Klubben / Nyheder

Nyheder

 
 
 
13-09-2021
 
Sejr i 1. division i Billard.
 


Aars Billard Klub’s flagskib som spiller i landets næstbedste række indledte sæsonen med en sejr på hjemmebane over BK-Frem Kolding.
Aarsmandskabet er nedrykkere fra ”Superligaen”. Holdet blev ramt af Covid-19 pandemien, som var/er en modstander som er svær besejre og som betød, at holdet måtte melde afbud til rigtig mange kampe og endte i nedrykningsslutspillet, hvor de dog kun manglede ”1 point” i bevare pladsen.
Det er fortid, nu vi ser vi fremad og første udfordring var BK-Frem Kolding. Opgøret blev meget intens og utrolig lige og hvor det endte med en hjemmesejr på 5-3.
Henrik (Hønse) Jensen og Henrik Jørgensen vandt deres kampe, mens Nick Bisgaard spillede uafgjort i sin kamp og Jack Lassesen tabte med blot 12 point.

Ud over 1 divisionskampen, så er der i den forgangen uge afviklet yderligere 7 holdkampe med følgende resultater.

I serie 3 var der lokalopgør mellem hold 5 og hold 2. Kampen blev meget lige, som vi ser ved næsten alle lokalopgør og kampen blev først afgjort i de sidste to individuelle kampe.
Opgøret endte 5-3 til serie 3.5, hvor det var Niels (Post) Jensen og Hans Jørgen Lau der vandt deres kampe, mens Per Jönsson spillede uafgjort. Allan Dahlsen vandt sin kamp for serie 3.2, mens Jørgen Sørensen spillede uafgjort.

I Oldboys rækken har hele 5 hold været i kamp.
OB.3 gæstede Halvrimmen og måtte drage hjemover med et 6-2 nederlag. Niels (Post) Jensen stod for den enlige sejr.
OB.8 spillede også på udebane, de besøgte AROS 1-Aarhus og de måtte også se sig besejret med 6-2. Torben Harbo stod her for den enlige sejr.
OB.9 tog hjemme imod Tinghøj 1 og her blev det sejr på 5-3 og dermed 2 matchpoint på kontoen. John Mogensen og Hans Jørgen Lau vandt deres kampe, mens Carlo Sørensen spillede uafgjort i sin kamp.
OB.6 hentede 2 matchpoint i Viborg efter en meget sikker og overlegen sejr på 7-1. Jens Kvist, Grethe Jensen og Jens Peter Jansen vandt deres kampe, mens Kaj Lykke Jensen spillede uafgjort i sin kamp.
OB.5 mødte hjemme AROS 2-Aarhus og hjemmebanefordelen blev til fulde udnyttet idet opgøret endte med sejr på 6-2. Jørgen Sørensen, Niels Ove Thomasberg og Jens Kragh vandt deres kampe.
Klubbens 2 mandshold kom også rigtig godt fra start på sæsonen. Holdet tog hjemme imod AROS-Aarhus og vandt suverænt opgøret med 4-0. Holdet bestod af Jan Jespersen og Lars Højgaard.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub 
 
 
 
 
13-09-2021
 
Sejr til andetholdet i Dart.
 
 


Dartklubben Flying Bull Aars har til denne sæson tilmeldt 2 turneringhold under DDU. Det ene af holdene spiller udelukkende weekendkampe, mens det andet hold spiller hverdagskampe.
Klubbens andethold som spiller på hverdag har været på besøg i Hjørring Dartklub og kunne drage hjemad med 3 point på kontoen efter en meget spændende og lige kamp som endte med sejr på 9-7 til Aarsmandskabet.
Holdet som vandt kampen, bestod af Knud Pandrun, Kristian Poulsen, Hans Møller Andersen og Dennis Ølgaard.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
 
 
 
 
21-06-2021
 

DM-Guld på hjemmebane i Billard

Aars Billard Klub sluttede i den forgangen weekend sæsonen af med at vinde DM-Guld på hjemmebane for 3 divisionshold.
Guldet stod klubbens andethold for som fra næste sæson er at finde i 2 division.
Holdet har haft en fremragende sæson, de sluttede på førstepladsen i rækken, de vandt suverænt det Jysk/Fynske Regionsmesterskab og kulimationen kom så med guldet i DM-finalen på hjemmebane, hvor gæsterne fra Fredericia BK, Ølstykke BK og Friheden BK (de to sidstenævnte er fra Sjælland) alle blev beseret i overlegen stil, godt hjulpet til at en stor opbakning fra klubkammerater og øvrige gæster.
Hjemmeholdet er gået ubesejret gennem hele sæsonen, så en meget værdig vinder som også gæsterne gav udtryk for efter finalen.
Sejren blev efterfølgende fejret med stor banket for alle og hvor modstandrene og klubbens formand sendte en kæmpe stort TAK til alle de frivillige hjælpere som havde hjulpet til uden Jer var et så stort arrangement ikke muligt.

Hele klubben ønsker holdet kæmpe STORT tillykke. – Godt gået drenge. 
 
 
 
 
Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
10-06-2021
 
 
 
 
 
 
 
 
 
07-06-2021
 
Suveræne vindere af regionsfinalen – Klar til DM-finale på hjemmebane i Billard.

Andetholdet i Aars Billard Klub skal fra næste sæson spille i 2 division, det skal de fordi de vandt 3 division rækken og slutspillet.
Det at slutte som puljevinder giver adgang til at spille regionsfinale (Jysk & Fynske Mesterskab). Det mesterskab blev afviklet i den forgangene weekend i Fredericia, hvor Aarsmandskabet igen leverede en meget flot indsats med rigtig flot Billard hvilket gjorde, at holdet vandt alle kampe og blev også suveræne regionsmestre og sikrede sig en guldmedalje.
Holdet bestod af Jan Bjørn, Marc Østrup Dahlsen, Kim Petersen og Thomas Johannesen. Flemming Raun som er femte mand på holdet, sad over.
 
