Nyheder

 
 
25-01-2020
 
Aars Billard Klub kan byde velkommen til endnu en ny spiller. Heine Finderup Jensen har besluttet sig for, at spille Billard for Aars BK 70 fra næste sæson. Hele klubben byder Heine velkommen.
 
 
 
 
 
21-01-2020
 
Nye spillere i Aars Billard Klub.

Aars Billard Klub har fået tilgang af 2 nye 1 divisionsspillere. Begge spillere har tidligere spillet i eliterækken for henholdsvis Hjallerup og Fluen Aarhus. Det bliver en klar forstærkning af klubbens nuværende 1 divisionshold og chancerne for at vinde rækken og dermed rykke op i eliterækken (Superligaen) fra næste sæson øges betragteligt.

De to spillere det drejer sig om er:
 
Henrik Jørgensen som bor i Brønderslev
 
 
og Jack Lassesen som bor i Randers.
 
 
På klubbens vegne byder vi de to nye spillere velkommen og vi glæder os til at se dem i aktion for Aars BK 70, hvilket sker allerede søndag den 26 januar 2020 på hjemmebane mod Sindal.

Den forgangen uge bød på 5 holdkampe og alle kampene gav point på kontoen.
I serie 3 er der spillet to kampe, begge kampe endte uafgjort 4-4. Serie 3.4 mødte på udebane Tinghøj 1 og her vandt Niels (Post) Jensen 8,69 i gennemsnit og Per Lucassen deres kampe.
Serie 3.6 havde for del af hjemmebane i deres opgør mod topholdet Randers 1. Det blev til 1 matchpoint efter sejre til Pernille Ilsøe og John Lauridsen.
I Old Boys rækken har tre hold været i kamp. OB.2 gæstede Silkeborg 2 og kunne drage hjemad med 2 matchpoint efter at have vundet opgøret 6-2. Hans Hummeluhr, Evald Kjær og Tage Møller vandt deres kampe.
OB.6 havde hjemmebane fordel i deres opgør mod Hjallerup 3. Fordelen samt rigtig godt spil betød, at gæsterne blev sendt hjem med et 8-0 nederlag. Hjemmeholdet består af: Kaj Lykke Jensen, Jens Peter Jensen, Jens Kvist og Grethe Jensen.
OB.7 spillede ude mod Pandrup 1. Aarsmandskabet leverede en fornem indsats og vandt opgøret meget suverænt 8-0. Holdet består af Bent Pedersen, Niels Kristian Kristensen, Eigil Nøhr og Peter Nielsen.

Den forgangen uge bød også opstart af forårsturneringen i rafling. Efter nogle timers intens rafling kunne vinderen af runden kåres og det blev klubformand Mikael Toft som vandt foran Karen Holst Sørensen.

Aars Billard Klub’s medlemmer har været inviteret til medlemsaften med fællesspisning. 52 af klubbens medlemmer benyttede sig af tilbuddet, hvor der blev serveret biksemad med dertilhørende. Efter spisningen gav bestyrelsen en orientering/status på afviklingen af DM-elite og klubbens 50 årige jubilæum.

Den kommende weekend byder på stor aktivitet. Lørdag den 25. januar 2020 afvikles der en runde senior-cup, hvor der er tilmeldt 25 spillere.
Søndag den 26 januar 2020 spiller 1 divisionsholdet hjemme mod Sindal og her er der debut til de 2 nye spillere. 3 divisionsholdet spiller også hjemme søndag den 26 januar 2020, holdet spiller dobbeltkamp mod Silkeborg.
Alle interesserede som kunne tænke sig at overvære en Billard kamp er meget velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub.
 
 
 
 
13-01-2020
 
Klar til finalen i Mesterækken i Billard.

Aars Billard Klub er kommet rigtig godt i gang i det nye år. Klubben havde i weekenden Henrik (Hønse) Jensen i kamp i semifinalen i individuelt kegler klasse Mesterækken på hjemmebane.
Henrik skulle møde modstandere fra Odense, Sydfyn og Troldhede og det var kun nummer 1 og nummer 2 som gik videre til den endelige finale. Henrik tabte sin første kamp efter at have spillet langt under standard, så betingelserne var herefter klare, vind de to næste kampe, hvis han ville spille finale. Som sagt så gjort, de to næste kampe viste Henrik virkelig flot spil og vandt begge kampe, specielt i sin sidste kamp viste han storform, her lukkede han kampen i 4 indgang til 700 point. Gennemsnit = 175. – Flot.
Finalen spilles den 8. februar 2020 og det bliver i Odense den skal afvikles.
Ud over den individuelle kamp, så er der fem hold som har været i kamp i det nye år.
Klubbens andethold som spiller i 3 division, har spillet dobbeltkamp på udebane mod Sæby. Holdet kunne drage hjem med 3 ud af 4 mulige point efter at have vundet en kamp og spillet uafgjort.
I det første opgør vandt Jan Bjørn (71,34 i gennemsnit), Flemming Raun og Lars Boje Nielsen deres kampe, mens det i andet opgør var Flemming Raun og Lars Boje Nielsen som vandt deres kampe.
Der er spillet en enkelt kamp i serie 3, hvor serie 3.5 hjemme har spillet uafgjort 4-4 mod Arden 2. Jørgen Bollesen og Kaj Lykke Jensen sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
I Old Boys rækken har tre hold været i kamp. OB.3 var på besøg hos topholdet Arden 1 og her blev det til en suveræn 8-0 sejr til hjemmeholdet.
OB.5 spillede uafgjort 4-4 med Viborg 7 på udebane. Jens Kragh og Erling Bertelsen vandt deres kampe.
OB.8 kunne drage hjem med 2 matchpoint efter at have besejret Arden 2 med 6-2. Dennis Post, Ebbe Helenius og Erik Kvist vandt deres kampe.

Kommende aktiviteter.
Lørdag den 18. januar 2020 kl.10.00 tages der hul på anden del af rafleturneringen i Aars Billard Klub. Alle som kunne tænke sig at deltage i turneringen er velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars
Der vil være morgenkaffe/morgenbrød fra kl.09.30.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub


 
 
 
 
09-12-2019
 
Udelukkende lokalopgør i Billard.


