukningen for Corona.
Senest har klubbens andethold vundet en meget vigtig og spændende kamp på hjemmebane med 9-7 over Route 180 fra Dall.
Som cifrene siger, så blev det en meget spændende og lige kamp som først blev afgjort i den sidste runde. Ud over de sportslige udfordringer mellem modstanderne, så var der også flere nære relationer mellem spillerne, hvilket var med til at øge spændingen og intensiteten, det er jo altid dejligt at have ”håneretten” næste gang familien samles. 😊
Hjemmeholdet sikrede sig 3 matchpoint med sejren, et par spillere sikrede sig retten til og brugen af håneretten næste gang familien mødes.
Sæsonen i Dart er på grund af Corona nedlukningen blevet skubbet/rykket til opstart igen ved seneste genåbning af indendørs idrætsaktiviteter. Det betyder, at klubben skal i kamp hver weekend og også på hverdage indtil det tabte er nået.

Skulle der være interesserede som kunne tænke sig at prøve at spille Dart, så er man meget velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars. Klubben har pile som stilles til rådighed.

Flying Bull Aars


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
04-05-2021
 
Genåbning.


Så oprinder dagen for, at der igen bliver adgang til indendørs idrætsaktiviteter for alle aldre, dog med et forsamlingsforbud på 25.

Et bredt flertal i Folketinget har vedtaget, at næste fase i genåbningsplanen sker Torsdag den 6. maj 2021. Det betyder at Aars Billard Klub og Dartklubben Flying Bull Aars byder alle sine medlemmer velkommen tilbage i klubben.
Adgangen er dog betinget af, at man på forlangende kan dokumentere en Negativ Coronatest som ikke er over 72 timer gammel. Dem som er blevet vaccineret 2 gange, de har fået udstedt et Corona-pas som er fuldgyldig dokumentation.

Alle som kommer i klubben skal underskrive en Tro & Love erklæring på, at man kan dokumentere en negativ test på forlangende. Erklæringen ligger i forgangen klar til underskrift.

Bestyrelsen har imødeset genåbningsdagen, vi glæder os helt vildt til igen at kunne sige ”Hej, hvordan går det? – Er du ikke blevet lidt gråhåret siden sidst? – Du har da ikke tabt dig siden vi sidst sås? – Er det mig der har revanche til gode? Etc. Etc.”

Der er jo også en turnering som skal færdigspilles. Turneringslederen har været på overarbejde, for at få alle ender i planlægningen til at hænge sammen. Han har fået stor hjælp af ”holdlederne” Tak for det.

Der bliver ikke etableret vagtplan i baren, alt køb bliver op hver enkelt og forestå.
Bestyrelsen håber på, at nogle af de penge som der ikke har været mulighed for at bruge i nedlukningen, de vil blive lagt i klubben. 😊😊

NB: Alle nøglebrikker vil blive aktiveret fra torsdag morgen den 6. maj 2021


Velkommen tilbage
Venlig hilsen
Bestyrelsen
Aars Billard Klub.
 
 
 
 
 
 
12-03-2021
 
 
 
 
 
 
 
 
02-03-2021
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2021
 
 
 
 
 
 
 
14-12-2020
 
COVID-19 udsætter atter afvikling af Billard kampe.

Den stigende COVID-19 smitte i region Vestjylland og Aalborg kommune har fået folketinget til at skærpe restriktionerne hvilket har bevirket, at indendørs sport & aktiviteter er blevet lukket ned til efter nytår.
Denne skærpelse bevirker, at flere holdkampe i Billard mellem hold fra de nævnte områder og Aars Billard Klub må udsættes til/når de skærpede restriktioner ophæves.
Første halvdel af sæsonen 2020 – 2021 skulle for alle klubbens 24 turneringshold være afviklet medium december 2020, men der er en del rækker hvor der mangles afvikling af kampe.
Den forgangen uge bød” kun” på fire holdkampe, hvoraf et af opgørene var rent lokalt.