 
 

Der blev også spillet regionsmesterskab på Sjælland samtidigt med det Jyske/Fynske og det hold som leverede det bedste samlede resultat i begge regioner, det hold ville få hjemmebanefordel til den endelige DM-finale for 3 divisionshold.
Hvem ka’ Aars Billard Klub ka’ – Holdets fornemme og gode spil i regionfinalen gjorde nemlig, at holdet sluttede mede højeste holdgennemsnit og dermed skal DM-finalen for 3 divisionshold afvikles i Aars Billard Klub’s lokaler i weekend 19 & 20 juni 2021.
Modstandere i DM-finalen bliver Ølstykke og Friheden fra Sjælland og Fredericia som blev nummer ved den Jyske/Fynske regionsfinale.
Vi glæder os helt vildt meget og det bliver spændende at se, om holdet kan fastholde det gode spil, kan de det, så er der helt sikkert en DM-titel på vej til Aars Billard Klub.
INDIVIDUELT.
Aars Billard Kub havde 3 spillere i kamp om den individuelle DM-titel i den forgangene uge, men kun 1 spillere, Thomas Johannesen spillede sig videre. Thomas spillede kvartfinale i kegler klasse A i Vissenbjerg på Fyn, her sluttede han på en fornem andenplads i puljen og er klar til semifinalen som skal spilles i Asaa den 12. juni 2021. Her skal Thomas bl.a. møde sin bror Peter Johannesen som har fordel af hjemmebane og en spiller fra Vissenbjergmen.
Klubformand Mikael Toft sluttede på en tredjeplads i puljen i kvartfinalen kegler klasse C som blev afviklet i Aabenraa og er der med ude.
Lars Højgaard spillede semifinale i kegler Old Boys i Juelsminde, Lars sluttede også lige udenfor adgangen til finalen, han sluttede på tredjepladsen i puljen.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
 
 
01-06-2021
 
Klar til regionsfinalen i Billard.

Aars Billard Klub’s andethold vandt 3 division og er fra næste sæson at finde i 2 division.
At vinde rækken giver også adgang til deltagelse i slutspillet om DM og holdet har her fortsat de gode takter, vandt senest semifinalen på hjemmebane med 7-1 over Fluen fra Aarhus og holdet er nu klar til finalen som skal spilles i den kommende weekend i Fredericia. Finalen kommer til at bestå af Fredericia, Taulov/Skærbæk og Aars BK 70. Holdene ligger meget ens i gennemsnit, så det bliver dagsformen der bliver afgørende, men vi tror på holdets chancer.
Holdet består af Jan Bjørn, Thomas Johannesen, Marc Østrup Dahlsen og Flemming Raun
Klubbens tredjehold som spiller i Serie 1 vandt også rækken og er dermed klar til medaljeslutspillet. Første runde blev spillet i den forgangene weekend, hvor
Aarsmandskabet havde fordel af hjemmebane og den fordel samt en rigtig god opbakning af klubkammerater, sponsorer og øvrige gæster af huset, blev udnyttet maksimalt.
Holdet som består af Jimi Mogensen, Lars B. Nielsen, Peter Degn og Preben (Marjos) Pedersen mødte Pandrup, Brønderslev og Hjørring og alle tre kampe blev vundet meget overlegent og holdet er nu klar til semifinalen mod naboklubben Arden BK.
INDIVIDUELT.
Peter Johannesen er klar til kvartfinalen om DM i individuel kegler klasse A som spilles i Vissenbjerg lørdag den 5. juni 2021. Peter skal møde en lokal spiller en spiller fra Juelsminde og en spiller fra Lemvig. Alle tre spillere kender Peter rigtig godt, han har besejret dem før og han er meget opsat på også at gøre det denne gang.
Klubformand Mikael Toft har spillet sig til kvartfinalen i kegler i klasse C som skal afvikles i Aabenraa lørdag den 5. juni 2021. Modstanderen er en lokal spiller samt en spiller fra Bov.
På papiret er alle tre spillere meget ens så det bliver helt sikkert også dagsformen som bliver afgørende her.
Lars Højgaard har spillet sig frem til semifinalen i Old Boys individuelt rækken. Som skal afvikles i Juelsminde torsdag den 3. juni 2021.
Lars har leveret rigtig flot Billard spil gennem hele forløbet, senest spillede han i Holstebro, hvor han sluttede på andenpladsen i puljen og som gav adgang til semifinalen. I semifinalen skal han møde en lokal spiller, en spiller fra `Harboøre og en spiller BK Frem Kolding. De 2 spiller som slutter bedst, de er klar til finalen.
 
 
Sejr i Dart.

Dartklubben Flying Bull Aars er kommet rigtig godt i gang efter nedlukningen for Corona.
Senest har klubbens andethold vundet en meget vigtig og spændende kamp på hjemmebane med 9-7 over Route 180 fra Dall.
Som cifrene siger, så blev det en meget spændende og lige kamp som først blev afgjort i den sidste runde. Ud over de sportslige udfordringer mellem modstanderne, så var der også flere nære relationer mellem spillerne, hvilket var med til at øge spændingen og intensiteten, det er jo altid dejligt at have ”håneretten” næste gang familien samles. 😊
Hjemmeholdet sikrede sig 3 matchpoint med sejren, et par spillere sikrede sig retten til og brugen af håneretten næste gang familien mødes.
Sæsonen i Dart er på grund af Corona nedlukningen blevet skubbet/rykket til opstart igen ved seneste genåbning af indendørs idrætsaktiviteter. Det betyder, at klubben skal i kamp hver weekend og også på hverdage indtil det tabte er nået.

Skulle der være interesserede som kunne tænke sig at prøve at spille Dart, så er man meget velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars. Klubben har pile som stilles til rådighed.

Flying Bull Aars


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
04-05-2021
 
Genåbning.


Så oprinder dagen for, at der igen bliver adgang til indendørs idrætsaktiviteter for alle aldre, dog med et forsamlingsforbud på 25.

Et bredt flertal i Folketinget har vedtaget, at næste fase i genåbningsplanen sker Torsdag den 6. maj 2021. Det betyder at Aars Billard Klub og Dartklubben Flying Bull Aars byder alle sine medlemmer velkommen tilbage i klubben.
Adgangen er dog betinget af, at man på forlangende kan dokumentere en Negativ Coronatest som ikke er over 72 timer gammel. Dem som er blevet vaccineret 2 gange, de har fået udstedt et Corona-pas som er fuldgyldig dokumentation.

Alle som kommer i klubben skal underskrive en Tro & Love erklæring på, at man kan dokumentere en negativ test på forlangende. Erklæringen ligger i forgangen klar til underskrift.

Bestyrelsen har imødeset genåbningsdagen, vi glæder os helt vildt til igen at kunne sige ”Hej, hvordan går det? – Er du ikke blevet lidt gråhåret siden sidst? – Du har da ikke tabt dig siden vi sidst sås? – Er det mig der har revanche til gode? Etc. Etc.”