Jul og Nytår sig nærmer og det betyder, at holdturneringen i Aars Billard Klub drosles ned hvilket kamp programmet den forgangne uge viser. Ugen bød på fire holdkampe, som alle var rene lokalopgør.
I serie 3 mødtes Serie 3.1 og serie 3.4 og det opgør endte uafgjort 4-4, som næsten alle lokalopgør gør. John Larsen og Jørgen Bollesen vandt deres kampe for serie 3.1 og med det 1 point deler holdet førstepladsen i rækken med naboklubben Arden. Niels (Post) Jensen og Per Lucassen vandt for serie 3.4.
Serie 3.2 og serie 3.6 har også mødtes og her vandt serie 3.2 opgøret med 6-2. Henning (Frede) Frederiksen vandt sin kamp med så fornemt et gennemsnit som 15,00. Henning har ikke spillet turneringsbillard de senere år pga. arbejde, men han har ikke glemt det!! De to øvrige vindere var Jørgen B. Andersen og John (Bello) Bach. Peter Sørensen stod for den enlige sejr til serie 3.2.

I Old Boys er der også spillet to holdkampe som også var rene lokalopgør.
OB.2 og OB.9 mødte hinanden og her blev resultatet en sejr på 6-2 til OB.9. Jørgen Bollesen Niels (Post) Jensen og Leif Thomsen vandt deres kampe for OB.9, mens Hans Hummeluhr stod for den enlige sejr til OB.2
Den anden kamp stod mellem OB.6 og OB.7. Det blev en meget spændende og intens kamp hvor det først var til allersidst afgørelsen kom. OB.7 vandt opgøret med 5-3 efter sejre til Niels Kristian Kristensen og Ib Jensen, mens Bent Pedersen spillede uafgjort. Jens Kvist vandt sin kamp for OB.6, mens Kaj Lykke Jensen spillede sin kamp uafgjort.

Julepot/Julefrokost
Den traditionelle Julepot/Julefrokost er afviklet. Godt 50 af klubbens medlemmer havde tilmeldt sig arrangementet, som blev indledt med brunch, derefter Julepot og afsluttende med Julefrokost.
Julepotten blev afviklet som en makkerpot, hvor den spiller med højeste gennemsnit blev makker med den spiller med det laveste gennemsnit og sådan fortsættes mod midten til alle makkerparrene var fundet. Finalen blev vundet af Henrik (Hønse) Jensen sammen med makkeren Per Lucassen, og de modtog hver en and/flaske rødvin.
 
 
 
 
Rafleturnering.
Lørdag den 14. december 2019 kl.10.00 afvikles tredjerunde i rafleturneringen i Aars Billard Klub. Der rafles ”Tænkeboks” og alle interesserde er meget velkommen til at deltage i turneringen. Indskuddet går ubetinget til præmier, derudover vil der være en and/flaske rødvin til vinderen
Når turneringen er færdig, sluttes der af med et ”lille” juletraktement.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
02-12-2019
 
Henrik (Hønne) Jensen klar til semifinale i Mesterrækken i Billard.
 
 


Aars Billard Klub lagde i weekenden lokaler til kvartfinalen i individuel kegler klasse Mesterækken. Klubben var repræsenteret ved Henrik (Hønne) Jensen og han leverede ”Konge Billard” ud over alle grænser. Henrik vandt sine kampe med 116,35 og 107.28 i gennemsnit og blev en aldeles suveræn puljevinder med et total gennemsnit på 108,25.
Resultatet betyder, at Henrik også får hjemmebane i semifinalen som spilles lørdag den 11. januar 2020. Henrik er den af de sidste 8 spillere med det højeste gennemsnit og kan han levere samme spil i semifinalen, så er vejen åbnet til finalen. – Super flot.

Ud over Henrik’s flotte præstation, så er der i den forgangen uge spillet 6 holdkampe med følgende resultater.

Klubbens serie 2 hold tog hjemme imod Ans 1. Hjemmeholdet kunne med en sejr spille sig op på andenpladsen i rækken, så der var tænding på fra start. Hjemmeholdet viste ikke megen gæstfrihed på det grønne klæde, idet gæsterne blev besejret meget overlegent med 7-1. Jimi Mogensen spillede sin bedste kamp i flere år, vandt overlegent med et gennemsnit på 42,85.
 
 
 
 
 
De øvrige vindere var Søren Laursen (17,64 i gennemsnit) og Preben (Marjos) Pedersen, mens Bo (Taxa) Pedersen spillede sin kamp uafgjort.

I serie 3 er der spillet to kampe. Serie 3.3 gæstede naboklubben Arden som inden mødet var ubesejret, men den statistik blev der lavet om på!! Aarsmandskabet leverede sæsonens bedste kamp og vandt opgøret meget sikkert 6-2. Henning Frederiksen, Thomas (bademester) Sørensen og Jane Nielsen vandt deres kampe, mens Jonna Lolholm tabte sin kamp knebent.
Serie 3.5 havde hjemme besøg af Tinghøj 1 og det opgør endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Per Lucassen og Grethe Jensen sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
Begge hold er i samme række og med rundens pointhøst er begge holdene placeret på en delt andenplads i rækken.

I Old Boys rækken er der spillet to kampe, hvor den ene kamp var lokalopgør. OB.1 og OB.8 mødtes i rent lokalopgør og resultatet af kampen blev 1 point til hvert hold, efter de havde spillet uafgjort 4-4. Jørgen Sørensen og Carlo Sørensen vandt for OB.1, mens Ebbe Helenius og Erik Kvist vandt deres kampe for OB.8.
OB.5 havde hjemme besøg ag Arden 1 og her var det gæsterne som kunne drage hjem med begge point, efter at have vundet opgøret med 6-2. Erling Bertelsen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.

Lørdag den 7. december 2019 afholder Aars Billard Klub den traditionelle Julepot/Julefrokost. Godt 50 af klubbens medlemmer har tilmeldt sig arrangementet som starter kl.10.00 med fælles brunch. Efter brunchen startes der op på Julepotten som er en makkerpot, hvor præmierne er ænder og rødvin. Spilleren med det højeste gennemsnit bliver makker med den spiller med det laveste gennemsnit og sådan fortsættes mod midten. Dagen sluttes af med traditionel Julefrokost.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
25-11-2019
 
Hjemmebane kvartfinale Mesterrækken i Billard.

Lørdag den 30. november 2019 kl.11.00 spilles der kvartfinale i Mesterrækken i Billard i Aars Billard Klub. Klubben er repræsenteret ved Henrik (Hønse) Jensen og han skal møde en spiller fra Troldhede i Vestjylland og en spiller fra Ørbæk på Fyn.
Hjemmebane spillede Henrik sig til i forrige runde, hvor han leverede en fremragende indsats og sluttede med et totalgennemsnit på 77,77. Det bliver spændende og se, om de gode takter kan følges op på lørdag.

Den forgangen uge bød på 6 holdkampe og pointmæssigt må der siges, at klubben er tilbage på sporet igen, efter en meget ringe pointhøst i sidste uge, blev der i den forgangen uge point til alle hold på nær et som var i kamp.