Serie 3.1 og 3.5 mødte hinanden. Ud over kamp om point på kontoen, så ligger der en masse prestige i rene lokalopgør. Hånretten er et af elementerne og den er dejlig at have næste gang man mødes til et træningspas.
Opgøret blev meget spændende og lige og retfærdigvis ente kampen uafgjort 4-4. John Larsen og Allan Dahlsen vandt for serie 3.1, mens Kenneth B. Andersen og Jonna Lolholm, som var afløser, vandt deres kampe for serie 3.5

I Old Boys rækken er der spillet tre kampe. OB.1 vandt en meget flot sejr på 6-2 udebane over Tinghøj 1 som er rækkens nummer 2. Per Lucassen (11,12 i gennemsnit), Carlo Sørensen og Jens Chr. Krogh vandt deres kampe.
 
Per Lucassen
Per Lucassen

OB.9 som er i samme pulje som OB.1 indtager førstepladsen i rækken. Holdet tog hjemme imod Viborg 4 og det opgør endte uafgjort 4-4. Holdet konsoliderede deres øjeblikkelige førsteplads med endnu 1 point og med Tinghøj’s nederlag, er holdet nu hele 5 point foran. – Flot.
 
OB.3 nåede lige at komme til Aarhus inden nedlukningen. Det opgør endte uafgjort 4-4 her var det damerne fra Aarsmandskabet som viste storspil og vandt deres kampe. De to vindere var Irene Zirfeldt og Jonna Lolholm (9,40 i gennemsnit).
 
Fra venstre: Jonna Lolholm og Irene ZirfeltVenlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
07-12-2020
 
Billard nederlag i elitedivisionen.

Aars Billard Klub’s flagskib ”Eliteserieholdet”, har i weekenden mødt de forsvarende mestre, som også indtager førstepladsen pt. og rækkens nummer tre på hjemmebane.
Hjemmeholdet vidste godt, at det var meget kompetente modstandere vi skulle op imod, men der blive gjort alt muligt for at drille modstanderne.
Lørdag var det de forsvarende mestre fra Vejby som var modstandere. På trods af gode intentioner, så var modstanden for stærk. Vejby vandt opgøret med 8-0, de lavede 3.200point i 26 indgange og sluttede med et holdgennemsnit på 123,07 point. – Flot.
Søndagens modstander var Gilleleje, rækken nummer 3 pt. Det var under et døgn siden hjemmeholdet havde tabt til de forsvarende mestre, men det var fortrængt. Kampen blev virkelig intens og spændende og med ”lidt” held, kunne hjemmeholdet godt have fået 1 matchpoint, men resultatet blev 2-6 til gæsterne. Henrik (Hønse) Jensen stod for den enlige hjemmesejr.
Holdets næste opgave er en udsat dobbeltkamp mod Asaa og de kampe afvikles i weekenden 19 & 20 december 2020.
Ud over kampene i eliteserien, så er der i den forgangen uge spillet yderligere 6 holdkampe, hvoraf de tre af kampene var rene lokalopgør.

Klubbens tredjehold som spiller i serie 1 konsoliderede deres øjeblikkelige førsteplads i rækken med en knusende udebane sejr på 8-0 over ABK 31 fra Aalborg. Holdet består af Jimi Mogensen, Lars B. Nielsen, Peter Degn og Preben (Marjos) Pedersen.

Klubbens serie 2 hold konsoliderede også deres førsteplads i rækken efter at have spillet uafgjort 4-4 på hjemmebane i en udsat kamp mod Randers. Søren Laursen og reserven Jørgen Bollesen vandt deres kampe. Holdet indtager pt. førstepladsen i rækken halvvejs inde i sæsonen, 2 point foran naboklubben Arden.

I serie 3 var der lokalopgør mellem serie 3.3 og serie 3.4. Lokalopgør bærer altid præg af nervøst spil, det at man er i spilleuniform og modstanderen er en af sine daglige træningspartnere, det giver udslag i en eller anden form.
Opgøret blev utrolig spændende og intens og sluttede med sejr på 5-3 til serie 3.4. Niels (Post) Jensen og Hans Jørgen Lau (8,89) i gennemsnit vandt deres kampe, mens Per Lucassen spillede uafgjort i sin kamp for serie 3.4. Allan Dahlsen vandt sin kamp, mens Franch Pedersen spille sin kamp uafgjort for serie 3.3.