Der er jo også en turnering som skal færdigspilles. Turneringslederen har været på overarbejde, for at få alle ender i planlægningen til at hænge sammen. Han har fået stor hjælp af ”holdlederne” Tak for det.

Der bliver ikke etableret vagtplan i baren, alt køb bliver op hver enkelt og forestå.
Bestyrelsen håber på, at nogle af de penge som der ikke har været mulighed for at bruge i nedlukningen, de vil blive lagt i klubben. 😊😊

NB: Alle nøglebrikker vil blive aktiveret fra torsdag morgen den 6. maj 2021


Velkommen tilbage
Venlig hilsen
Bestyrelsen
Aars Billard Klub.
 
 
 
 
 
 
12-03-2021
 
 
 
 
 
 
 
 
02-03-2021
 
 
 
 
 
 
 
 
07-02-2021
 
 
 
 
 
 
 
14-12-2020
 
COVID-19 udsætter atter afvikling af Billard kampe.

Den stigende COVID-19 smitte i region Vestjylland og Aalborg kommune har fået folketinget til at skærpe restriktionerne hvilket har bevirket, at indendørs sport & aktiviteter er blevet lukket ned til efter nytår.
Denne skærpelse bevirker, at flere holdkampe i Billard mellem hold fra de nævnte områder og Aars Billard Klub må udsættes til/når de skærpede restriktioner ophæves.
Første halvdel af sæsonen 2020 – 2021 skulle for alle klubbens 24 turneringshold være afviklet medium december 2020, men der er en del rækker hvor der mangles afvikling af kampe.
Den forgangen uge bød” kun” på fire holdkampe, hvoraf et af opgørene var rent lokalt.

Serie 3.1 og 3.5 mødte hinanden. Ud over kamp om point på kontoen, så ligger der en masse prestige i rene lokalopgør. Hånretten er et af elementerne og den er dejlig at have næste gang man mødes til et træningspas.
Opgøret blev meget spændende og lige og retfærdigvis ente kampen uafgjort 4-4. John Larsen og Allan Dahlsen vandt for serie 3.1, mens Kenneth B. Andersen og Jonna Lolholm, som var afløser, vandt deres kampe for serie 3.5

I Old Boys rækken er der spillet tre kampe. OB.1 vandt en meget flot sejr på 6-2 udebane over Tinghøj 1 som er rækkens nummer 2. Per Lucassen (11,12 i gennemsnit), Carlo Sørensen og Jens Chr. Krogh vandt deres kampe.
 
Per Lucassen
Per Lucassen

OB.9 som er i samme pulje som OB.1 indtager førstepladsen i rækken. Holdet tog hjemme imod Viborg 4 og det opgør endte uafgjort 4-4. Holdet konsoliderede deres øjeblikkelige førsteplads med endnu 1 point og med Tinghøj’s nederlag, er holdet nu hele 5 point foran. – Flot.
 
OB.3 nåede lige at komme til Aarhus inden nedlukningen. Det opgør endte uafgjort 4-4 her var det damerne fra Aarsmandskabet som viste storspil og vandt deres kampe. De to vindere var Irene Zirfeldt og Jonna Lolholm (9,40 i gennemsnit).
 
Fra venstre: Jonna Lolholm og Irene ZirfeltVenlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
07-12-2020
 
Billard nederlag i elitedivisionen.

Aars Billard Klub’s flagskib ”Eliteserieholdet”, har i weekenden mødt de forsvarende mestre, som også indtager førstepladsen pt. og rækkens nummer tre på hjemmebane.
Hjemmeholdet vidste godt, at det var meget kompetente modstandere vi skulle op imod, men der blive gjort alt muligt for at drille modstanderne.
Lørdag var det de forsvarende mestre fra Vejby som var modstandere. På trods af gode intentioner, så var modstanden for stærk. Vejby vandt opgøret med 8-0, de lavede 3.200point i 26 indgange og sluttede med et holdgennemsnit på 123,07 point. – Flot.
Søndagens modstander var Gilleleje, rækken nummer 3 pt. Det var under et døgn siden hjemmeholdet havde tabt til de forsvarende mestre, men det var fortrængt. Kampen blev virkelig intens og spændende og med ”lidt” held, kunne hjemmeholdet godt have fået 1 matchpoint, men resultatet blev 2-6 til gæsterne. Henrik (Hønse) Jensen stod for den enlige hjemmesejr.
Holdets næste opgave er en udsat dobbeltkamp mod Asaa og de kampe afvikles i weekenden 19 & 20 december 2020.
Ud over kampene i eliteserien, så er der i den forgangen uge spillet yderligere 6 holdkampe, hvoraf de tre af kampene var rene lokalopgør.

Klubbens tredjehold som spiller i serie 1 konsoliderede deres øjeblikkelige førsteplads i rækken med en knusende udebane sejr på 8-0 over ABK 31 fra Aalborg. Holdet består af Jimi Mogensen, Lars B. Nielsen, Peter Degn og Preben (Marjos) Pedersen.

Klubbens serie 2 hold konsoliderede også deres førsteplads i rækken efter at have spillet uafgjort 4-4 på hjemmebane i en udsat kamp mod Randers. Søren Laursen og reserven Jørgen Bollesen vandt deres kampe. Holdet indtager pt. førstepladsen i rækken halvvejs inde i sæsonen, 2 point foran naboklubben Arden.

I serie 3 var der lokalopgør mellem serie 3.3 og serie 3.4. Lokalopgør bærer altid præg af nervøst spil, det at man er i spilleuniform og modstanderen er en af sine daglige træningspartnere, det giver udslag i en eller anden form.
Opgøret blev utrolig spændende og intens og sluttede med sejr på 5-3 til serie 3.4. Niels (Post) Jensen og Hans Jørgen Lau (8,89) i gennemsnit vandt deres kampe, mens Per Lucassen spillede uafgjort i sin kamp for serie 3.4. Allan Dahlsen vandt sin kamp, mens Franch Pedersen spille sin kamp uafgjort for serie 3.3.

I Old Boys rækken er der afviklet tre holdkampe, hvoraf de to af opgørene var lokalopgør.
OB.4 har på udebane tabt med 6-2 til Solsiden. Arne Thomsen og Martin Jensen spillede begge uafgjort i deres kampe.
OB.5 og OB.6 har mødt hinanden og det opgør endte med en 6-2 sejr til OB.5. Jens Kragh, Evald Kjær og Poul Erik Haurum vandt deres kampe, for OB.5, mens Kaj Lykke Jensen stod for den enlige sejr til OB.6
Det andet lokalopgør i Old Boys rækken stod mellem OB.2 og OB.8. Resultatet af kampen blev en knusende sejr på 8-0 til OB.8. Holdet Består af Torben Harbo, Lars Højgaard, Erik Rynkeby Knudsen og Per Mortensen.