I serie 3 er der spillet en enkelt kamp. Serie 3.6 tog hjemme imod topholdet Silkeborg 3 og efter en meget lige og intens kamp fik hvert hold 1 point efter uafgjort 4-4. Det blev damespillerene som vandt for hjemmeholdet Pernille Ilsøe (10,80 i gennemsnit) og Jonna Lolholm sørgede med deres sejre for det 1 point.
 


I Old Boys rækken er der spillet fire kampe. OB.2 hentede 1 point med hjem fra Arden efter at have spillet uafgjort 4-4. Hans Hummeluhr og Evald Kjær vandt deres kampe.
OB.6 var på besøg i Brovst og det besøg vil hjemmeholdet gerne glemme hurtigst muligt, idet Aarsmandskabet vandt en knusende 8-0 sejr. Det vindende hold består af Kaj Lykke Jensen, Jens Peter Jensen, Jens Kvist og Grethe Jensen.
OB.7 havde fordel af hjemmebane mod Asaa 3. Fordelen må man sige blev udnyttet maximalt, idet også dette hold vandt en meget overbevisende 8-0 sejr. Holdet består af Niels Kristian Kristensen, Eigil Nøhr, Peter Nielsen og Ib Jensen. Med sejren spillede holdet sig op på andenpladsen i rækken.
OB.9 skulle spille topkamp på udebane mod Silkeborg 3. Begge hold lå inden mødet på en delt førsteplads i rækken, så med en sejr kunne der skabes afstand med 2 point. Aarsmandskabet spillede en ok kamp, men hjemmeholdet var en tand bedre på dagen og de kunne trække sig tilbage med en sejr på 6-2. Jan Jespersen (10,15 i gennemsnit) stod for den enlige sejr.
Der er spillet en enkelt kamp for 2 mandshold Old Boys. Aars 1 hentede en meget sikker 4-0 sejr i Viborg. Holdet består af Franch Pedersen og Vivi Jönsson.
Rækken føres af det andet Aarshold som består af Torben Harbo og Jørgen Sørensen.

Alle som kunne tænke sig at overvære en Billardkamp eller prøve spillet, er meget velkommen i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars.
Venlig Hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
13-11-2019
 
Billard Resultater.

Den forgangne uge bød på 9 holdkampe i Aars Billard Klub med følgende resultater.

I serie 3 har hele fire hold været i kamp.
Serie3.1 har spillet topkamp på udebane mod naboklubben Tinghøj 1. Aarsmandskabet var sat op til at forsvare den øjeblikkelige førsteplads i rækken og det være hermed gjort. Kampen endte med en sikker 6-2 sejr, hvor det var John Larsen, Jan Jespersen og Torben Harbo som med deres sejre sørgede for 2 matchpoint til holdet, og dermed bevarede førstepladsen i rækken.
Serie 3.2 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Randers 1. Holdet leverede langt under daglig standard på nær reservespilleren Pierre Galuszka. Pierre vandt en meget overbevisende sejr med et fornemt gennemsnit på 18,94.
Serie 3.4 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Mulbjerg. Her udnyttede holdet fordelen og spillede derudover en rigtig flot kamp som bevirkede, at gæsterne blev sendt retur med et knusende nederlag på 8-0. Hjemmeholdet består af Per Jönsson, Niels (Post) Jensen, Per Lucassen og Hans Jørgen Lau.
Serie 3.6 var på besøg i Silkeborg. Holdet kunne efter kampen drage hjemad med 1 matchpoint efter at have spillet uafgjort 4-4.

I Old Boys rækken er der ligeså spillet fire holdkampe. OB.4 hentede 2 matchpoint i Silkeborg efter sejr på 6- 2 over Silkeborg 2. Preben Aaen, Frode Egekvist og Karen Holst Sørensen vandt deres kampe.
OB.6 har hjemme tabt med 2-6 til Pandrup 1. Jens Peter Jensen stod for den enlige sejr.
OB.7 måtte også se sig besejret med 6-2 af Hjallerup på udebane. Niels Kristian Kristensen stod her for den enlige sejr.
OB.9 gæstede Silkeborg. Holdet leverede sæsonens hidtil bedste kamp og vandt meget sikkert opgøret med 6-2 og med sejren rykkede holdet op på en delt 1 plads i rækken. Jørgen Bollesen (10,47 i gennemsnit), Niels (Post) Jensen og Per Nielsen vandt deres kampe.

Endelig er der spillet en enkelt kamp for 2-mandshold seniorer. Holdet tog hjemme imod Tinghøj og resultatet af opgøret blev en 3-1 sejr til hjemmeholdet. Dennis Post vandt sin kamp, mens Jan Jespersen spillede uafgjort i sin kamp.

Kommende kampe.
I den kommende weekend skal klubbens 1. divisionshold på besøg i Herning. Holdet indtager pt. en suveræn 1. plads i rækken og ligner et potentielt hold til oprykning til ”Superligaen”.
Klubbens 3. divisionshold skal Søndag d. 17. November hjemme spille dobbeltkamp mod Skanderborg. Kampene starter kl.10.00, alle interesserede er meget velkomne til, at overvære en billardkamp live i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 Aars.
Det er også mulighed for at følge alle klubbens holdkampe via streaming fra klubbens hjemmeside.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
29-10-2019
 
Fællesspisning og banko i Aars Billard Klub.

Spillet på det grønne klæde er første prioritet i Aars Billard Klub, men det sociale samvær med medlemmerne vægter også meget højt på det værdisæt klubben har. Senest har klubbens medlemmer med deres ledsagersker været inviteret til fællesspisning med efterfølgende kaffe og bankospil. Hele 60 havde benyttet sig af tilbuddet om en god Dansk ret, karbonader med grøntsager og kartofler lavet af klubbens køkkenudvalg og alle gav efterfølgende udtryk for, at det havde været en fantastisk aften. Det var første gang bankospillet var på programmet, det blev en succes og vil blive brugt ved kommende arrangementer.

På det sportslige plan bøde den forgangen uge på afvikling af hele 9 holdkampe. I serie 3 har fire hold været i kamp.

Serie 3.1 spillede hjemme topkamp mod Arden 1. Det blev en meget spændende og intens kamp, hvor hjemmeholdets efter kampen kunne sætte 2 matchpoint ind på kontoen efter at have vundet opgøret med 6-2. John Larsen, Torben Harbo og Jørgen Bollesen (11,00 i gennemsnit) vandt deres kampe. Holdet deler nu førstepladsen i rækken med to andre hold.

Serie 3.2 spillede også topkamp i deres pulje, holdet var på besøg hos rækken nummer to Ans 1 og det opgør endte med sejr til Ans på 6-2. Vivi Jönsson stod for den enlige sejr og med nederlaget bytter holdene plads i rækken, Ans indtager nu førstepladsen i rækken 1 point foran Aars.