I Old Boys rækken er der afviklet tre holdkampe, hvoraf de to af opgørene var lokalopgør.
OB.4 har på udebane tabt med 6-2 til Solsiden. Arne Thomsen og Martin Jensen spillede begge uafgjort i deres kampe.
OB.5 og OB.6 har mødt hinanden og det opgør endte med en 6-2 sejr til OB.5. Jens Kragh, Evald Kjær og Poul Erik Haurum vandt deres kampe, for OB.5, mens Kaj Lykke Jensen stod for den enlige sejr til OB.6
Det andet lokalopgør i Old Boys rækken stod mellem OB.2 og OB.8. Resultatet af kampen blev en knusende sejr på 8-0 til OB.8. Holdet Består af Torben Harbo, Lars Højgaard, Erik Rynkeby Knudsen og Per Mortensen.

Individuelt.
Thomas Johannesen har været i Lem for at spille tredjerunde i individuel kegler klasse A. Thomas havde ellers fået hjemmebane, men eliteserieholdet spillede hjemme og COVID-19 restriktionerne om forsamlingsforbuddet på 10 personer gjorde, at han måtte afgive hjemmebanefordelen.
Thomas leverede en god indsats i Lem, han sluttede på en andenplads i rækken og er dermed klar til fjerderunde som afvikles sidst i januar 2021. Hvor Thomas skal spille vides pt. ikke?


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
30-11-2020
 
Topholdene forsvarede deres placeringer i Billard

COVID-19 har gjort, at indendørs idrætsaktiviteter kun kan udføres under kontrollerede restriktioner. For Billard sporten betyder det, at der kun må være 10 medlemmer i klubben af gangen og med 24 turneringshold under DDBU er det et stort arbejde at få kampene koordineret, så de kan afvikles.
Den forgangen uge bød på 8 holdkampe, hvoraf de 2 af kampene var rene lokalopgør i Old Boys rækken.

Klubbens andethold som spiller i 3. division, indtager førstepladsen i deres række. Den position skulle forsvares i weekenden hvor modstanderen var Sæby. Aarsmandskabet havde fordel af hjemmebane og den fordel samt rigtig godt spil gjorde, at modstanderen blev sendt hjem med et 6-2 nederlag. Med sejren konsoliderede hjemmeholdet deres førsteplads i rækken. Jan Bjørn, Thomas Johannesen og Kim Petersen vandt deres kampe for hjemmeholdet.

Tredjeholdet spiller i serie 1, de indtager også førstepladsen i deres række og den placering skulle holdet forsvare på en udebane mod Asaa. Det blev en meget spændende kamp, men resultatet var der aldrig tvivl om, idet Aarsmandskabet til sidst viste, hvorfor de indtager førstepladsen i rækken. Kampen endte med en sikker 6-2 sejr til Aarsmandskabet, hvor Jim Mogensen, Peter Degn og Mikael Toft vandt deres kampe.

Klubbens fjerdehold som spiller i serie 2, fører også deres række. Holdet skulle hjemme møde Fluen fra Aarhus og forsøg at lægge yderligere afstand til forfølgerne. Det blev en meget spændende og lige kamp som endte uafgjort 4-4, hvilket begge hold kunne være tilfredse med. Hjemmeholdet konsoliderede dermed førstepladsen i rækken. Dennis Post (14,28 i gennemsnit) og Bo (Taxa) Pedersen vandt deres kampe for hjemmeholdet.

I serie 3 har to hold været i kamp. Serie 3.1 mistede vigtige skridt i toppen af rækken, da holdet løb ind i et 6-2 nederlag til Tinghøj. Jørgen Bollesen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Serie 3.2 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Fluen 2. Kampen blev meget intens og lige, hvor det var de små marginaler som kunne have gjort, at et af holdene sejrede, men i stedet endte kampen uafgjort 4-4. Allan Dahlsen (12,85 i gennemsnit) og Linda Harbo vandt deres kampe for hjemmeholdet.

I Old Boys rækken er der spillet to kampe, begge kampe var rene lokalopgør. Alle lokalopgør bærer præg af nerver og usikkert spil, men i opgøret mellem OB.1 og OB.9 viste OB.9 rigtig flot spil og holdet konsoliderede deres suveræne førsteplads i deres række med yderligere 2 point efter at have vundet opgøret med 7-1. Jørn Jensen (10,85 i gennemsnit), Jens Kvist og Grethe Jensen vandt deres kampe, mens Kaj Lykke Jensen spillede uafgjort i sin kamp. John Mogensen spillede uafgjort i kamp for OB.1.
Det andet lokale opgør stod mellem OB.3 og OB.7 og det opgør endte med 1 point til hvert hold efter uafgjort 4-4. Ebbe Helenius og Erik Kvist vandt for OB.3, mens Ib Jensen og Peter Nielsen vandt deres kampe for OB.7.