Individuelt.
Thomas Johannesen har været i Lem for at spille tredjerunde i individuel kegler klasse A. Thomas havde ellers fået hjemmebane, men eliteserieholdet spillede hjemme og COVID-19 restriktionerne om forsamlingsforbuddet på 10 personer gjorde, at han måtte afgive hjemmebanefordelen.
Thomas leverede en god indsats i Lem, han sluttede på en andenplads i rækken og er dermed klar til fjerderunde som afvikles sidst i januar 2021. Hvor Thomas skal spille vides pt. ikke?


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
30-11-2020
 
Topholdene forsvarede deres placeringer i Billard

COVID-19 har gjort, at indendørs idrætsaktiviteter kun kan udføres under kontrollerede restriktioner. For Billard sporten betyder det, at der kun må være 10 medlemmer i klubben af gangen og med 24 turneringshold under DDBU er det et stort arbejde at få kampene koordineret, så de kan afvikles.
Den forgangen uge bød på 8 holdkampe, hvoraf de 2 af kampene var rene lokalopgør i Old Boys rækken.

Klubbens andethold som spiller i 3. division, indtager førstepladsen i deres række. Den position skulle forsvares i weekenden hvor modstanderen var Sæby. Aarsmandskabet havde fordel af hjemmebane og den fordel samt rigtig godt spil gjorde, at modstanderen blev sendt hjem med et 6-2 nederlag. Med sejren konsoliderede hjemmeholdet deres førsteplads i rækken. Jan Bjørn, Thomas Johannesen og Kim Petersen vandt deres kampe for hjemmeholdet.

Tredjeholdet spiller i serie 1, de indtager også førstepladsen i deres række og den placering skulle holdet forsvare på en udebane mod Asaa. Det blev en meget spændende kamp, men resultatet var der aldrig tvivl om, idet Aarsmandskabet til sidst viste, hvorfor de indtager førstepladsen i rækken. Kampen endte med en sikker 6-2 sejr til Aarsmandskabet, hvor Jim Mogensen, Peter Degn og Mikael Toft vandt deres kampe.

Klubbens fjerdehold som spiller i serie 2, fører også deres række. Holdet skulle hjemme møde Fluen fra Aarhus og forsøg at lægge yderligere afstand til forfølgerne. Det blev en meget spændende og lige kamp som endte uafgjort 4-4, hvilket begge hold kunne være tilfredse med. Hjemmeholdet konsoliderede dermed førstepladsen i rækken. Dennis Post (14,28 i gennemsnit) og Bo (Taxa) Pedersen vandt deres kampe for hjemmeholdet.

I serie 3 har to hold været i kamp. Serie 3.1 mistede vigtige skridt i toppen af rækken, da holdet løb ind i et 6-2 nederlag til Tinghøj. Jørgen Bollesen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Serie 3.2 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Fluen 2. Kampen blev meget intens og lige, hvor det var de små marginaler som kunne have gjort, at et af holdene sejrede, men i stedet endte kampen uafgjort 4-4. Allan Dahlsen (12,85 i gennemsnit) og Linda Harbo vandt deres kampe for hjemmeholdet.

I Old Boys rækken er der spillet to kampe, begge kampe var rene lokalopgør. Alle lokalopgør bærer præg af nerver og usikkert spil, men i opgøret mellem OB.1 og OB.9 viste OB.9 rigtig flot spil og holdet konsoliderede deres suveræne førsteplads i deres række med yderligere 2 point efter at have vundet opgøret med 7-1. Jørn Jensen (10,85 i gennemsnit), Jens Kvist og Grethe Jensen vandt deres kampe, mens Kaj Lykke Jensen spillede uafgjort i sin kamp. John Mogensen spillede uafgjort i kamp for OB.1.
Det andet lokale opgør stod mellem OB.3 og OB.7 og det opgør endte med 1 point til hvert hold efter uafgjort 4-4. Ebbe Helenius og Erik Kvist vandt for OB.3, mens Ib Jensen og Peter Nielsen vandt deres kampe for OB.7.

Klubbens 2 mandshold har på udebane besejret Aarhus med 4-0 og indtager pt. en tredjeplads i rækken. Holdet består af Dennis Post og Pernille Ilsøe.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
02-11-2020
 
3. division i Billard konsoliderede førstepladsen i rækken.


Aars Billard Klub’s andethold er kommet fantastisk fra start på denne sæson. Holdet har foreløbigt spillet 5 holdkampe og er ubesejret. Senest har holdet være på besøg i Silkeborg, hvor hjemmeholdet fik en overhaling på 0-8 af et meget velspillende Aarsmandskab. Holdet bestod af Jan Bjørn, Thomas Johannesen, Kim Petersen og Flemming Raun.
 
Det er ikke kun divisionsholdet der kommet godt fra start, de forgangen uge bød på yderligere 7 holdkampe, hvor der var point til Aars BK 70 i alle kampene og endelig er 1 runde af makkerturneringen ”Tenax-cup” afviklet.
Klubbens fjerdehold som spiller i serie 2 er ligesom 3 divisionsholdet ubesejret i denne sæson. Holdet har spillet 5 kampe og det er blevet til suveræne sejre i alle kampene og det placere holdet på en suveræn førsteplads i rækken med maksimumpoint. Seneste kamp var hjemme mod Ans og her blev det til en meget suveræn 8-0 sejr. Holdet bestod af Mikael Toft (21,42 i gennemsnit), Søren Laursen, Dennis Post og Bo (Taxa) Pedersen.

I serie 3 har to hold været i kampe. Serie 3.0 har hjemme besejret Ebeltoft med 6-2. Henning Frederiksen, Linda Harbo og Jane Nielsen sørgede med deres sejre for de 2 matchpoint til holdet.
Serie 3.5 var på besøg i naboklubben Arden og holdet kunne efter opgøret drage hjem med 1 point efter at have spillet uafgjort 4-4. Her var det far og søn Jørgen B. Andersen og hans søn Kenneth Andersen som vandt deres kampe.