Serie 3.4 hentede et enkelt point på udebane mod Arden 3. Kampen sluttede uafgjort 4-4, hvor det var Per Jönsson og Per Lucassen som vandt deres kampe for Aarsmandskabet.

Serie 3.6 indkasserede et 6-2 nederlag på udebane mod Ans 3. John Lauridsen stod for den enlige sejr.

I Old Boys rækken har fire hold været i kamp. OB.2 løb ind i et 8-0 nederlag på udebane mod topholdet Viborg.

OB.6 tog hjemme imod Halvrimmen og det opgør endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Kaj Lykke Jensen og Jens Kvist vandt for hjemmeholdet.

OB.7 var på besøg i Thisted. Her leverede holdet den bedste kamp i indeværende sæson og det betød en knusende 8-0 sejr til Aarsmandskabet. Holdet består af Bent Pedersen, Niels Kristian Kristensen, Peter Nielsen og Ib Jensen.

OB.9 fik også 2 matchpoint på kontoen. Holdet havde hjemmebanefordel mod Viborg 9 og den fordel blev udnyttet til sejr på 6-2. Preben (Marjos) Pedersen, Niels (Post) Jensen og Per Nielsen sørgede med deres sejre for de 2 point.

Klubbens ene 2 mandshold i Old Boys har hjemme besejret Viborg 2 med 4-0. Holdet består af Franch Pedersen og Vivi Jönsson.


Rafling.
Lørdag den 2. november 2019 kl.10.00 afvikles anden runde i rafleturneringen i klubbens lokaler. Alle interesserede er meget velkommen til at deltage, der rafles tænkeboks, hvor indskuddet ubetinget går til præmier.
Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub 
 
 
 
 
 
 
21-10-2019
 
1. division i Billard vandt topopgør mod Asaa.


Aars Billard Klub’s flagskib, 1. divisionsholdet, spillede i weekenden topkamp på hjemmebane mod rækkens nummer 2 fra Asaa. Opgøret var inden afviklingen blevet gjort rigtig stort bl.a. på de sociale medier, hvor der blev battlet frem og tilbage, alt selvfølgelig med et smil på læben. 😊
Opgøret blev intens, men hjemmeholdet viste til sidst, hvorfor de er ubesejret på hjemmebane indtil nu. Opgøret endte med sejr på 6-2 til Aarsmandskabet om med de 2 matchpoint konsoliderede holdet sin øjeblikkelig førsteplads i rækken 3 point foran Asaa.
Flemming Gross, Jan Bjørn og Kim Petersen var de tre vindere for hjemmeholdet.
Udover 1 divisionskampen, så er der i den forgangen uge spillet yderligere 7 holdkampe og den traditionelle Firma- Billard turnering er afviklet.

Klubbens serie 2 hold har hentet 2 point på udebane mod Silkeborg 1. Det blev en meget spændende og intens kamp som endte med sejr på 5-3 til Aarsmandskabet. Søren Laursen og Bo (Taxa) Pedersen vandt deres kampe, mens Jimi Mogensen spillede uafgjort i sin kamp.

I serie 3 har to hold været i kamp. Serie 3.3 var på besøg i Tinghøj og holdet kunne efter kampen drage hjemover med 2 matchpoint efter en flot 5-3 sejr. Jonna Lolholm og Jane Nielsen vandt deres kampe, mens Per Nielsen spillede uafgjort. Det var Jane Nielsens første sejr, det er hendes første sæson og hun har i forrige kampe været meget tæt på sejr, men nu lykkedes det. – Flot.
Serie 3.5 måtte se sig slået med 6-2 på udebane mod Arden 1. Kaj Lykke Jensen stod for den enlige sejr.

I Old Boys rækken er der spillet fire holdkampe. OB.1 måtte se sig knebent besejret med 5-3 på hjemmebane mod topholdet Viborg 1. Per Lucassen vandt sin kamp, mens Bent Pedersen spillede uafgjort.

OB.3 fik 2 point med hjem efter de på udebane besejrede Viborg 7 med 6-2. Kurt Larsen, Torben Harbo og Per Nielsen vandt deres kampe.

OB.5 spillede uafgjort 4-4 på udebane mod Randers 2. Jan Jespersen (12,57 i gennemsnit) og Niels Ove Thomasberg sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.

OB.8 fik også 1 point med hjem fra Silkeborg som endte uafgjort 4-4. Ebbe Helenius og Irene Zirfeld vandt deres kampe.
Firma- Billard

Aars Billard Klub afviklede i weekenden for 26. gang Firma-Billard turnering.
Til dette års turnering var der booket helt op, de røde lygter var hængt ud, idet hele 36 hold med hver 3 spillere have tilmeldt sig turneringen. Udover de mange spillere, så var arrangementet også rigtig godt besøgt af andre gæster, så lokalerne var fyldt rigtig god op, men turneringen forløb upåklageligt.
Formålet med vi bruger mange ressourcer på dette arrangement er, at vi rigtig gerne vil gøre opmærksomt på vores sport og på vores klub og dermed håbe på medlemstilgang som der har været i mange af de foregående år.
Finalen blev i år vundet af Cafe Olivia foran De Harmløse og Crazy Daisy.

 
 
 
 
 
14-10-2019
 
Travl uge i Aars Billard Klub.

Den forgangen uge bød på stor aktivitet i Aars Billard Klub, hele 9 af klubbens 22 turneringshold har været i kamp.
 
I serie 3 rækken har fire hold været i aktion. Serie 3.1 har på hjemmebane spillet uafgjort 4-4 mod Arden 3. Kampen blev som resultatet viser, meget lige og begge hold kan derfor være tilfredse med resultatet. Jan Jespersen og Torben Harbo vandt deres kampe for hjemmeholdet.
 
Serie 3.2 konsoliderede deres øjeblikkelige førstepladsen i rækken. Det skete efter udebane sejr på 6-2 over Ans 3. Kurt Larsen (10,54 i gennemsnit), Peter Sørensen og Per Breinholdt sikrede med deres sejre de 2 matchpoint til holdet.
 
Serie 3. løb ind i et 8-0 nederlag på hjemmebane mod Ans 2.
 
Endelig spillede serie 3.4 uafgjort 4-4 mod Arden 4. Preben (Marjos) Pedersen og Per Lucassen vandt deres kampe.
 
I Old Boys rækken har 5 hold været i kamp. OB.2 måtte hjemme se sig besejret med 8-0 af topholdet Viborg 2.
 
OB.4 var på besøg i Randers og her kunne holdet drage hjemad med 1 point efter at have spillet uafgjort 4-4. Frode Egekvist og Martin Jensen vandt deres kampe.
 