Klubbens 2 mandshold har på udebane besejret Aarhus med 4-0 og indtager pt. en tredjeplads i rækken. Holdet består af Dennis Post og Pernille Ilsøe.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
02-11-2020
 
3. division i Billard konsoliderede førstepladsen i rækken.


Aars Billard Klub’s andethold er kommet fantastisk fra start på denne sæson. Holdet har foreløbigt spillet 5 holdkampe og er ubesejret. Senest har holdet være på besøg i Silkeborg, hvor hjemmeholdet fik en overhaling på 0-8 af et meget velspillende Aarsmandskab. Holdet bestod af Jan Bjørn, Thomas Johannesen, Kim Petersen og Flemming Raun.
 
Det er ikke kun divisionsholdet der kommet godt fra start, de forgangen uge bød på yderligere 7 holdkampe, hvor der var point til Aars BK 70 i alle kampene og endelig er 1 runde af makkerturneringen ”Tenax-cup” afviklet.
Klubbens fjerdehold som spiller i serie 2 er ligesom 3 divisionsholdet ubesejret i denne sæson. Holdet har spillet 5 kampe og det er blevet til suveræne sejre i alle kampene og det placere holdet på en suveræn førsteplads i rækken med maksimumpoint. Seneste kamp var hjemme mod Ans og her blev det til en meget suveræn 8-0 sejr. Holdet bestod af Mikael Toft (21,42 i gennemsnit), Søren Laursen, Dennis Post og Bo (Taxa) Pedersen.

I serie 3 har to hold været i kampe. Serie 3.0 har hjemme besejret Ebeltoft med 6-2. Henning Frederiksen, Linda Harbo og Jane Nielsen sørgede med deres sejre for de 2 matchpoint til holdet.
Serie 3.5 var på besøg i naboklubben Arden og holdet kunne efter opgøret drage hjem med 1 point efter at have spillet uafgjort 4-4. Her var det far og søn Jørgen B. Andersen og hans søn Kenneth Andersen som vandt deres kampe.

I Old Boys rækken har fire hold været i kamp. OB.1 besejrede på hjemmebane Viborg 6 med 6-2. John Mogensen, Per Lucassen og Carlo Sørensen vandt deres kampe for hjemmeholdet.
OB.3 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Viborg 3. Kampen endte uafgjort 4-4 og det kunne begge hold være tilfredse med. For hjemmeholdet var det damerne som vandt deres kampe, nemlig Jonna Lolholm og Irene Zirfeld.
OB.7 hentede 1 point i Silkeborg efter uafgjort 4-4. Torben Harbo og Ib jensen vandt deres kampe.
OB.9 skulle på udebane forsøge at konsolidere førstepladsen i rækken. Holdet var på besøg i Randers og leverede en overbevisende indsats og vandt opgøret suverænt 8-0. Holdet består af Kaj Lykke Jensen, Jørn Jensen (10,11 i gennemsnit), Niels (Post) Jensen som var reserve til kampen og Grethe Jensen.

Tenax-turneringen er en makkerturnering, hvor alle med under 25 i gennemsnit kan deltage. Det er en landsdækkende turnering hvor der spilles frem til 16 par som så mødes i den endelige finale, hvor der pengepræmier til de 3 bedste par.
Makkerparret Henning Frederiksen/Peter Sørensen har tilmeldt sig turneringen og de havde fordel af hjemmebane i 1 runde, hvor modstanderen var et par fra Arden og et par fra Ans.
Holdet fra Ans blev puljevinder, mens makkerparret fra Aars BK 70 blev 2’er i puljen og dermed videre til anden runde som spilles om 14 dage.

Kommende kampe.
Elitedivisionsholdet skal i den kommende weekend spille deres første udekampe i denne s
Aars Billardklub | Nibevej 1c, 9600 Aars  | aars.billardklub@mail.tele.dk