I Old Boys rækken har fire hold været i kamp. OB.1 besejrede på hjemmebane Viborg 6 med 6-2. John Mogensen, Per Lucassen og Carlo Sørensen vandt deres kampe for hjemmeholdet.
OB.3 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Viborg 3. Kampen endte uafgjort 4-4 og det kunne begge hold være tilfredse med. For hjemmeholdet var det damerne som vandt deres kampe, nemlig Jonna Lolholm og Irene Zirfeld.
OB.7 hentede 1 point i Silkeborg efter uafgjort 4-4. Torben Harbo og Ib jensen vandt deres kampe.
OB.9 skulle på udebane forsøge at konsolidere førstepladsen i rækken. Holdet var på besøg i Randers og leverede en overbevisende indsats og vandt opgøret suverænt 8-0. Holdet består af Kaj Lykke Jensen, Jørn Jensen (10,11 i gennemsnit), Niels (Post) Jensen som var reserve til kampen og Grethe Jensen.

Tenax-turneringen er en makkerturnering, hvor alle med under 25 i gennemsnit kan deltage. Det er en landsdækkende turnering hvor der spilles frem til 16 par som så mødes i den endelige finale, hvor der pengepræmier til de 3 bedste par.
Makkerparret Henning Frederiksen/Peter Sørensen har tilmeldt sig turneringen og de havde fordel af hjemmebane i 1 runde, hvor modstanderen var et par fra Arden og et par fra Ans.
Holdet fra Ans blev puljevinder, mens makkerparret fra Aars BK 70 blev 2’er i puljen og dermed videre til anden runde som spilles om 14 dage.

Kommende kampe.
Elitedivisionsholdet skal i den kommende weekend spille deres første udekampe i denne sæson. Lørdag spiller holdet i Kolding og søndag spilles der i Odense.
Holdet stiller ikke i stærkeste opstilling, idet en af de faste spillere er forhindret, men det giver plads for en spiller fra 3 divisionsholdet Kim Petersen, som er ubesejret i alle kampe på 3 divisionsholdet.
Om der kommer point på kontoen efter weekendens kampe er svært at spå om, men en ting ligger helt fast, Aarsmandskabet vil gøre deres yderste for det sker.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
19-10-2020
 
3. division topper rækken i Billard


Aars Billard Klub har fået en rigtig god start på turneringssæsonen 2020 – 2021, hvor flere hold efter de første 4 runder indtager førstepladsen i deres række.
Senest har klubbens andethold som spiller i 3 division konsolideret førstepladsen i rækken med en knusende hjemmebanesejr på 8-0 over Juelsminde. Der var på intet tidspunkt tvivl om kampens udfald, hjemmeholdet styrede opgøret fra start til slut. Holdet er indtil nu ubesejret og indtager en suveræn førsteplads i rækken. Holdet bestod af Jan Bjørn, Thomas Johannesen, Kim Petersen og Flemming Raun.
 

Klubbens fjerdehold som spiller i serie 2, er lige så suveræne som 3 divisionsholdet. Holdet spillede i den forgangen uge deres tredjekamp i sæsonen, det var på udebane mod rækkens nummer 2 Arden 1. Opgøret endte med suveræn sejr på 6-2 til Aarsmandskabet som også topper deres række. Mikael Toft, Dennis Post og Jan Jespersen sørgede med deres sejre for de 2 matchpoint til holdet.
Der er spillet en enkelt kamp i serie 3, hvor det var serie 3.5 som havde fordel af hjemmebane mod Arden 1. Det blev en meget lige og spændende kamp som endte uafgjort 4-4, hvilket begge hold kunne være tilfredse med. Preben (Marjos) Pedersen 16,00 i gennemsnit og Jørgen B. Andersen vandt deres kampe for hjemmeholdet.
I Old Boys rækken har tre hold været i kamp. OB.1 måtte se sig besejret med 6-2 på udebane mod Arden 1. Jens Chr. Krogh stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
OB.3 led samme skæbne, men det skete på hjemmebane hvor modstanderen var Ebeltoft. Ebbe Helenius stod her for den enlige sejr til hjemmeholdet.
OB.9 spillede sig på hjemmebane op på førstepladsen i rækken efter at have besejret Arden 3. Hjemmeholdet vandt opgøret med 6-2 efter sejre af Kaj Lykke Jensen, Jørn Jensen som er tilbage efter en del års pause og Grethe Jensen.
Individuelt.
Lars Højgaard spillede sig på hjemmebane videre til tredjerunde i kampen om det individuelle Danske Mesterskab i Old Boys rækken. Lars havde besøg af to modstandere fra Arden som begge blev besejret i overbevisende stil, han er nu klar til tredjerunde som skal spilles i Skagen om 14 dage.
Kommende weekend.
Den kommende weekend byder på anden runde for Elitedivisionsholdet. Holdet skal på lørdag møde Vordingborg som er en af aspiranterne til slutspillet, men hjemmeholdet vil byde gæsterne alt den modstand de overhovedet kan.
Søndag kommer der endnu et Sjællandsk hold på besøg, nemlig Sorana fra Sorø. Spiller hjemmeholdet op til deres bedste, så er der gode muligheder for point i det opgør.
Lørdag skal Thomas Johannesen spille individuelt kegler klasse A på hjemmebane. Thomas får besøg af en spiller fra Juelsminde og en spiller fra Lemvig og Thomas er på forhånd storfavorit til at vinde begge opgør og dermed avancere til anden runde.
Klubformand skal til Balling og spille anden runde i individuelt kegler klasse C. Modstanderen bliver her en lokal spiller samt en spiller fra Aulum. Der er også rigtig gode chancer for et videre avancement til formanden.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
21-09-2020
 
Stor aktivitet i Aars Billard Klub


Den forgangen uge bød på stor aktivitet i Aars Billard Klub.

Klubbens andethold, som spiller i 3. division, var på besøg i Sæby. Det blev en meget spændende og intens kamp, hvor resultatet 4-4 begge hold kunne være tilfredse med. Marc Østrup Dahlsen (41,24 i gennemsnit) og Kim Petersen vandt deres kampe for Aarsmandskabet.

Klubbens tredjehold, som spiller i serie 1, mødte Brønderslev på udebane. Opgøret blev meget lige og intens og resultatet 4-4 kunne hjemmeholdet være bedst tilfredse med. Lars Nielsen (22,22 i gennemsnit) og Preben (Marjos) Pedersen sørgede med deres sejre for det ene matchpoint til holdet.
 