OB.6 hentede 2 point på udebane mod Thisted 1. Aarsmandskabet leverede en god indsats og sejren var ikke på noget tidspunkt i fare. Kaj Lykke Jensen, Jens Peter Nielsen og Jens Kvist vandt deres kampe.
 
OB.7 måtte hjemme se sig besejret med 6-2 på udebane mod Halvrimmen 1. Bent Pedersen stod for den enlige hjemmesejr.
 
OB.9 udnyttede hjemmebanefordelen til at besejre Viborg 6 med 6-2. Jørgen Bollesen, Niels (Post) Jensen og Leif Thomsen sørgede med deres sejre for de 2 matchpoint til holdet.
 
DART.
Ud over Billard, så kører dart spillet også bare derudaf. Der er nu så megen grobund for, at det er blevet besluttet at etablere en Dart-klub i Aars. Der er pt. 12 – 15 meget interesserede spillere og de har besluttet, at der indkaldes/afholdes stiftende generalforsamling tirsdag den 22. oktober 2019 kl.18.00.
Firma-Billard

Lørdag den 19. oktober afvikles den efterhånden traditionelle Firma-Billard turnering. Det er 26. gang turneringen afvikles og ligesom de tidligere år, så er der en meget stor opbakning til turneringen. Til dette års turnering bliver vi omkring 35 hold, så der bliver gang i alle Billardbordene hele dagen.
Klubbens primære formål med en sådan event er, vi vil rigtig gerne gøre opmærksomt på vores sport og vores klub for derigennem at skaffe nye medlemmer. De seneste mange år, har vi fået nye medlemmer ud af arrangementet og det håber vi også vil ske efter dette arrangement.
 
Topkamp
Søndag den 20. oktober 2019 spiller klubbens 1. divisionshold topkamp på hjemmebane. Holdet skal møde Asaa som ligger et point bag efter Aarsmandskabt.
Vi håber på et stort hjemmepublikum som opbakning til kampen, får hjemmeholdet fuldt udbytte af kampen, så ligner på nuværende tidspunkt et muligt emne til en oprykning til ”Superligaen”.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard klub.

 
 
 
 
07-10-2019
 
1. divisionsholdet i Billard spillede uafgjort.

Aars Billard Klub’s førstehold som spiller i 1 division, har på udebane spillet uafgjort 4-4 mod Sindal. Aarsmandskabet som topper rækken og var på forhånd udråbt til favorit, men holdet spillede langt under daglig standard, derfor måtte de ”nøjes” med det 1 point.
 
Jan Bjørn og Marc Østrup Dahlsen sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet. Næste kamp er søndag den 20. oktober 2019 og det er en topkamp, hvor Asaa som ligger nummer to kommer på besøg.
 
Klubbens næstbedste hold havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Fluen fra Aarhus, holdet er nedrykkere fra 2. division og topper pt. rækken i 3 division og er et godt bud på en hurtig tilbagevenden til 2. division. Gæsterne vandt opgøret med 8-0 og konsoliderede dermed stillingen i toppen af rækken.
Ud over divisionsholdenes kampe så er der spillet yderligere 6 holdkampe i den forgangen uge.
 
Serie 2.1 gæstede Viborg 1 og resultatet af dette opgør blev uafgjort 4-4. Jimi Mogensen (21,42 i gennemsnit) og Preben (Marjos) Pedersen sørgede med deres sejre for det 1 point til holdet.
 
I serie 3 har der været to hold i kamp. Serie 3.3 hentede 1 point på udebane efter at have spillet 4-4 mod Kongerslev. Finn Nielsen og Jonna Lolholm vandt deres kampe for Aarsmandskabet.
 
Serie 3.5 måtte indkassere et 6-2 nederlag på udebane mod Arden 4. Kaj Lykke Jensen stod for den enlige sejr.
 
I Old Boys rækken er der spillet fire holdkampe. OB.1 spillede i Silkeborg 4-4, her var det Dan Nymand og Jens Chr. Krogh som med deres sejre sørgede for det 1 point til holdet.
 
OB.3 tabte på udebane 6-2 til Viborg 1. Lars Højgaard stod for den enlige sejr.
 
OB.5 måtte også indkassere et nederlag 6-2, det skete på hjemmebane, hvor holdet mødte Aarhus 1. Erling Bertelsen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
 
OB.8 tog hjemme imod Viborg 5 og fordelen af hjemmebane blev udnyttet til en sejr på 6-2. Ebbe Helenius, Erik Kvist og Jonna Lolholm vandt deres kampe for hjemmeholdet.

 
Aars Billard Klub har indgået endnu en samarbejdsaftale. Denne gang er det el-firmaet Stubberup El A/S vi har indgået en aftale med. Det er utrolig vigtigt for en klub som vores, at vi kan indgå sådan en aftale. Aftalen betyder, at vi kan udvikle vores klub, både på det sportslige, men så sandelig også på det materielle og det er vi meget taknemmelige for i Aars Billard Klub.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
30-09-2019
 
God pointhøst i Billard

Den forgangene uge bød på hele 9 holdkampe i Aars Billard Klub og der var point i syv af kampene.
Holdkampe.
I serie 3 er der afviklet tre kampe. Serie 3.1 hentede 2 matchpoint på udebane mod Mulbjerg 1 efter at have vundet opgøret med 6-2. Jan Jespersen, Torben Harbo og Jørgen Bollesen vandt deres kampe.

Serie 3.2 havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Silkeborg 2. Det var tredje kamp i sæsonen for begge hold og hjemmeholdet var ubesejret inden mødet og indtog førstepladsen, mens Silkeborg lå nummer 2. Kampen blev meget lige og intens og sluttede uafgjort 4-4, hvilket begge hold kunne være tilfredse med. Kurt Larsen og Vivi Jönsson sørgede med deres sejre for, at førstepladsen blev bevaret.

Serie 3.6 var på besøg i Randers, her var det hjemmeholdet der løb med begge point efter at have vundet opgøret med 6-2. John (Bello) Bach stod for den enlige sejr.

I Old Boys rækken har tre hold været i kamp. OB.2 gæstede Silkeborg og det opgør endte med nederlag på 6-2. Poul Bakkegaard stod for den enlige sejr.

OB.4 hentede 1 matchpoint i Viborg efter uafgjort med Viborg 3. Frode Egekvist og Karen Holst Sørensen vandt deres kampe for Aarsmandskabet.

OB.7 tog hjemme imod Pandrup 1. Fordelen af hjemmebane blev ikke udnyttet helt, idet opgøret endte uafgjort 4-4. Bent Pedersen og Peter Nielsen vandt deres kampe for hjemmeholdet.

Som noget nyt i denne sæson deltager Aars Billard Klub med 2 mands hold i såvel seniorrækken samt Old Boys rækken og begge rækker har været i kamp.
2 mandsholdet i seniorrækken har hjemme spillet uafgjort 2-2 mod naboklubben Arden. Jan Jespersen vandt for hjemmeholdet.

I Old Boys rækken har klubben to hold med. Andetholdet som indtager en suveræn førsteplads i rækken har haft besøg af Viborg. Førstepladsen blev konsolideret, idet hjemmeholdet vandt opgøret suverænt 4-0. Holdet består af Torben Harbo og Jørgen Sørensen.

Andre aktiviteter.
Den forgangen weekend bød på opstart af rafleturnering, hvor 20 spillere havde tilmeldt sig. Spillerne bliver opdelt i hold ved lodtrækning og der spilles to runder, en semifinale og endelig en finale. Finalen blev vundet af Helle Carlsen foran Mikael Toft og Bettina Løth Ottesen.
Næste runde er lørdag den 3. november 2019.

Kommende kampe.
I den kommende weekend skal begge klubbens divisionshold i kamp. 1 division skal på besøg i Sindal og med den gode start på sæsonen, så må holdet tilskrives favoritrollen.
3 divisions får hjemme besøg af Fluen fra Aarhus. Kampene starter kl.11.00 og alle interesserede er meget velkommen til at overvære en Billard kamp.

Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
23-09-2019
 
1. division i Billard indtager førstepladsen i rækken.

Aars Billard Klub’s flagskib, 1. divisionsholdet, indtager efter weekendens dobbeltkamp på hjemmebane mod Syd-Fyn, og seneste sejr over Spjald BK rækkens førsteplads med 5 point.
I opgørene mod Syd-Fyn blev det til 3 ud af 4 mulige point. Første kamp blev en meget spændende og lige kamp, hvor begge hold kan være tilfredse med remis. Henrik (Hønse) Jensen vandt sin kamp efter en meget overbevisende indsats, hvor han lukkede med en serie på hele 334 point. Flemming Gross, klubbens nye spiller vandt også sin kamp efter en moderat indsats.
 
 
 
I Anden kamp leverede hjemmeholdet, godt bakket op af et medlevende publikum, en fremragende indsats som endte med sejr på 6-2. Flemming Gross viste her sine evner og vandt meget overbevisende sin kamp i 6 indgange med et gennemsnit p 116,66. De to andre vindere var Jan Bjørn (50,00 i gennemsnit) og Marc Østrup Dahlsen (33,33 i gennemsnit).
Næste kamp bliver 6. oktober 2019, hvor holdet skal på besøg i Sindal.

Klubbens andethold som spiller i 3. division, spillede lørdag dobbeltkamp hjemme mod Skagen. Pointhøsten blev ikke så stor som førsteholdet, idet det kun blev til 1 point efter uafgjort 4-4 i den første kamp. Flemming Raun (37,63 i gennemsnit) og Peter Degn (20,00 i gennemsnit) var dem som med deres sejre i første kamp sikrede holdet det 1 point.
Ud over divisionskampene er der i den forgangen uge spillet yderligere 5 holdkampe.

I serie 3 er der spillet to kampe. Serie 3.3 tog hjemme imod naboklubben Arden og deres opgør endte uafgjort 4-4. Finn Nielsen og Linda Harbo sørgede med deres sejre for det 1 matchpoint til holdet.
Serie 3.5 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Tinghøj 1 og den fordel blev udnyttet til en sejr på 6-2. Dennis Post, nyt medlem som er kommet til klubben i år fra Viborg vandt sin kamp meget sikkert, mens ægteparret Grethe og Kaj Lykke Jensen fortsætter deres vinderstime, idet begge igen vandt deres kampe.

I Old Boys rækken har tre hold været i kamp. OB.3 har på udebane tabt med 6-2 til Arden 1, Lars Højgaard stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
OB.5 havde besøg af Viborg 7 og det opgør endte med en sikker sejr på 6-2 til hjemmeholdet. Niels Ove Thomasberg, Jens Kragh og Erling Bertelsen vandt deres kampe.
OB.8 hentede hjemme et enkelt point efter uafgjort 4-4 mod Arden 2. Per Breinholt og Irene Zirfelt vandt deres kampe for hjemmeholdet.

Ud over de sportslige aktiviteter, så har det sociale også været i højsædet i den forgangen uge. Bestyrelsen havde i samråd med køkkenudvalget inviteret alle medlemmer til fællesspisning med menuen ”Stegt flæsk & persillesovs. Det havde 43 af klubbens medlemmer tilmeldt og ud over at få noget godt at spise, så gav bestyrelsen en status på de to store arrangementer som sker i april og maj 2020. DM for elitespillere m/k og klubbens 50-årige jubilæum.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
15-09-2019
 
Stor aktivitet i Aars Billard Klub.

Så er sæsonen 2019 – 2020 ved at været oppe på fuld styrke i Aars Billard Klub. Alle klubbens 21 turneringshold har nu været i kamp og den forgangen uge bød på hele 8 holdkampe.

I serie 3 er der afviklet to holdkampe. Serie 3.1 har været på besøg i Kongerslev, det blev ikke til point, idet hjemmeholdet vandt opgøret med 6-2. Torben Harbo stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.

Bedre gik det for serie 3.2, holdet havde fordel af hjemmebane i deres opgør mod Silkeborg 3. Fordelen blev udnyttet til en hjemmesejr på 6-2, hvilket bragte holdet op på førstepladsen i rækken med maksimumpoint efter to kampe. Kurt Larsen, Peter Sørensen og afløseren Per Jönsson vandt deres kampe.

I Old Boys rækken er der spillet fire holdkampe. OB.4 har hjemme tabt med 6-2 til Aarhus pensionister. Karen Holst Sørensen stod for den enlige sejr.
OB.6 havde også fordel af hjemmebane i deres opgør mod Asaa 3. Fordelen blev ikke udnyttet helt, idet opgøret endte med point deling efter uafgjort 4-4. Ægteparret Grethe og Kaj Lykke Jensen vandt deres kampe og de sikrede holdet 1 point for anden kamp i træk.
OB.7 var på besøg i Brovst, her måtte holdet se sig slået med 6-2. Niels Kristian Kristensen vandt sin kamp.
OB.9 var på besøg i naboklubben Arden og de kunne drage hjem med 1 point efter at have spillet uafgjort 4-4. Preben (Marjos) Pedersen og Jørgen Bollesen vandt deres kampe.