Lars B. Nielsen

I serie 3 har tre hold været i kamp.
Serie 3.2 har hjemme tabt 6-2 til Randers. Henning (Frede) Frederiksen vandt sin kamp for hjemmeholdet.
Serie 3.3 tog hjemme imod Mulbjerg og det opgør endte uafgjort 4-4. Arne Thomsen og Vivi Jönsson vandt deres kampe for hjemmeholdet.
Serie 3.4 løb ind i et på udebane mod Kongerslev. Holdet måtte se sig besejret med 6-2 efter spil under daglig standard. Per Jönsson stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
Serie 3.5 hentede 1 point på udebane mod Tinghøj 1. Arne Thomsen og Jørgen B. Andersen sørgede deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.

Klubben har til sæsonen tilmeldt et 2-mandshold i senior rækken. Holdet spillede i sin første kamp uafgjort, men i anden kamp på udebane mod Aarhus blev det en meget suveræn 4-0 sejr. Holdet består af Dennis Post og Pernille Illsøe.

Resultaterne fra Old Boys rækken er:
OB.1 måtte hjemme se sig besejret med 6-2 af Randers. Per Lucassen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
OB.2 tog hjemme imod Aarhus og det opgør endte med 2 matchpoint til hjemmeholdet efter at have vundet opgøret med 6-2. Jan Jespersen, Jørgen Bollesen og Leif Thomsen vandt deres kampe.
OB.3 var på besøg i Silkeborg og efter kampen drage hjemad med 1 point efter uafgjort 4-4. Ebbe Helenius og Irene Zirfelt vandt deres kampe.
OB.4 var på besøg i Brovst og her blev hjemmeholdet spillet af bane af et meget velspillede Aarsmandskab, som vandt opgøret suveræn 8-0. Holdet består af Per Lucassen, Peter Ole Myrup, Martin Jensen og Karen Holst Sørensen.
OB.5 leverede en lige så flot indsats, holdet gæstede Viborg og vandt lige så suverænt opgøret med 8-0. Holdet består af Arne Jensen, Eigil Nøhr, Ib Jensen og Hans Hummeluhr.
OB.6 gæstede Ans og kunne drage hjemad med 1 matchpoint efter at have spillet uafgjort 4-4. Jens Peter Jensen og Grethe Jensen vandt deres kampe.
OB.7 spillede hjemme uafgjort 4-4 mod Viborg 3. Bent Pedersen og Peter Nielsen vandt for hjemmeholdet.
OB.8 var på besøg i Silkeborg og det opgør blev utroligt spændende og intens, hvor Aarsmandskabet til sidst kunne trække sig tilbage som sejrherre med resultatet 5-3. Torben Harbo og Lars Højgaard vandt deres kampe, mens Erik Rynkeby Knudsen spillede uafgjort i sin kamp.
OB.9 fik fuld pointhøst i Viborg, idet Aarsmandskabet vandt opgøret sikkert 6-2. Kaj Lykke Jensen, Jørn Jensen som er tilbage efter nogle års pause og Jens Kvist vandt deres kampe.

Individuelt.
Klubformand Mikael Toft har spillet første runde i individuelt kegler klasse C. Formanden havde fordel af hjemmebane mod en modstander fra Ebeltoft og en modstander fra Horsens. Begge gæster blev besejret meget sikkert, og nu ventes der på, hvor anden runde skal afvikles.
 


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
24-08-2020
 
Billard sæson indledt.

Så er Billardsæsonen 2020 – 2021 skudt i gang og det skete i den forgangene uge, hvor nogle af Aars Billard Klub’s Old Boys hold var i kamp.

Klubben har tilmeldt 9 Old Boys hold til DDBU’s holdturnering og flere af holdene er kommet i samme puljer. Der hvor dette er tilfældet skal holdene mødes i rene lokalopgør først. De tre kampe som blev spillet i den forgangene uge var alle rene lokalopgør og som ved alle tidligere lokalopgør er der en del nerver på, det var der også i disse tre opgør. Bare det at skulle møde sin daglige træningsmakker i hvis skjorte og sorte bukser, det giver ”lidt” nerver.

OB.1 og OB.9 mødte hinanden og her blev det til overbevisende sejr til OB.9 på 7-1. Torben Harbo, Kaj Lykke Jensen, Grethe Jensen vandt deres kampe, mens Jens Kvist spillede uafgjort i sin kamp.
OB.2 og OB.8 mødtes også og her blev det en 6-2 sejr til OB.2 Jørgen Bollesen, Niels (Post) Jensen og Per Lucassen vandt deres kampe, mens Torben Harbo stod for den enlige sejr til OB.8
Tredje opgør stod mellem OB.3 og OB.7 og her blev det til en 6-2 sejr til OB.3 Preben (Marjos) Pedersen, Ebbe Helenius og John (Bello) Bach vandt deres kampe.
I den kommende uge starter serie 1 op. Holdet har hjemmebane fordel mod ABK31 fra Aalborg.
Dart sæson indledt.

Dartklubben Flying Bull Aars som har til huse i Aars Billard Klubs lokaler tog i den forgangene uge hul på holdturneringen 2020 – 2021. Klubben har 3 hold tilmeldt i serie 1, hvor de to af holdene spiller weekendkampe og det tredje hold spiller hverdagsaftner.
Weekendholdene skulle mødes i første runde. Holdene aftalte inden byrdes, at kampen skulle afvikles på en hverdagsaften. Det blev en spændende kamp, selvom resultatet blev en sejr på 11-5 til førsteholdet. Førsteholdet består af Hans Møller Andersen, Kristian Poulsen, Dennis Ølgaard og Svend Christensen.
Førsteholdet havde også fordel af hjemmebane i weekendens opgør mod Aalborg 5 og Nitten 3 fra Nibe.
Hjemmebanefordelen, det flotte resultat fra tidligere på ugen og et stort og medlevende publikum gjorde, at gæsterne blev sendt hjem med nederlag. Kampen mod Aalborg 5 endte med 10-6 til hjemmeholdet og kampen mod Nitten endte med sejr på 11-5 til hjemmeholdet.
Hjemmeholdet bestod af Torben Urth, Kristian Poulsen, Dennis Ølgaard og Svend Christensen og holdet topper rækken efter tre kampe med tre sejre.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
10-08-2020
 
50 års jubilæum Aars Billard Klub.