Begge 2 mandsholdene i Old Boys rækken har også været i kamp og begge holdt vandt deres kampe suverænt på hjemmebane.
Førsteholdet som består af Franch Pedersen og Vivi Jönsson mødte Viborg 1 som blev besejret sikkert 4-0.
Andetholdet som består af Torben Harbo og Jørgen Sørensen var ligeså så suveræne i deres opgør mod Esbjerg 1. Med sejren indtager holdet nu den øjeblikkelige førsteplads i rækken.

Kommende kampe.
Den kommende weekend byder på divisionskampe både lørdag og søndag. Lørdag skal klubbens 3 divisionshold spille dobbeltkamp mod Skagen, kampene indledes kl.10.00.
Søndag spiller klubbens 1 divisionshold dobbeltkamp mod Sydfyn, her startes der op kl.11.00.
Alle interesserede er meget velkomne til at møde op i klubbens lokaler på Nibevej 1C, 9600 for at overvære opgørene.

Dart.
Muligheden for der bliver etableret en dartklub i Aars Billard Klub’s lokaler er gode. For ca. 1 måneds tid siden blev der inviteret til informationsmøde om start af dart og siden er der kommet nye interesserede næsten hver uge, senest er der kommet en spiller fra Suldrup og et par spillere fra Fjelsø. Pt. Trænes/spilles der hver tirsdag og torsdag med start kl.19.00 og alle som kunne tænke sig at spiller dart, er meget velkommen i klubben.Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
 
09-09-2019
 
Sejr til 1 division i Billard efter gyserkamp.

Aars Billard Klub’s flagskib som spiller i 1 division, tog i weekenden hul på sæsonen. Holdet havde fordel af hjemmebane og et stort og medlevende publikum i opgøret mod Spjald og den fordel blev udnyttet til en smal sejr på 5-3 efter nogle meget intense og spænde kampe.

Efter nogle rigtig gode og velspillede træningspas forud for sæsonstart var forventningerne rigtig store til hjemmeholdet, som til sæsonen har fået tilgang af en spiller fra Aalborg og en spiller fra Randers som begge har tidligere erfaring fra eliteserien, men holdet virkede nervøse og anspændte og spillede ikke op til deres bedste, så sejren kom i hus på rutinen.
Jan Bjørn og Kim Pedersen vandt deres kampe, mens Henrik (Hønse) Jensen spillede sin kamp uafgjort. Begge de nye spillere debuterede, bedst gik det for Kim Pedersen som vandt sin kamp, mens Flemming Gross tabte sin kamp med 40 point.
Holdets næste kamp er den 22/9-2019, hvor holdet har fordel af hjemmebane i dobbeltkamp mod Sydfyn.

Ud over 1 divisionsholdets kamp, så er der i den forgangen uge afviklet yderligere 4 holdkampe, hvor de to af kampene var rene lokalopgør.

Serie 3.3 og serie 3.5 mødtes i et rent lokalopgør og vanen tro, så er der en hel del nerver og pres på, når man skal møde sine træningskammerater i spiler tøj, hvilket også kampen bar præg.
Resultatet af opgøret blev uafgjort 4-4 og det kan begge hold være tilfredse med. Flemming Kristensen (8,92 i gennemsnit) og Linda Harbo vandt for serie 3.3, mens ægteparret Grethe og Kaj Lykke Jensen vandt eders kampe for serie 3.5.
 

I Old boys rækken er der afviklet 3 holdkampe, hvor den af kampene var lokalopgør.
OB.1 tog hjemme imod Ans 1 og her blev det gæsterne som kunne drage hjem med 2 point efter at have vundet opgøret med 6-2. Carlo Sørensen stod for den enlige sejr til hjemmeholdet.
OB.3 og OB.5 mødtes i en rigtig spændende og medrivende kamp, hvor resultatet blev 5-3 til OB.3. Torben Harbo, Lars Højgaard vandt deres kampe, mens Per Mortensen spillede uafgjort for OB.3, mens Erling Bertelsen vandt sin kamp og Jens Kragh spillede uafgjort for OB.5.
OB.8 var på besøg i Tinghøj og her måtte holdet se sig besejret med 6-2. Erik Kvist stod for den enlige sejr til aarsmandskabet.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub
 
 
 
 
02-09-2019
 
 
Billard sæson indledt.

Så er der taget hul på Billard sæsonen 2019 – 2020. Aars Billard Klub har til sæsonen rekord tilmelding af turneringshold, klubben stiller med hele 21 turneringshold, hvilket placerer klubben på andenpladsen i hele landet over fleste tilmeldte hold.
Sæsonen blev indledt med to lokalopgør i serie 3 og alle klubbens 9 Old Boys hold har været i kamp, også her var der flere lokaleopgør. rækkerne. Derudover har klubbens tre 2 mandshold også været i kamp.
I serie 3 mødtes Serie 3.1 og serie 3.4 og det opgør endte med pointdeling efter uafgjort 4-4. Jan Jespersen og Jørgen Bollesen vandt for serie 3.1, mens Per Jönsson og Per Lucassen sejrede for serie 3.4.
Det andet lokalopgør stod mellem serie 3.2 og 3.6. Resultatet af dette opgør blev en 6-2 til serie 3.2. Kurt Larsen, Franch Pedersen og Vivi Jönsson vandt deres kampe, mens John (Bello) Bach stod for den enlige sejr til serie 3.6.
I Old Boys rækken har der været flere lokalopgør og som altid, så kan der spores nervøsitet når man skal spille kamp mod en træningskammerat. Det først lokalopgør stod mellem OB.1 og OB.8 og her blev det til en sejr på 6-2 til OB.1. Jørgen Sørensen, Per Lucassen og Jens Chr. Krogh vandt deres kampe, mens Irene Zirfeldt stod for den enlige sejr til OB.8.
OB.6 og OB.7 var næste lokalopgør og her blev det til en meget suveræn sejr til OB.7 på hele 8-0. Det vindende hold består af Bent Pedersen, Niels Kristian Kristensen, Peter Nielsen og Ib Jensen.
Tredje lokalopgør stod mellem OB.2 og OB.9 og det opgør sluttede med sejr på 6-2 til OB.9. Jørgen Bollesen, Niels (post) Jensen og Per Nielsen vandt deres kampe.
OB.5 var på besøg i naboklubben Arden, det blev ikke til nogen point, idet hjemmeholdet vandt opgøret med 6-2. Jan Jespersen stod for den enlige sejr til Aarsmandskabet.
Klubben har i år tilmeldt et 2 mandshold i senior rækken samt 2 hold i Old Boys rækken og alle tre hold har været i kamp.
2 mandsholdet i seniorrækken har spillet 2-2 på udebane mod Tinghøj. Jan Jespersen sørgede med sin sejr for det 1 point til Aarsholdet.
2 mandsholdene i Old Boys rækken skulle mødes i første kamp og resultatet blev sejr til andetholdet på 4-0. Holdet består af Jørgen Sørensen og Torben Harbo.
Den kommende weekend indleder klubbens divisionshold sæsonen. 1 division tager hjemme imod Spjald, mens klubbens 3 divisionshold møder Skanderborg på udebane. Klubben har til sæsonen fået tilgang af 3 nye spillere til første/andetholds truppen og alle 3 får debut for Aars BK 70 i weekenden.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub. 
 
 
 
 
02-09-2019
 
 
Optimering af materiale til ny Billard sæson

Aars Billard Klub er klar til sæsonen 2019 – 2020. Klubben har netop fået skiftet klæder på turneringsbordene, så det grønne klæde står knivskarpt og der er indkøbt nye baller og kegler.


Ud over optimeringen af turneringsbordene, så har Aars BK 70 også fået nyt inventar til gavn for tilskuerne til kampene. Jutlander Bank har foræret klubben 25 nye stole, så sidde komforten når man følger en spændende Billard kamp er også optimeret.

 
 
 
 
 
 
01-07-2019
 
Intern Old Boys makkerturnering i Billard


Temperaturen indikerer ikke ligefrem til indendørs aktiviteter, men 35 Old Boys spillere i Aars Billard Klub trodsede varmen og stillede op til en intern makkerturnering (Tenax-turnering), hvor præmierne var flydende sager.
Det gode vejr havde selvfølgelig sat sit præg på spilletøjet, dresscode var behageligt tøj og det betød, at flere spillede i shorts.
Spillerne mødtes kl. 09.00 til fælles morgenkaffe og præcist kl.09.30 blev de første kampe sat i gang. Turneringen er en makkerturnering, hvor den spiller med højeste gennemsnit, bliver makker med den spiller med laveste gennemsnit og sådan fortsættes mod midten til alle havde en makker.
Spillet blev afbrudt en halvtimes, hvor alle gik til frokost. Godt og vel en haltime senere blev spillet genoptaget og der blev spillet helt frem til kl.15.30 inden vinderne blev fundet.
Turneringen blev vundet af makkerparret Karen Holst Sørensen/Jan Jespersen foran Arne Thomsen/Tage møller og Grethe Jensen/Peter Dahl.
 
 

Alle gav udtryk for, at det havde været en rigtig hyggelig dag, med ”lidt” anderledes Billard, men alle var klar til næste gang der bliver inviteret.

Som der indledningsvis blev nævnt, indbyder vejret ikke ligefrem til indendørs aktiviteter! Det betyder ikke, at Aars Billard Klub er lukket. Nej, klubben er også henover sommeren åben alle ugens 7 dage, hver formiddag er det klubbens Old Boys spillere som træner, mens det om aften er seniorspillerne. Så hvis der er skulle være interesserede som kunne tænke sig at prøve at spille Billard, så er man meget velkommen i klubben på Nibevej 1C.


Venlig hilsen
Mikael Toft
Fmd. Aars Billard Klub 
 
 
 
 
 
27-05-2019
 
Genvalg til formand for Aars Billard Klub.
 
Mikael Toft

På den netop afholdte ordinære generalforsamling i Aars Billard Klub, blev nuværende formand Mikael Toft genvalgt med akklamation for en ny 2-årig periode.
Generalforsamlingen som havde tilslutning af 50 af klubbens medlemmer blev indledt med fællesspisning.

Efter endt spisning blev den ordinære generalforsamling indledt. Til at styre slagets gang blev Ib Jensen valgt som dirigent.

Formanden aflagde sin beretning, og her kom han bl.a. ind på, at klubben igen havde haft en meget tilfredsstillende sæson turneringsmæssigt. Klubben har haft hele 19 turneringshold tilmeldt DDBU’s holdturneringer og flere af holdene sluttede på førstepladser i deres puljer og var efterfølgende med i kampene om hold DM. 9 spillere har været tilmeldt de individuelle turneringer og her opnåede Henrik (Hønse) Jensen at spille sig i såvel regionsfinalen samt den individuelle DM-finale for elite spillere.

I Old Boys individuelt nåede Lars Højgaard finalen og spillede sig til en fornem bronzemedalje.

I international 5 kegle og carambole disciplinen Biathlon spillede Michael Emborg og makkeren Kim Petersen sig til semifinalerne, en virkelig flot præstation.

Ud over holdturneringen under DDBU, har Aars Billard Klub haft mange andre aktiviteter. Af interne aktiviteter kan nævnes fællesspisninger, makkerturneringer, skomagerturneringer, Old Boys cupper, Senior-cupper, Ladies-cupper, værtskab for regionsfinalen i kegler elite herre spillere, etc. etc.

Eksternt er der afviklet Firma-cup med 29 hold ’a 3 spillere, Bøf & Billard, sponsorarrangementer, forskellige virksomheders personaleforeninger som har været inde og prøve spillet på det grønne klæde, rafleturneringer, dart-turneringer., etc. etc.
Klubben er meget aktiv og den megen aktivitet kan kun lade sig gøre med den altid store velvilje og frivillig opbakning fra klubbens medlemmer.
Den forgangene sæson har klubben udover de mange aktiviteter været igennem en stor forandring/renovering. Vægge er blevet væltet, turneringsbord kapaciteten er blevet udvidet, it’en i bl.a. scoretavlerne er blevet opdateret, der er blevet installeret LED-lys over turneringsbordene i spillelokalet, køkkenet har fået en overhaling, det samme har kontoret og lageret.

Det har kostet mange penge, men takket være stor velvilje fra klubbens sponsorer og frivillig arbejdskraft, kunne udgifterne holdes nede på et overkommeligt niveau.
Klubben står dags dato fuldstændig opdateret, klar til en ny meget spændende sæson. Den kommende sæson byder på 2 meget spændende opgaver. Aars Billard Klub kan i år 2020 fejre 50års jubilæum og i den forbindelse har klubben fået tildelt værtskabet for DM-elite individuelt kegler m/k i dagene 2 til 5. april 2020. Begge mærkedage skal selvfølgelig markeres og her bliver der brug for alt den frivillig hjælp der kan mønstres, for at vi kan løse opgaven, men vi glæder os!!
Formanden gennemgik den 5-årig strategiplan som bestyrelsen i 2014 havde udarbejdet. Rigtig mange af de mål der var blevet opsat, er blevet nået, bestyrelsen sætter sig sammen og udarbejder en ny 5-årig plan som vil blive præsenteret på et medlemsmøde.
Formanden sluttede af med at uddele vandrepokal skænket af Peter Øster
Aars Billardklub | Nibevej 1c, 9600 Aars  | aars.billardklub@mail.tele.dk