Lørdag den 8. august 2020 kunne Aars Billard Klub fejre 50 års jubilæum, og det skete med en reception/åbent hus arrangement i klubben’s lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars med lidt godt til ganen og til maven.
På trods af at sommervejret viste sig fra sin allerbedste side, så havde godt 100 givet sig tid til at aflægge klubben et besøg og en lykønskning, der var nuværende medlemmer, tidligere medlemmer, kommende medlemmer, naboklubber, sponsorer og Vesthimmerlands borgmester.
Klubformand Mikael Toft, som har været medlem siden 1972, bød alle velkommen og i sin tale fortalte han om klubbens udvikling gennem 50 år. Klubben har i dag 130 medlemmer, deltager i den kommende sæson med 21 turneringshold, hvor førsteholdet skal spille i landets bedste række, klubben er herre i eget hus. Det sportslige er selvfølgelig det primære i klubben, men det sociale samvær prioriteres også meget højt og det afspejler sig i de mange aktiviteter, fællesspisninger for medlemmer med påhæng, bankospil, interne turneringer, klubaftner etc. etc. som sker hen over en sæson.
Borgmester Per Bech Laursen kom i sin tale ind på, at Aars Billard Klub er kendt for de fine sportslige præstationer der bliver leveret, og for et utroligt godt fællesskab. I sin markedsføring gør klubben meget for at pointere sig selv, men så sandelig også Vesthimmerlands kommune.
Thorkil Christensen, chefredaktør på Aars Avis, er den eneste tilbageværende af dem, som var med til at stifte Aars Billard Klub. Han kunne i sin tale fortælle mange sjove historier/anekdoter om tiden op til stiftelsen og efterfølgende.
I forbindelse med jubilæet havde klubbens Old Boys spillere indsamlet midler og forespurgt den lokale kunster Peer Poulsen, om han kunne lave et maleri med lidt historie om klubbens beliggenhed. Det er blevet til et fantastisk flot maleri som blev afsløret på flotteste vis.


 
 
Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
27-07-2020
 
Nye spilleskjorter til Aars Billard Klub.


Aars Billard Klub har til sæsonen 2020/2021 tilmeldt 21 turneringshold under DDBU, og alle turneringsspillerne vil optræde i nye spilleskjorter. De nye spilleskjorter sker på baggrund af en donation fra Jutlander Bank Fonden på 25.000kr. Stor Tak til fonden, vi er i Aars Billard Klub meget taknemmelige for donationen, støtten til idrætsforeningerne betyder utroligt meget.
 

Det er en del år siden vi sidst skiftede vores spilleskjorter ud, så donationen faldt på et rigtig godt tidspunkt og er med til at gøre, at alle turneringsspillere står knivskarpt i nye hvide skjorter og sorte bukser.
Dartklubben Flying Bull Aars, som er en del af Aars Billard Klub, får også glæde af donationen, idet klubben har tilmeldt 3 turneringshold til holdturneringen under DDU og de turneringsspillere får også en spilleskjorte.Sommerturneringsfinale.


Lørdag den 1. august 2020 afvikles der sommerfinale i Aars Billard Klub. Finalen står mellem 5 naboklubber Arden, Tinghøj, Kongerslev Mulbjerg og Aars som hver stiller med et hold.
Turneringen afvikles efter handicapdistance og det primære formål er, at de nye turneringsspillere som er kommet til siden sidste sæsonafslutning, de får lov til at prøve at spille turneringskampe og få kendskab til afviklingen, inden det for alvor går løs med holdkampe under DDBU.
Arrangementet indledes med fælles morgenkaffe kl.09.00, og når vinderen er fundet, så vil der blive fællesspisning for alle.
Alle som kunne tænke sig at overvære en billardkamp, er meget velkommen, døren til klubben på Nibevej 1C er åben.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
 
 28-06-2020
 
Genvalg i Aars Billard Klub.

Aars Billard Klub har afholdt klubbens ordinære generalforsamling nummer 50 i klubbens lokaler på Nibevej 1C.

På trods af høje sommertemperaturer, så var 51 af klubbens medlemmer mødt frem for at høre bestyrelsen aflægge beretninger og kassereren fremlægge årsregnskabet.

Formand Mikael Toft bød alle velkommen og aflagde herefter sin beretning. År 2020 er et skelsættende år for Aars Billard Klub, klubben havde i maj 50 års fødselsdag, klubben var af DDBU blevet tildelt værtskabet for afvikling af Det Danske Mesterskab for elite keglespillere m/k, disse to store arrangementer er blevet udsat på grund af COVID-19, en modstander som vi ikke har mødt før, og som der forhåbentlig bliver fuldstændigt styr på snart. Corona virussens indtog over hele verden betød, at Billard Klubben blev lukket ned den 11. marts 2020 og først genåbnet igen den 9. juni 2020. Den bratte nedlukning betød, at flere af klubbens hold, som gennem hele sæsonen ved intens og seriøs træning, havde kvalificeret sig til medaljekampene. Det sørgede COVID-19 så for ikke skete.
Aars Billard Klub har fulgt de retningslinjer som DDBU og DIF har udstukket, og det betyder opsætning af håndspritdispensere flere steder i klubben, retningslinjer og rengøring af spillematerialer inden opstart på kampe. Disse retningslinjer skal følges, og det skal vi alle være med til at overholde.

Klubbens flagskib er igen at finde i ”Superligaen”. Holdet sluttede sæsonen af på en andenplads i 1. division vest og det gav ret til oprykning. Vi ved godt, at vi ”nok” ikke kommer med i slutspillet om medaljer, men vi vil gøre alt som står i vores magt, for at drille de etablerede hold.
Klubben har fået tilgang af flere gode spillere udefra og endnu en er på vej, han kommer fra Aarhus og har sagt, at han rigtig gerne vil spille for Aars Billard Klub.
Ud over eliteserieholdet, så forventer Aars Billard Klub at tilmelde yderligere 20 hold til DDBU’s holdturnering som startes op ultimo august.
Klubben har i forbindelse med jubilæet og afviklingen af DM udvidet sponsor kredsen. Vi har fået en hel del nye sponsorer og det er vi meget taknemmelige for.

50-års jubilæet vil blive afviklet lørdag den 8. august 2020 som et åbent hus-arrangement, hvor vi håber rigtig mange vil lægge vejen forbi klubben, hvor vi er vært ved lidt til ganen og lidt til maven.

DM-arrangementet er flyttet til weekenden den 25 til 27. september 2020, hvor de 16 bedste herrespillere og de 8 bedste damespillere skal dyste om mesterskabet. Et kæmpe arrangement, som vi glæder os utroligt meget til, og som vi har haft planlagt 2 gange, men nu håber vi 3. gang er lykkens gang.

Aars Billard Klub vil gerne være en ”grøn” forening. Vi har lavet rigtig mange tiltag for at minimere el og varmeregningen og regnskabet viser, at vi er på rette vej. Det seneste år er udgifterne til disse to poster faldet markant og det kan vi takke os alle for, da vi er meget påpasselige med at slukke lys, lukke vinduer, etc. etc.
Vi har stadigvæk visioner/planer for optimering af ejendommen, vores næste store opgave bliver udskiftning af vinduer som også vil være med til at gøre klubben ”grønnere”.
Der er kommet en ny forening med i foreningen. Dartklubben Flying Bull Aars, er blevet en del af Aars Billard Klub. Dartklubben blev etableret for under 1 år siden på opfordring fra tidligere dartmedlemmer, som også havde til huse i ejendommen. Det har været en succes, pt. er der 18 betalende medlemmer og der er allerede tilmeldt 3 turneringshold til den kommende holdturnering under Dansk Dart Union (DDU). Dartklubben er en selvstændig forening, hvor økonomien styres af Aars Billard Klub.

Kasserer Jan Bjørn gennemgik det reviderede regnskab som viste et tilfredsstillende resultat.
 

Turneringsleder Jan Jespersen gennemgik resultaterne fra de interne turneringer og overrakte pokaler til vinderne.

Årets klubmester blev Pernille Ilsø efter helt suverænt spil.
 

Tenax-turneringen, som er en makkerturnering, blev vundet af Henning Frederiksen/Jan Jespersen foran Franch Pedersen/Vivi Jönsson og Preben Pedersen (Marjos)/Mikael Toft.

Størst %-vise fremgang på damesiden, og dermed en aktie i den af Peter Østergaards udsatte vandrepokal, tilfaldt Sanne Hall. Sanne har under 1 års medlemskab, men hu har vist rigtig godt spil og har siden sin indmelding til sæsonafslutningen haft en fremgang på 51,13%.

Old Boys turneringen blev suspenderet i år, da der var en hel del kampe som ikke blev afviklet grundet nedlukningen.

Der var genvalg til klubkasserer Jan Bjørn, næstformand/materialeforvalter Allan Dahlsen og turneringsleder Jan Jespersen.

Formand Mikael Toft sluttede af med at udnævne Årets BK’er.
Valget faldt i år på Frode Egekvist, som er anden generations Billard spiller.
 
 
Frode har siden han blev medlem været en rigtig god medlemshverver. Han inviterer familie, venner og bekendte med på besøg i klubben, hvor han fortæller om klubben og viser spillet. Det har givet en del nye medlemmer til klubben og det er vi rigtig taknemmelige for.
Ud over hvervningen, så er Frode Egekvist også en rigtig god klubkammerat, han er en ihærdig og seriøs spiller, og han har altid er frisk bemærkning.

Formanden bad forsamlingen rejse sig og udbringe et trefoldigt hurra for Aars Billard Klub Inden der blev serveret kaffe og franskbrødsmadder.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
 
24-02-2020
 
Lige ved og næsten i Billard.


Henrik (Hønse) Jensen spillede i weekenden semifinalen i Vordingborg om kvalifikation til DM for elitekeglespillere som afvikles i Aars Billard Klub i dagene 3.-5. april 2020.
Henrik var oppe imod nogle af de bedste spillere i Danmark, så han vidste godt at det ville blive svært, han skulle spille op til sit allerbedste. På trods af rigtig flot Billard spil sluttede Henrik på tredjepladsen i puljen, hvor det kun er de to bedste som sikrer sig adgangen til DM-slutspillet.
Det har været en rigtig flot rejse Henrik har været på, han har vist rigtig flot spil og har spillet lige op med rigtig mange af de bedste spillere i Danmark, så vi kan kun som klub være stolte af at have haft en spiller som har vist sig frem på allerbedste vis.
Ud over Henriks semifinale, så er der i den forgangen uge afviklet 9 holdkampe med flotte resultater.

Klubbens førstehold som spiller i 1 division, hentede 2 matchpoint på udebane mod Vejen. Aarsmandskabet viste rigtig godt spil og sejren var ikke på noget tidspunkt i fare og med de 2 point konsoliderede holdet andenpladsen i rækken. Holdet består af Jack Lassen, Henrik (Hønse) Jensen, Henrik Jørgensen og Flemming Gross.

Klubbens 3 divisionshold var på besøg hos topholdet fra Skagen. Resultatet af kampen blev uafgjort 4-4, det var efter sejre til Marc Østrup Dahlsen og Kim Petersen som begge viste flot spil.

Serie 2 holdet gæstede naboklubben Arden og kunne efter opgøret drage hjemad med 1 point efter at have spillet uafgjort 4-4. Søren Laursen og Bo (Taxa) Pedersen vandt deres kampe.
Der er spillet to kampe i serie 3. Serie 3.3 tog hjemme imod Arden 4 og resultatet af opgøret blev en sikker sejr på 6-2 til hjemmeholdet. Henning (Frede) Frederiksen, Per Nielsen og Jane Nielsen vandt deres kampe.

Serie 3.5 var på besøg i Tinghøj. Opgøret var utrolig intenst, hvor det var de små marginaler som blev afgørende til sidst, desværre til hjemmeholdets fordel. Opgøret endte med en kneben sejr på 5-3 til hjemmeholdet, hvor Kaj Lykke Jensen vandt sin kamp, mens Jens Kvist spillede uafgjort i sin kamp.

I Old Boys rækken har fire hold været i kamp. OB.1 gæstede Arden og kunne efter opgøret drage hjem med 2 matchpoint efter at have vundet opgøret med 6-2. Jørgen Sørensen (10,81 i gennemsnit), Henning (Frede) Frederiksen og Per Lucassen vandt deres kampe.
OB.3 spillede også på udebane og de kunne også sætte 2 matchpoint ind på kontoen efter af have besejret Aarhus med 6-2. Torben Harbo, Erik Rynkeby Knudsen og Lars Højgaard vandt deres kampe.
OB.5 hentede 1 point i Viborg efter at have spillet uafgjort 4-4. Erling Bertelsen og Karen Holst Sørensen vandt her deres kampe.
OB.9 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Silkeborg 2. Fordelen samt rigtig godt spil resulterede i en knusende 8-0 sejr. Med 2 matchpoint til kontoen indtager holdet nu andenpladsen i rækken 1 point efter et andet Silkeborg hold. Holdet består af Jan Jespersen, Jørgen Bollesen, Niels (Post) Jensen og Jens Kvist.Venlig Hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
Aars Billardklub | Nibevej 1c, 9600 Aars  | aars.billardklub@mail.tele.dk